С шкембе си е най-добре 7

• 23 080
  • 429
  •   1
Отговори
# 15
Марморанче Praynig Hug

# 16
Марморнче   стискампалци за вас дано   всичко с бебчо е добре Hug Hug Praynig Praynig

# 17
Марморанче, оправяй се не се давай на лоши мисли! Стискам палци и се моля всичко да е наред“

# 18
Марморанче   Hug Praynig.

# 19
  • на дъното
Преди малко се чух с Мърморанка,пътува за Варна там ще я приемат.

# 20
Преди малко се чух с Мърморанка,пътува за Варна там ще я приемат.
Там поне ще е по-спокойна.

# 21
Стискам палци на Мърморанчето Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 22
Мърморанче Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 23
Мърморанка вече е в МД - Варна, аз и казах че оттам ще си излезе вече с бебе на ръце
Момичета, някой от вас поддържа ли връзка с Прити, гледам, че не е влизала във форума от 09.04. дано всичко с нея и с бебчо да е наред  Praynig Praynig Praynig

# 24
Нефче благодарим за информацията Hug  bouquet
Стискам силно палци Praynig

И аз се притеснявам за Прити,дано всичко е наред

# 25
Честита ви нова тема!  Момичета , Бъдете благословени!!!  Господ си знае работата!!!

Нефертити,радвам се че вече мислиш за второ Peace .На моменти си мисля ,че колкото пъти забременея толкова бебета ще имам! Praynig

Мърморанка добре, че вече е в по-сигурни ръце.Дано не мисли лоши неща ,защото вярвам че се предизвикват и никога не изричайте  страховете си на глас!Дано всичко приколючи благополучно! Praynig

Даниелка ,чакам с нетърпение новини от теб Praynig Peace

# 26
  • Варна
Стискам силно палци на Мърморанчето!  fingerscrossed Мисля че тя влиза в деветия тези дни и поне притесненията, че бебето може да се роди недоносено ще отпаднат и ще се поуспокои.

Погал на всички други коремчета!

# 27
Благодаря на информаторките за вестите от Марморанка.  Hug Дано във Варна вече се успокои и устиска още седмица-две. Колкото - толкова, важното е тя и бебчето да са добре!  Praynig

И аз усетих отсъствието на Прити, дано се дължи на пътешествия по празниците и скоро да се яви на отчет.

В предишната темичка, май, четох размисли и страсти около килограмите. Да ви кажа - хич не ги мислете, това да ви е грижа последна. Нека ви си родят живи и здрави дечицата, после като проходят, килограмите сами ще избягат. Аз съм жив пример, започнах да отслабвам едва, когато окончателно приключихме с кърменето, диети не спазвам и вече съм -5 кг от колкото бях преди да забременея с Макс.

Hug на всички!

# 28
  • Варна
Здравейте!
Още новини от Мърморанка - чухме се днес към 17 ч., пак има болки и контракции, но се чувства по-спокойна, че е тук във Варна. Наблюдаващия я лекар й е казал, че ще позакрепи положението и ще я изпише иначе престоя ще й бъде доста скъп. Не желае да вади бебето по-рано от 10 дни преди термин, а Мърморанчето се страхува дали ще устиска до тогава и ако я изпишат ще остане на квартира във Варна. Обещах й утре да отида да я видя, лошото е че посещенията били от 16:30 до 17:30, а аз по това време съм още на работа, но се надявам да се смилят и да ме пуснат по-късно.

# 29
Мърморанче, стискай кълки и не пускай никой да излиза. Mr. Green Спокойно , вече си в доста голям месец и да не звуча пресилено бебето дори и сега да се роди ще си е доносено.Аз родих почти месец преди термин и ако малката нямаше вродена пневмония въобще нямаше да е в кувиоз, роди се 2950гр. което си е супер за 1 месец по рано.

Общи условия

Активация на акаунт