СЕПТЕМВРИ'09 - 18

• 12 614
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • където има любов
Христос Воскресе!
Здравейте момичета!Хубаво нещо са празниците,само дето винаги преяждам-3 дни се чувствах като бременна в 7 ми месец,от днес вече ще се поограничавам.
Ама какви красоти сте спретнали ,браво-аз боядисвах само яйца,козунаци си купих.
Dundito и аз като теб не усещам бебето всеки ден,но мисля че не е  притеснително.
Анита дано мъжа ти се оправи бързичко,че е доста неприятно,пък и на работа да ходи-съвсем!
Цвета и мен ме е страх да се кача на кантара,след тези празници.

# 151
Добро утро и от мен!

Как изкарахте празника, момичета?
Страхотни красоти сте сътворили, браво! Как ги правите тези неща, не зная, но аз определено съм с вързани ръце!  hahaha
Ние с мъжлето вчера ходихме на пикник на един язовир с цялата компания, беше голяма веселба, бяхме сигурно около 20 човека, в това число и около 5 бебешока в колички. Временцето беше невероятно, имаше огън, скара ... Страхотно беше!
Лицето ми е поизгоряло, но ще се оправи!
Аз мисля, че от време на време усещам бебчето, но не съм сигурно дали е то или са червата ми  newsm78
Как да разбера дали е то?

Поздрави на всички и хубав ден!  bouquet
Аз отново съм на работа! 

# 152
Добро утро!

anita29, радвам се че мъжът ти днес е по-добре, но ми е мъчно за малкия. Дано не е нещо сериозно и да минете без АБ. Пиши после какво е казал лекарят.

Dundito, няма страшно. В началото когато започнах да усещам бебето и аз не го усещах всеки ден. Тези дни обаче започна да ритка все по-често и вече много осезателно го усещам. Така че и при теб ще дойде този момент когато ще го чувстваш по няколко пъти на ден. Затова не се вглъбявай в тези неща, мисли само че всичко е наред и така и ще бъде.

Ianita28, браво за чудесното изкарване. Представям си колко е било хубаво. Кофти че днес отново си на работа, но тази седмица е по-кратка и дано ти мине по-бързо.

Аз също доста се понаядох по празниците. Днес от сутринта се каня да се кача на кантара, но още не съм събрала смелост. Ще гледам и аз малко да се поогранича тези дни, че скоро ще започна да се търкалям.

# 153
Добро утро и от мен на всички коремчета Hug
Скоро не съм писала, защото на 11 се омъжих и бях 2 седмици в отпуск - та и аз вече съм от бракуваните Mr. Green
Миналата седмица бяхме на консултации и много исках да видя пола на бебето, амам то не беше на същото мнение - постоянно се въртеше и си кръстосваше краката, та в крайна сметка нищо не видяхме Laughing
И аз като някои не го усещам всеки ден, даже когато започна да рита си мислех, че нещо става с червата ми и изобщо не обръщах внимание ooooh!, но сега вече започнах да различавам кога рита и кога е нещо друго.
Лек и усмихнат ден на всички мами Hug
П.П. Да ви питам имате ли киселини и как се справяте с проблема, защото при мен са толкова ужасни от няколко дни, че се стига и до повръщане Sad

# 154
Киселините аз ги боря с дъвчене на дъвка-не знам поради какви причини, но ми помага.
Честито и дълъг семеен живот, vesita007!   bouquet Снимки?

# 155
Киселините аз ги боря с дъвчене на дъвка-не знам поради какви причини, но ми помага.
Честито и дълъг семеен живот, vesita007!   bouquet Снимки?
Тези дни ще кача снимки Simple Smile

# 156
  • София
Добро утро!

vesita Пожелавам Ви да се обичате и да бъдете здрави! Всичко останало зависи от Вас самите!

Аз все още не съм усетила моето бебче, и киселини нямам.

# 157
добро утро и от мен и на мен ми е малко тежичко от тези празници но нищо после ще се мъчим да сваляме сега нека да сме живи и здрави ние и бебчетата а пък другото все някак ще го нагласим.
vesita007 честито пожелавам ви дълъг семеен живот.

# 158
Честит Великден!!!

easter easter easter

# 159
Vesita007, честито! Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот и да се обичате още по-силно! А през септември да ви се роди здраво бебче!
Анита, дано мъжете ти бързо да се оправят, а ти да не се разболееш покрай тях...  Hug

Горска Китка, къде се губиш?

# 160
Здравейте момичета!

Христос Воскресе!  easter

Страхотни великденски снимки, само да се забърсваш като ги гледаш!  Wink
Весита, честито - дълъг и щастлив семеен живот! Да си много обичана!
Ние с теб ще празнуваме на една дата всяка година  Simple Smile

# 161
maliby, много ти е сладко коремчето. Моето също расте сякаш с дни. Ама нека, това е страхотно усещане, дори се хващам че минавайки край огледалото вкъщи, все мяткам по един поглед към отражението на коремчето си.  Crazy Трябва да се наслаждаваме на тези моменти.
Благодаря ти kiαrrα    bouquet И аз постоянно се гледам в стъклото на секцията Peace
anita29 дано Алекс бързичко да се оправи и да се размине с АБ.
vesita007 честит брак    bouquet

# 162
vesita Simple Smile честито и от мен
аз да се пхваля- вчера бях на плуване в спартак.. малко хладно ми беше първата дължина, но после беше супер Simple Smile и за първи път усетих може би бебето да рита Simple Smile явно му харесва във водата

та днес мисля да повторя и да си взема карта
ако някой му се плува- не отказвам компания  Peace

ауу и сега се сетих..
http://www.roditeli.info
аз мисля да се запиша вече на някой курс. някой има ли впечетления.. мнения да е чул.. компания? Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 10:42 от aguto

# 163
  • София
Здравейте момичета  Hug.

Христос Воскресе!  easter

Аз да доложа как мина моя преглед в петък. За съжаление нещата не минаха както очаквах и тази клиника в която ходех, отпада за мен за сега. С две думи да ти разкажа за какво става въпрос - моята лекарка категорично отказа да се занимава с мен ако не си направя амнио, въпреки че феталната морфология беше ОК, както и втория БХС. Каза, че амниоцентеза може да отмени САМО доц. Димитрова от Фемина, Марков или Кременски от МД  Crazy Като без Кременски за другите двама няма часове 1-2 месеца напред. Каза за тази от Фемина която ме мери старателно 1 астрономически час, че не я познавала и не взимала нейното мение предвид  ooooh!  Пита ме ако ми се родило увредено дете тази от Фемина ли щяла да ми го гледа  Crazy   Моя мъж беше влезнал с мене в кабинета и направо стискаше зъби да не избухне, но като излезнахме от кабинета така ми се скара и ми каза, че неискал повече да чува за тази лекарка! Аз въпреки всичко отидох до МД с надеждата да се срешна с Кременски, но една друга генетичка (която беше там в момента) ми обясни, че моя всок риск идва от грешно измерената нъхална транслуценция (2,9 вместо 2,2) и че кръвните резултати, както и феталната са отлични. Тази генетичка ми каза, че това не се мери за 10 мин, защото е много важно! Като и казах, че настояват за амнио думите е бяха "Ами смени си лекаря. Амниоцентеза се прави при един или два налични маркера на феталната".  До сега бях доволна от часната клиника която посещавах, даже обмислях да раждам там, но при тези обстоятелства и при самозабравил се лекар не ми се остава!
Тази седмица ще си запиша час за следващата фетална пак при тази която доста се старае. Та така моя БХС ме хвърли в егати приключението за нема нищо  Crazy

Пожелавам ви една хубава и слънчева седмица   bouquet

# 164
  • София
Здравейте и от мен!
Kylie, като те слушам, и аз бих сменяла лекарката, ако бях на твоето място. Сякаш сега от излишни притеснения имаш нужда!  ooooh!
Иначе покрай тези празници и аз качих 2 кг  Mr. Green
И да ви се похваля, ние с мъжът ми вчера си сглобихме новата секция  Crazy , уж щяхме да я оставим за следващата събота, ама и на двамата ни се искаше да я видим и цял ден си работихме (повече той работи, де  Mr. Green ). Остана ни само да си регулираме пантите, ама това ще е събота  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт