Моля за съвет. Отказваме АМ а сме на 4 месеца

• 673
  • 6
  •   1
Отговори
:pray:MOIAT MANIK E NA 4 MESECA NAVAR6VA GI DNES PURENCA XAPVA I SOK4ETA PIE NO SE MRA6TI NA /AM/ OT BG ME SAVETVAT DA DAM KISELO MLIAKO  .VIDILI 6I6ETO I PO4VA DA newsm45 .MLIAKOTO E NAI VAJNO ZA SEGA ZA RASTEJA NA MANI4ETATA .AKO PO4NA S KISELO MLIAKO????? VIE KAK 6TE NI KAJETE  newsm10 DA LIL newsm11 NE .BLAGODARIA.
[/size]

Моят мъник и на 4 месеца навършва г иднес пюренца хапва и сокчета пие но се мръщи на АМ от БГ ме съветват да дам кисело мляко. Види ли шишето и почва да newsm45 . Млякото е най-важно засега за растежа на мъничетата. Ако почна с кисело мляко? Вие как ще ти кажете да  newsm10 или не  newsm11? Благодаря.

Моля, пишете на кирилица.
Пишете на кирилица! Какво е КРЕДОР, как се използва? Кирилизиращи програми.

P.S. Писането с главни букви се възприема като крещене.

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 12:04 от Vivi

# 1
Опитай да му дадеш друга марка АМ.Възможно е тази да не му харесва на бебчо.Спри и соковете и пюретата за известно време защото може заради тях да не иска млякото-ако му харесват повече естествено че ще откаже това което му е по-неприятно Wink.Не избързвай с киселото мляко е моят съвет.Опитай всичко възможно да го накараш да пие АМ.

# 2
Пробвай друг АМ или се консултирай с педатъря.

# 3
Напълно възможно е да отказва млякото, заради соковете и пюретата. Моят съвет е да оставиш бебето само на АМ, без никакви пюрета и сокове. Ако пак не пропие, просто трябва да се смени АМ-то, след консултация с педиатъра. А за кисело мляко на тази възраст просто не бих си и помислила, ако бях на твое място!

# 4
На мен ми се е случвало.Просто пюренцата й се бяха усладили повече.Спрях ги рязко и ще не ше пропи млякото.Сега вече всичко е нормално.А кисело преди 5-6 м е рисковано.

# 5
newsm10 BLAGODARIA VI OT VSE SARCE.DNES VLIAZOXME V 5 MESEC 4ESTIT VELIK DEN.AZ SAM V XOLANDIA I TYK BEZ NASRO4ENA SRE6TA NEMOGA DA OTIDA PROSTO TAKA NA KONSYLT.EDINSTVENO V SPE6NOTO NO NE SME ZA TAM.ZNAM 4E NE E PO TEMATA NO 6TE VI PRIATEN DEN MILI MAM4ETAPOPITAM NA KOLKO SE ZAGOLVA BYBI4KATA NA BEBO.KADE DA IDA  ZA MNENIA. newsm78

newsm10 Благодаря ви от все сърце. Днес влязохме в 5 месец честит Великден. Аз съм в Холандия и тук без насрочена среща не мога да отида просто така на консулт. Единствено в спешното но не сме за там. Знам, че не е по темата но ще ви приятен ден мили мамчета попитам на колко се заголва бубичката на бебо. Къде да ида за мнения. newsm78

Моля, пишете на кирилица.
Пишете на кирилица! Какво е КРЕДОР, как се използва? Кирилизиращи програми.

P.S. Писането с главни букви се възприема като крещене.

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 11:24 от Vivi

# 6
  • София
Знам, че не е по темата но ще ви приятен ден мили мамчета попитам на колко се заголва бубичката на бебо. Къде да ида за мнения. newsm78

Пусни тема тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=1.0

И още веднъж-Моля, пиши на кирилица. Горе съм дала линк, който ти препоръчам да погледнеш.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт