Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Кои са някои от основните емоции, които се изпитват във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Основните теми на дискусия във форума включват споделяне на положителни и отрицателни резултати от тестовете за бременност, преживявания и емоции по време на бременността, споделяне на лични истории, както и подкрепа и съвети един към друг. Във форума се обсъждат теми като резултати от тестове за бременност, симптоми на бременност, посещения при лекар, лични преживявания, споделяне на опит и съвети за бременността. Освен това членовете предлагат взаимна подкрепа през този важен период.
-
Кои са някои от основните емоции, които се изпитват във форума?
-
Какви са мненията за тестовете Престо?
-
Какви са симптомите на бременността според участниците във форума?
И аз да се запиша, тъй като и аз се очертавам с термин януари - калкулатора ми показа 04.01.2010. Днес видях заветните 2 чертички
..Има още време за преглед, чакам го с нетърпение...
),а иначе нямам такива "екстри".Секс е имало почти през ден.А температурата ми варира от 37,10 до 37,30 и е такава дори и през деня,не само сутрин.

. Само мога да ти кажа от опит, че не чакахме да минат 6 месеца, не ми правиха и кюретаж, защото беше в много ранна седмица - 5г.с. и на по - следавщия месец забременях със сина ми и нямах никакви проблеми с бременността.
...Дано да не е фалшива тревога, защото съм толкова щастлива и само за това мисля...