С шкембе си е най-добре 7

• 23 120
  • 429
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден Анелия,пожелавам ти много красиви моменти от тук на сетне

# 181
  • Варна
Ани, честит рожден ден!

Бъди здрава и се радвай на живота и на любовта на близките си! Желая ти леко раждане и спокойно майчинство!

# 182
  • Варна
Честит рожден ден Анелия. Скоро да получиш и най-хубавия подарък - живо и здраво бебче.

# 183
Честит рожден ден, Анелия! Много щастлива да бъде тази твоя година и най-безценните дълго чакани подаръци да дойдат със здраве и късмет!
Красе, когато нещата се открият навреме и се вземат адекватни мерки, всичко ще бъде наред. Вярвам го, както и това, че в ръцете на д-р Тодорова ще бъдеш добре обгрижена.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Притенце, следваш моите теории. Останалото е лекари до дупка.  Simple Smile

# 184
                                     Честит Рожден Ден, Анелия!!!
   Пожелавам ти много здраве ,много сили и най-скъпия подарък ще го получиш с малко закъснение ,но  той ще бъде най-запомнящ се през всичките рожденни дни от сега нататък!

# 185
Честит рожден ден Анелия.Много здраве, щестие, любов и скоро да гушкаш най- прекрасния малък мъж. Hug

Красе, както Аngels_zg е казала, така и на мен ми взимаха за инсулина.
А някой знае ли какво значи когато ти е било завишен само инсулина без кръвната захар (или беше със 0,1 завишена само) какво значи.Някой беше ми казал че това е първа стъпка за развиване на диабет.Дали това е съм била бременна го е провокирало или и сега пак ще си ми е завишен. TiredНе смея да си направя изследвания , да отида на ендокринолог...страх ме е да не се окаже точно така и да съм на лекарства от тук на татък или по лошо , някой ден да мина на инсулин. Cry

# 186
Следобяд тръгваме,като направя консултация и се върна ще пиша
 Hug Hug Hugвсички

# 187
Успех Краси! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 188
Анелия, Честит рожден ден, много здраве, щастие, леко раждане и най-здравото бебе ти пожелавам!

Да дам и аз отчет, че отдавна не съм се отчитала, но то няма и какво. Аз съм добре, беба също, ритка си редовно, върви си нормално за седмиците  и така. Не знам защо, но от както влязох в 7 месец значително съм по спокойна, то не че няма какво да се случи и сега, Rolling Eyes но страховете ми намаляха.

Красиfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 189
  • Варна
Красунче, знаеш ли колко хубаво ми стана, като прочетох, че се чувстваш спокойна! Най-сетне мила! Не може живота все да ни държи на нокти. Нека последните два месеца от бременността да минат спокойно и щастливо и бебка да се роди здраво и спокойно дете!

Надявам се, че батко й вече щурее без ограничения и лекарски забрани?  Hug

# 190
  • София, "Младост 3"
Честит рожден ден Анелия.Много здраве, щестие, любов и скоро да гушкаш най- прекрасния малък мъж. Hug

Красе, както Аngels_zg е казала, така и на мен ми взимаха за инсулина.
А някой знае ли какво значи когато ти е било завишен само инсулина без кръвната захар (или беше със 0,1 завишена само) какво значи.Някой беше ми казал че това е първа стъпка за развиване на диабет.Дали това е съм била бременна го е провокирало или и сега пак ще си ми е завишен. TiredНе смея да си направя изследвания , да отида на ендокринолог...страх ме е да не се окаже точно така и да съм на лекарства от тук на татък или по лошо , някой ден да мина на инсулин. Cry

инсулинова резистентност се нарича
не е толкова страшно - трябва време да стане диабет....
имаш всички шансове да си ок след бремеността, но си направи изследвания

# 191
Краси, успех мила  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 192
Много ви благодаря момичета за хубавите пожелания,
изкарах най тъпия рожден ден като всеки един обикновен ден, но аз така реших.
Нещо последните години празниците не ги зачитам.
На всички ви желая успех, на коремките лека бременност и здрави бебчета, а на чакащите от другия отбор да не се чудят а да се присъединяват към нас, че ще има
 box
 Hug Hug Hug Hug

# 193
Марморанка още ли не са я изписали?

# 194
  • Варна
Изписали са я преди някой и друг ден, чакаме включване след като си установят режима в къщи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт