С шкембе си е най-добре 7

• 23 088
  • 429
  •   1
Отговори
# 375
Много ви благодаря момичета, подействахте ми доста успокояващо, особено разказа на Светлето. След 15 часа ще ходя на другият лекар и като се върна ще пиша какво е казал. Секциото ми е средата на другата седмица, знам че остана още малко време, но нещо сега на края ми идва всичко в повече.
Прегръщам ви мили мои и ви благодаря още веднъж за подкрепата.  Hug Hug Hug

# 376
  • Варна
Krasuna вярвам, че всичко ще е наред и другата седмица ще ни зарадваш с хубава новина  ylinfant

# 377
  • Някъде там...
Красуна, и моят лекар като този на Светлето ми сподели същата теория. По този повод ми спря и лекарствата за задържане, защото природата си знае работата, да не й пречим. Моите води не бяха намалели, но плацентите вече бяха с доста калцификати. На запис на тонове ходех през ден накрая. Стискам ти палци!
Лилибон, прекрасно стихотворение, просълзих се.  Hug

# 378
Върнах се, лекарят каза че моята малко е преувеличила  и около плодните води и плацентата са си долу-горе каквито трябва за срока на бременността. Няма индикации бебето да страда в момента, но за всеки случай да отида в понеделник за запис на тонове.
Благодаря ви момичета за подкрепата и  Hug Hug Hug

# 379
 Hug Красунче,  Hug да, накрая напрежението е нй-голямо, знам... но само се замисли - след броени дни ще се гушкате щастливи с едно мъничко пухкаво вързопче  Heart Eyes Радвам се, че новините са по-добри.

# 380
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Красуна всичко,ще е на ред!Това е то страха..
"Страхът погубва разума. Страхът е онази низка смърт, която носи пълно унищожение. Аз ще се изправя с лице срещу моя страх."
Малко ти остана,ще се справиш! Hug

# 381
Здравейте!редовно ви чета Hug
Красуна всичко ще е наред Praynig Peace Ходи всеки ден да слушат тоновете!!!
И мен отсега ме е страх  ,но и аз ще се изправя с лице срещу моя страх!  НЕКА не се предаваме!!!

# 382
Красунче стискам палци и много те Hug

На всички тумбачета погал Heart Eyes

# 383
Красунка Hug Hug Hugдобре ,че си отишла при още един лекар.Дано сега да дишаш по-спокойно.Още съвсем мъничко остана.След седмица всички претеснения ще са назад,и ще се гушкате на воля с бебка.Целувки на батко Hug Hug Hug

Лилибон,благодаря за прекрасното стихотворение.  bouquetРазплака ме/и аз съм на ревлива вълна/

# 384
  • Варна
Аааа, няма да плачете от стихотворението! Ще мечтаете!  Grinning

А на Красунка най-скоро ще й се сбъднат мечтите! Още веднъж се убеждавам колко голяма е силата на словото и как една дума не на място води до много тревоги. Стягай се, Красунка, другата седмица ще посрещаш много желан гост!  Hug

# 385
Още веднъж благодаря на всички ви за всичко.  Hug Hug Hug
Днес вече съм значително по-спокойна, даже почнах лека полека да стягам в къщи за новият член, че като вляза в болницата няма кой.
Ако има някой желаещ да бъде мой вестител нека пусне едно телефонче на ЛС, моля. Embarassed
На всички останали тумбачета погал,  а на Глорето стискам палци, всичко и при ней да е наред, нали сме по едно и също време.
Лек ден от мен.  Hug Hug Hug
ПС Лилибонче, аз да си призная твоят пост го четох на два пъти първата част, преди стихотворението и после  newsm45, после и самото стихотворение и пак  newsm45. Ти винаги намираш най-точните думи в най-точният момент.   WinkHug Hug

# 386
Ако има някой желаещ да бъде мой вестител нека пусне едно телефонче на ЛС, моля. Embarassed

Аз, аз !  Embarassed

Ах, какви само хубави новини ще ни донесе началото на август! Красунче, Глори,  Hug Heart Eyes Само като се замисли човек - още няколко дни и две мънички прекрасни същества ще бъдат гушнати от мама. Heart Eyes

# 387
Копирам си поста от другата тема:

Имам огромното удоволствие да ви съобщя, че снощи в 20,20 часа Глорето е станала мама на мъничката принцеса Таня - 3650гр. и 52 см. Мама звучи добре, каза, че раждането е минало леко и бързо, имат мъничко проблеми, но нещата са под контрол.

Безумно щастлива съм за Глорето.  Grinning

# 388
 newsm44 newsm44 Честито на мама Глори!  bouquet  bouquet  bouquet
Малката голяма Таня да расте жива и здрава за радост на мама и тати!
На мама бързо възстановяване и скоро да се гушкат в къщи с бебка!
newsm44 newsm44 newsm51

# 389
И тук честито Глоренце  bouquet Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт