Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 978
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Аня няма да излезе довечера, но пак постигна своето да е непременно център на внимание.

# 76
  • Лондон
Аня като види вота довечера ще каже ,че това е манипулация на ББ.Май всички други се държаха прилично и няма да има от какво да се срамуват.Малко Мария с нецензурните и думички малко се по изложи.Само Аня се взе на сериозно че тя е най ВИП ,и очакваше всички други да и ходят по тънък лед,ама не и мина номера.

# 77
  • Варна
Опасявам се, че ще има хора, които ще я подкрепят Аня и гледат от друг ъгъл нещата. Ако това е провокация на ББ да събере повече смс-и за каузата, не мисля че това е начина. Точно тази кауза не е много на сърце на хората като за Хепатита и болните дечица, така че може чрез скандал да искат да съберат пари.  newsm78

# 78
Само малко да се запиша, че не гледах вчера. Blush
От прочетеното разбрах, че Аня е спечелила игрите. Crazy

# 79
 Ако е възможно с две-три-амнайсет думи ... bouquet  bouquet  bouquet

Девойко, защо си пропуснала лайфа? Пропусна не само лайфа, но и лафа за по-възрастната жена. Ако бе на запис, дали щяха да монтират състезанието без лафа за по-възрастната жена? newsm78

Давам ти домашно - коя според теб е по-възрастната жена?

Та...какво стана.....

Играта бе в китайски дух. В една от игрите трябваше да се разделят на 2 отбора, и обичайното - да бъдат близки по килограми. И се чудиха кой къде да иде, и по едно време Саша каза - По-възрастната жена да отиде в него отбор(перефразирам). По-възрастната жена бе...принцеса Анка.....И ето ти го лафа от лайфа - По-възрастната жена.

Играта бе спечелена от Аня, като тук има доста съмнения за нагласеност. Божидара каза,че тя няма да си дава много зор, защото все тя печелила. Аня и Пипи и те се чудиха дали да участват, дори смятаха да се оставят другите да ги бият, а тя Анка взе че спечели.

Любо Ганев номинира Ицо, защото не говорел много, бил потаен, да се развижил малко......

Аня спаси - Божидара, Пипи и Тодор. А Ицо, Део и Саша - като участници във фабрика за рецеклирането - сапсиха Софи, защото много номинации са и се събрали, съжалиха я.

Аня в изповедалнята бе попитана няколко пъти дали иска да си тръгва, тя поиска трибуна в ефир. Като каза дори да определят зрителите със СМС дали да остане.Ники Кънчев и каза,че не може да има лични СМС и тук Аня се оплете като пате в калчище, започна да бръщолеви едни за левчето, за СМС и т.н. И тук ми се губи по какъв повод започна да приказва за 45-те хиляди спечели от Ивайла на предните номинации. Личеше си,че я е яд за тези пари,че не са неяни и тя е пропуснала момента да стане звездата с най-много пари. Едва ли не изкара,че тези пари Ивайла ги е била събрала благодарение на скандала си с Аня.

Та..довечера ще има лайф с Аня и тя поиска записи, архив на ВБ за да се види,че тя била невинна, а целият скандал започвал от Ивайла.

Пипи в изповедалнята каза,че не иска да напуска къщата.

Общо взето май това бяха амнайсет думи...За други амнайсет думи думи какво става в къщата - чети Авчето. И.......вчера са си изкарали страхотно в къщата празнувайки Възкресение Христово заедно, с агънце и пиене......

# 80
Мамо Цоцоланке, казвам баба тенк ю. Hug  bouquet
''По-възрастната жена'' - Саша е изтЕпал рибата с тоя лаф. Joy

П.П. ЧРД на Руска и Виргиния!

# 81
и аз понаминавам насам  Whistling

чакам с нетърпение лайфа довечера, да видим кой праФ, кой криФ  Mr. Green Laughing

# 82
Мамо Цоцоланке, комплименти   bouquet

Няколко въпроса изникват, четейки за снощните събития:
Ще излизат ли Аня и Пипи или да?
Ако ще излизат, защо въпросната спасява Пипилота?
Ако няма да излиза, какво ще бъде обяснението?
Последно шоуто цирк ли е или такова с благотворителна кауза?

Поради своята същност, горните въпроси се явяват риторични  Thinking

Надявам се Биги да  натрие довечера носа на по-възрастната госпожа Naughty

# 83
Според мен причините за конфликта между Аня и Ивайла са следните:
Аня не е свикнала да губи и колкото повече остарява, толкова всяка нейна загуба става по-мъчителна и драматична, особено ако е  от по-млада и красива жена като Ивайла. Снощи тя спомена за 45-те хиляди, спечелени от манекенката.
Очевидно, че на Аня и липсват много години прекарани с нейните деца затова тя така лесно обиди Ивайла. Учудвам се, че не може да понася детски плач.
Ивайла има сприхав характер, агресивна е и не търпи конкуренция и превземки. Но всяка истинска майка би отвърнала на удара с удар. Аз не мога да разбера защо Аня се прави на обидена, когато тя започна първа от най-милото  -децата. Не и прави чест. Ужасно се изложи и предстоящия лайф ще бъде върха на нейното нахалство.
Друга причина. Кошлуков харесва Ивайла, а може би е влюбен. Защо да не е Аня? Нали се сещате, че Аня трябва да е първа. И понеже сега Тодор и обръща внимание, тя взе, че му посвети победата си. Направо отвратително!

# 84
  • Варна
Мамо Цоцоланке, комплименти   bouquet

........
Ще излизат ли Аня и Пипи или да?
 ........
Пипи каза в изповедалнята, че иска да остане.

# 85
Вместо запис
Ивайла, Милко, Саша

# 86
Део чисти мъжката спалня ...

Саша говори на Ивайла ,да се усмихне и да се оправя,хора имало всякакви....

Аня репитира в кухнята пред Пипи... Аня: Аз довечера ще и кажа...(много пращи) ще й кажа аз на нея,както тя го каза в ефир .... ще видят те... Ще започна първо с Христос Возкреси , после: честит имен ден мило какче ... Ама ще им кажа аз на всички тях... ще видят...

Спениха камерата ....

пс.всичко НАЙ-НАЙ на   рожденничките smile3525

# 87
В момента по Диема 2 дават лайфа.......

Забравих да кажа, че през цялото време Ники Кънчев, Рачков и Мария Игнатова се майтапиха,че това било нагласено, онова било монтаж, трето било от сценаристите и т.н. Явно удариха Аня на подбив с нейните пренеции......

# 88
Саша и Део ще готвят днес , взеха си продуктите и се зачетоха....

Преместиха ни на двора..Любо , Аня , Тодор , Милко си говорят за данъците в БГ... кой плащал,кой укривал,как трябвало да бъде.... Тюдор се базика ,но другите задълбяват....Нещо Любо каза,че били приели нещо си преди няколко дена..Когато излезели щели да разберат

Другите не ги виждам къде са.

Ивайла си слага лек ФНД , определено изгл;ежда доста измъчена...тъжна  Confused

# 89
Мама Цоцоланка ти гледай ,когато Саша каза на Аня : Една по-възрастна жена ... Как я базикат  Joy

Ми то си е за базик,като развалена латерна повтаря едно и също.... чудя се как не каза,че и дрехите и рошавата и коса и те са монтаж...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт