ЯНУАРКИ 2010г чакаме ви!!!

• 16 600
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Нямам никакви симптоми. Единственото е леки боли като при ПМС.

# 61
Здравейте момичета!  Grinning И аз да се запиша, тъй като и аз се очертавам с термин януари - калкулатора ми показа 04.01.2010. Днес видях заветните 2 чертички Grinning и сме много много  HAPPY moresmile..Има още време за преглед, чакам го с нетърпение... Hug

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 20:19 от Hrissy

# 62
Благодаря ти, harem! Стискам палци на 9ти да се похвалиш и ти!  Hug

Ох,дано,ама днес пак правих тест и пак отрицателен,но пък БТ се задържа висока.
Момичета да ви питам вие къде си мерите температурата?Аз си я меря анално.Правилно ли е?

Най-правилно е да се мери анално. Кой ден ти е? Колко е Т?

Миналия месец ми дойде на 9,по календара на зачатие трябва да ми дойде пак на 9.Овулацията ми по календара трябваше да е на 23.04 но на 22 и 23 ми зацапа нещо кафеникаво.На 26.04 бях в овулация.Сигурна съм,защото тогава имах белтъкоподобна разтеглива слуз(ама само  как прозвуча  ooooh!),а иначе нямам такива "екстри".Секс е имало почти през ден.А температурата ми варира от 37,10 до 37,30 и е такава дори и през деня,не само сутрин.

# 63
  • София
Много добре се движи Т! 9.05. звучи много добре, пада ти се 15 ден след овулацията. Стискам палци Т да се задържи така и да се похвалиш! Принципно можеш да направиш тест дори и утре или на 8.05.  Praynig Praynig Praynig

# 64
Записах си най-накрая час за лекар - 13.05. - следобед. Днес си направих нов тест - втората чертичка е много, много по-ясна......Разликата между първия и този тест е очевадна. Да си и кажа,че ще бъда с евентуалне термин - 03.01. На този етап сме се събрали тук само момичета с ранен термин, чакам нашествие в темата, когато станат ясни момичетата с термин в средата и края на месеца........

Честито на всички момичета, които са се присъединили вече. Харем, дано и ти видиш двете чертички!

# 65
  • Smolyan
Добро утро момичета  Hug
Мама Цоцоланка , моите тестове също бях бледи правих още на 10-ти ден след овулацията, но сега бременната лента е по - плътна от контролната. Ще чакаме новини на 13-ти, даже тогава ще видите сърчицето.
 harem_style, мила браво за БТ, според мен теста трябва вече да покаже, вземи си Шуър чек, искрено се надявам да изкараме девет щастливи месеца заедно в тази темичка  Heart Eyes
Hrissy, добре дошла.
Момичета ние с ранните термини на януари едва ли дочакаме януари, аз поне няма да дочакам, първото ми раждане е секцио и със сигурност и второто, живот и здраве, ще е така  Simple Smile
На мен днес за първи път ми се гадеше  Simple Smile, щастлива съм, защото нали споделих, че малко ме е страх дали всичко е наред, а тези симптоми долу горе показват, че бременността се развива.
Желая ви много много хубав ден момичета  Heart Eyes  bouquet

# 66
Добро утро момичета  Hug
Мама Цоцоланка , моите тестове също бях бледи правих още на 10-ти ден след овулацията, но сега бременната лента е по - плътна от контролната. Ще чакаме новини на 13-ти, даже тогава ще видите сърчицето.
 harem_style, мила браво за БТ, според мен теста трябва вече да покаже, вземи си Шуър чек, искрено се надявам да изкараме девет щастливи месеца заедно в тази темичка  Heart Eyes
Hrissy, добре дошла.
Момичета ние с ранните термини на януари едва ли дочакаме януари, аз поне няма да дочакам, първото ми раждане е секцио и със сигурност и второто, живот и здраве, ще е така  Simple Smile
На мен днес за първи път ми се гадеше  Simple Smile, щастлива съм, защото нали споделих, че малко ме е страх дали всичко е наред, а тези симптоми долу горе показват, че бременността се развива.
Желая ви много много хубав ден момичета  Heart Eyes  bouquet

Трябва,ама вчера пак беше отрицателен(Престо).Днес ще си взема Шуър чек.

# 67
Момичета за съжаление трябва да ви напусна няколко дни след като направих положителния тест и ми дойде
Нов месец нов късмет
Желая ви много хубави емоции и прекрасни януарчета на финала

# 68
  • Smolyan
Мечтание, много съжелявам, знам как се чувстваш мила   Sad. Само мога да ти кажа от опит, че не чакахме да минат 6 месеца, не ми правиха и кюретаж, защото беше в много ранна седмица - 5г.с. и на по - следавщия месец забременях със сина ми и нямах никакви проблеми с бременността.
Желая ти успех.
harem_style, в "Искам бебе" четох, че Престо не са надеждни.

# 69
Че няма да дочакаме януари най-вероятно така е, но аз се моля да дочакам декември, напълно ще ми е достъчно.
Добре дошли на всички и чакаме още много нови мацки в отбора ни.

# 70
  • София
Мамо Цоцоланке, специални честитки от мен. Съвсем случайно влезнах да видя "колежките" за догодина и останах проятно изненадана Simple Smile Hug

# 71
Мечтание, много съжелявам, знам как се чувстваш мила   Sad. Само мога да ти кажа от опит, че не чакахме да минат 6 месеца, не ми правиха и кюретаж, защото беше в много ранна седмица - 5г.с. и на по - следавщия месец забременях със сина ми и нямах никакви проблеми с бременността.
Желая ти успех.
harem_style, в "Искам бебе" четох, че Престо не са надеждни.
Ох, аз сега малко се постреснах - вчера точно с Престо ми се появиха 2-те чертички newsm78...Дано да не е фалшива тревога, защото съм толкова щастлива и само за това мисля...

# 72
Ще прощавате, че се намесвам  Blush
Но по темата за тестовете - имам приятелка фармацефт, която ми е казвала, че при отрицателен тест е възможно да има бременност, но при положителен няма как да няма.  Peace

П.С. Радвам се, че темата нараства  Hug

# 73
Ей, че много сте вече! Айде дано напливът е голям, силно да се увеличава прираста през 2010 година! Лека бременност на всички! Hug  bouquet

tais, знам аз, че имаш две дечица, ама не бях се загледала, че са с дати, толкова близки една до друга!  Hug Аз поне две седмици разлика в датите направих, а ти... hahaha

Лорини, ако знаеш, онзи ден си мислех, че още никоя мама не се е оказала вече бременна, пък сред сто и няколко, все някоя трябва да се окаже... Айде дано е така, както го искаш...  Hug

Мамо Цоцоланкееее, има да готвишшш... hahaha Народът у вас се увеличава, май и текста под аватара ще трябва да се сменя! Joy Joy Joy А сега сериозно ти желая лека и приятна бременност и не знам на колко са дечицата ти, но дано да са толкова добри помощници, колкото моят син! Драго ми е да видя, че и българките раждат по 4 деца, няма само холандките и англичанките, я! Crossing Arms  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 74
  • Smolyan
Hrissy , изобщо няма място за притеснение, със сигурност си бременна, по - скоро момичетата бяха писали, че не винаги показва, нищо, че е един от най - чувствителните /20 единици/.
И аз навсякъде съм чела, че неможе да има положителен тест и да няма бременност, защото хормона на бременността, който отчита теста се произвежда в организма само и единствено, когато има бременност.

Общи условия

Активация на акаунт