ЯНУАРКИ 2010г чакаме ви!!!

• 16 555
  • 308
  •   1
Отговори
# 15
Аз пък съм от випуск 1998 и от 2009! newsm62

Хайде всички бъдещи майки януарки да не надничат страхливо, ами да дотичкват тук!
Аз малко късно се включих, ама да ви кажа мнооого съм изпуснала! Не правете същата грешка като моята!  Peace Hug

harem_style, плаках заедно с теб... Сега от все сърце се моля да се радвам заедно с теб на щастието ти! Hug

# 16
Момичета, стискам Ви палци и Ви пожелавам само прекрасни емоции занапред.
Пак Януари 2009  Grinning /няма отърване от нас/.

# 17
  • София
Е айде да не се цепя от колектива и да ви кажа, че ви очакваме с нетърпение Hug

harem_style, плаках заедно с теб... Сега от все сърце се моля да се радвам заедно с теб на щастието ти! Hug

Аз също и ще стискам палци този път всичко да е по мед и масло Praynig

# 18
Хайде януарките 2010 да сте повече от нас (2009). Стискаме палци за  EFP

# 19
@2009, голямо сте наводнение! Лорини, а ти си голям сладур-много мило от твоя страна! Аз също съм мама на изненадващо декемврийско януарче, доста такива си имаме. Стискаме ви палци, мамчета!

# 20
Здравейте , темин 02.01.2010 Simple Smile така ми го сметна калкулатора за лекар е още рано имам си само 2 чертички.
Стискайте палци и дано се похваля и след лекаря (след 15.05)

# 21
Zoia  Alex  Praynig 
Ще стискам палци .
Харем  Hug  дано сега се получи и всичко да мине по вода
Хайде чакаме още щастливи бъдещи майчици

# 22
Мили бъдещи ЯНУАРКИ, много се радвам, че вече ви има...да станете много, много с прекрасна и лека бременност и много сладки ЯНУАРЧЕТА като им дойде времето...аз видях двете си черти на 11май... Hug Hug Hug

# 23
Мили кандидат-мамчета (нищо, че за сега тука виждам повече ветерани),
с голямо любопитство погледнах дали вече има щастливки, които са научили добрата новина. Този период от годината е много емноционален за мен и силно се разчувствах за  Zoia_Alex, Мечтание, harem_style и всички, които тръпнат в очакване. Освен раждането на дъщеря ми, момента в който видях 2те черти са най-прекрасните в живота ми. Скоро ще надникна пак за да мога да позавиждам благородно на радостта ви. Стискам палци и от цялто си сърце ви желая да изпитате тази радост.
Много целувки и прегръдки на всички сладки януарчета - родени и бъдещи Simple Smile   

# 24
  • Smolyan
Здравейте бъдещи и настаящи мами  Hug
Зоя-Алекс, честито, моят термин е 5-ти януари  Simple Smile
Много съм щастлива, днес за първи път бях на лекар, мидяхме плоден сак. След 2 седмици съм на преглед за сърчицето.
Дано всичко да е наред  Praynig
Чакаме още януарки  Heart Eyes

# 25
Хайде и от нас подкрепа на бъдещите Януарски мами Hug
Аз като Януарска мама желая успех на всички бъдещи Януарки.
Моят тест видях на 15 Май,а на 21 Май сърдечната дейност на бебето,термина ми беше на 5 Януари,а бебо се роди на 23 Декември.
Чакаме още нови попълнения,с нетърпение.

# 26
И аз съм от Януарки 2009, въпреки че бебка излезе през Декември Grinning
Желая ви лека и безпроблемна бременност, момичета Hug
Очакват ви много вълнуващи моменти! Насладете им се!

# 27
Zuzi  -Честито и дано скоро видите и сърчицето.Аз ще изчакам за да видим сърдечна дейност като отида.предполага се ,че ще съм рискова бременост и ме е страх.Дано всичко завърши добре след 9 месеца за всички ни.Тикъде ще се следиш?Аз пкрай проблемите си загубих доверие въвъ докторите и сега не знам какво да правя.най-вероятно ще се следя въвъ фемина и Токуда- страх лозе пази Simple Smile

# 28
честито на всички

# 29
  • Варна.....
То се е видяло, че за сега сме повече "бивши" януарки" .  Hug (аз даже два пъти съм януарска майка)
Лека и безпроблемна бременност на всички вече видели двете чертички, и наводняване на темите Ви.

Общи условия

Активация на акаунт