Как завивате децата нощем?

• 6 750
  • 97
  •   1
Отговори
# 75
Малката спи в чувалче, само така имам спокоен сън. Чувала е с цип, винаги може да си го разкопчее и сама стига да реши.

# 76
  • Варна
Малката спи в чувалче, само така имам спокоен сън. Чувала е с цип, винаги може да си го разкопчее и сама стига да реши.
И при нас е така. Дребния е на почти 3г. и няма нищо против чувалчето все още.

# 77
Подпъхвам одеалцето от двете страни, но през нощта я намирам легнала отгоре му или одеалото е изритано в другия край на кошарката. Явно ще трябва да направя чувалче с крачолки, с което като се върти да не се усуква и да не се дразни от това.
Друг вариант е да сложиш от 4-страни връзки и да го връзваш отстрани за решетките или мрежичката.  Peace

# 78
Ния си спи още с чувалче, но с цип не с копчета. Даже в момента се опитвам да и го махна, защото е топло, но тя си го иска. Та сега ще търся тънък, по-голям размер.

И ние сме така Laughing

# 79
На мойта калпазанка няма как да й сложим чувал, ще го махне още на първата минута. Когато я видя отвита я завивам, ако не си спи отвита. Досега не е настинала от това. Знам, че някои майки подпъхват едно по-широко одеало от двете страни на матрачето да не се изважда, но ако детето се преобръща през нощта и това няма да помогне. И ние сме по същия начин - върти се на 180 градуса по 10 пъти през нощта, не си намери място и това си е  Rolling Eyes

Същата картинка сме.Не съм измислила решение на проблема.

# 80
  • Пловдив
Сега се сетих, че дъщеря ми по едно време се беше научила да си разкопчава ципа и да си маха чувалчето. Обърнахме го наобратно, ципът отиде на гърба, дори го бях зашила до половината и горе и бях сложила едно копче, от металните, които са от две части, с кукичка.

# 81
Големият спа в чувалче до 5 годишен, а малкият е на 3 и половине и още спи с чувалче.
Имам два- зимен и по-тънък за пролет, есен.
Не може да го откопчае случайно защото ципът са закопчава от горе на долу.

# 82
Завивам  когато  се  събудя  и  го  вида  ,че  се  е  отвил.Но  на  него  винаги му  е  горещо  така  че  спи  повечето  отвит.

# 83
  • През девет земи в десета
Ами цяла зима спи при нас точно поради факта,че е почти невъзможно да остане дълго време завита.Докато беше малка я слагах в чувалче,но от доста време това е мисия невъзможна.

# 84
Моят дребосък спи в чувалче, но като се върти то се усуква около него и се сърди. На 2г е.
Обаче в Джъмбо продават чувалчета, които всъщност представляват нещо като космонафт и са си за спане. Има и за по-големи дечица до 5-6 годинки мисля. Когато исках да купя такова обаче нямаха малки. Hug

# 85
С чувалче спи, това е единственият начин да не ставам по сто пъти на нощ, за да видя дали се е отвила, но пък на нея й харесва...

# 86
Малкият спи с чувалче и с него нямам проблем,но каката редовно е отвита.
Вечер я завивам постоянно и в момент в който си отворя очите я намирам отвита.

# 87
Каката спи завита до горе като пъшкул,а малката е спаренка -винаги гола и отвита  ooooh!Явно е алергична към всякакви завивки Laughing

# 88
  • BG
Голямата не ми се отвива,но малката я взимам при мен да спи,защото е постоянно отвита.Иначе я слагам по пижама и е завита с олекотена завивка и ако е по-хладно едно одеалце й слагам.

# 89
  • София, център
С пижама, чувал и отгоре завивка. Сутрин е без завивка, без чувал, и почти без пижама. Замръзнала.

Когато спи с баба си и с дядо си, предвид нощните им ставания, фалове с измръзвания няма.

Общи условия

Активация на акаунт