Великден наближи - СЕПТЕМВРИйчето с мама яйцата украси!

• 12 905
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Най-големите му бисери бяха като застана насред улицата срещу тичащо срещу него стадо овце и крещи:Баааа-баааа.
hahaha  Joy  Joy  Joy
Ками, напълни ми душата разказа ти.  Mr. Green

КалиМей, благодаря за статията за детската градина.  Hug На мен лично ми беше особено полезна.  Peace

Мари, дай малко повече инфо за Био Гайа, моля те, вкл. дозировка! Аз имам една опаковка неразопакована още вкъщи, бяха го изписали на Алекс при вируса с повръщането и разстройството, но тогава още нямах никакво инфо за това лекарство и не посмях да му го дам. А щом пишеш, че се дава и след антибиотик, може би ще е подходящо за след Аугментина.

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 22:12 от Hexina

# 61
  • Кърджали, България

Много светлина в душите и домовете ви да има!

Гледах много прекрасни снимки на дечица и яйца  Hug Ето и нашите:

http://syulyukchievi.multiply.com/photos/album/73/73#

# 62
  • Бургас
Привет,
Инче, страхотни яйца сте направили! Много са ти хубави децата! Много прегръдки и за трима Ви!
Днешната разходка много ни измори, чак и на мен ми идва да полегна, но  трябва да изчистя, така че запретвам ръкави.
Насе, най-вкусния козунак кой то съм яла е от Хасково, така че дай тайната рецепта!
До скоро

# 63
Лизи от вчера е с Т!Не е висока-37,5-37,7!Иначе нищо друго няма за сега!Дано са кучешките зъби!

# 64
  • Кърджали, България
Благодаря ти, Лекси, за милите думи! Целувки и за вас  Heart Eyes

Пебс, дано Т да е от кучешките зъби  Praynig А иначе отпаднала ли е Лизи? Ако продължи, можеш да й дадеш Осцилококцинум - той става и за профилактика, и за начален стадий, тъй че няма да навреди  Peace

Насе, ние също най харесваме козунаците на Тимс-Хасково, особено плитките с пълнеж - божествени са!

Иви преди малко заспа уморена от играта навън. Ние наоколо нямаме паркове (в центъра са 3, но трябва да минавам един дълъг мост срещу слънцето, затова не слизам често надолу), но точно зад блока имаме детска площадка, която в момента ремонтират предизборно  Wink и ходим там. Два часа дребната търча насам-натам, катери се по пързалката, игра на пясъка... Добре, че има разни каки, дето умират да се занимават с нея!

# 65
Здравейте мацки Hug Hug Hug Hug
Ние сме добре ,Мити спинка и аз малко разпускам , по тея празници малко се ошишкахме само ядене ,пиене ,спане  Grinning Grinning
Ками , Косе  направо ме разби с тея овце , браво на него  Grinning
Лекси, благодаря ти , като ме хване музата да правя нещо и не спирам  Grinning докога ще е така незнам ,може би защото сега съм по свободна,но като почна работа едвали ще ми се занимава така. Peace
Хекси ,бързо оздравяване на Алекс Hug
Пебси, дано да е временна тази Т при Лизи . Дано да е от кучешките Praynig Hug
Инче ,страхотни снимки, яйцата със желатин ли си ги правила че е така наситен цвета
До скоро

# 66
  • Кърджали, България
Инче ,страхотни снимки, яйцата със желатин ли си ги правила че е така наситен цвета

Да, Ванче, с желатинови бои са някои - много бързо и лесно стават, а и резултатът е добър.

# 67
  • Бургас
Пебс, дано Т-та де е от зъби!
Давай калкареа фосфорика и беладона и ако е от тях ще се повлияе и температурата.
Много се надявам да не се разболява!  Hug

# 68
Благодаря ви!
Инче,не е отпаднала,само е кисела и иска все на нейното да е! ooooh! Реве за всичко!
Лекси,имам само калкареа,май наистина ще взема да й дам! Hug

А понеже казахте да ви държа в течение за другото-днес излязоха резултатите ми и всичко е в норма! Flutter

# 69
  • Бургас
Пебс, страхотна новина! Да цункаш коремчето си от мен! Hug

# 70
Мерси,но ще помоля Лизи,че аз няма как! Wink Heart Eyes  Hug

# 71
Прекрасна новина,Пебси Hug - целувки на коремчето и от мен Simple Smile Да е лека и безпроблемна бременността ти до края с прекрасен финал Praynig
Тази година не купувахме козунаци - аз ги правих и то успешно Embarassed - много се притеснявах, но се оказа,че не било страшно Whistling

# 72
  • София
Пебс, аз бих дала клеева тинктура, че имам подръка (тя не е точно за темп., но ще пресече ако има нещо). И браво за хубавите новини! Hug

# 73
Здравейте, мами.
Христос Воскресе.
Желая на всички малки и големи много радост и щастие, както и усмивки през цялта година, че догодина.
Гледам за пишлето се притесняват някои мами- на Дани никога не сме му я забелвали насила, но винаги при къпане я придърпваме, колкото позволява- до годинката беше напълно готов и не сме имали проблеми. Мисля, си че ако ще има проблем едно дете, със сила няма да се решат нещата.
Хекси, как е Алекс? Милото, дано се оправи и свикне, че е кошмар за всички.
Много се радвам, че Косе вече е добре.
Мами, не можах да се видя с никоя пловдивска мама, и много ме е срам, но и с Краси не можах- в Асеновград се оказахме с толкова претрупана програма, че беше невъзможно. Но беше страхотно, най-вече Дани си изкара супер, поне така си мисля- ходихме при децата в детската градина, не можахме да изкараме тържеството за Великден, че не ни свърта, но доста поигра с децата, изобщо такова разнообразие отдавна не му се е случвало. Краси, какъв е тоя екшън с Ани, направо ужас- аз не бих се разминала без скандал.
Много ме е срам, но четох доста диагонално , та съм изпуснала сигурно много неща, но се оказва мисията невъзможна за повече. Целувам ви , мами.

# 74
Ето ни и нас (на бързо)  Hug
Малко не ми беше до писане напоследък, а и нямах много време
Добре сме, растем, гостувахме на мамчето по празниците и си изкарахме супер.
Днес сме на изписване на бъдещия кръщелник, кумицата роди точно на Великден и съм много щастлива.
При нас горе-долу нищо ново, с изключение на говорните умения на дреболина- не спира да бърбори, борави със страшно много думички и ги свързва смислено. Вече е много весело в къщи  Laughing
Това е от нас. Дано болничките да оздравяват бързо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт