Шамар, не болезнен, но все пак шамар

• 5 468
  • 71
  •   1
Отговори
# 60
5 пъти... може да вземе да му хареса да ти бие шамари, от безобидни и леки да не станат яки тупаници Rolling Eyes

# 61
След първия удар всичко е по взаимно съгласие.

# 62
  • Насред хаоса
Спокойно, сега не е болезнен. Има време, ще дойдат и по-големи тупаници - вече болезнени и за тялото, и за душата ти.  ooooh!
Как можеш да търпиш подобно отношение? Нищо не оправдава насилието, особено над по-слабия.

# 63
Бягай бързо и не се обръщай назад

# 64
Преживяла съм подобна 3годишна връзка(не живеехме заедно)повярваи ми все повече му харесваше с течение на времето,накрая и аз като теб започнах да удрям.Колкото тои толкова и аз,стана нещо като ,,мисля си че го обичам,,  а всъщност станах като ненормална мазохистка.За щастие успях да кажа краи.Заплашваме че ще ме пребие още няколко месеца след това,тормозеше ме на работното ми място,по тел. в кащи,но всичко премина.Когато се освободих от него се почувствах свободна и много щастлива.Няколко месеца след това се запознах с мъжа за които съм женена в момента и повярваи ми съм много щастлива и без шамари и подобни изблици на нито един от двамата.Просто събери смелост и избягаи,щастието не е в шамарите,когато имаш човек до себе си ,а не ненормалник и ти си спокоина и не ти се налага да си мислиш да го риташ или каквото и да е насилие.Успех  bouquet

# 65
не е хубаво да раздава шамари.по-добре като почнеш да се правиш на инато магаре да си вземе шапката и да те остави да си водиш монолог. hahaha

# 66
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=354799.0

ето ти още една тема,почти като твоята

# 67
  • Пловдив
Авторката сама стига до извода,че трябва да го напусне,но я било страх!
И после пита как бихме постъпили ние newsm78
Очаква да й кажем да стои при него ли?Да търпи,да бъде по-"послушна"?
Сама се навива,че така не може да се живее и после се оборва с факти,че трябва да остане! Нещо не я разбирам!

# 68
  • Linz
Нямам сили да го напусна, не знам защо.
Тогава си пази силите да носиш на бой.

# 69
Ма той много кротък твоят мъж. Моят веднъж щеше да си счупи ръката от моя инат. Само че удари стената, а не мен. Представям си, ако  беше ударил мен.

# 70
Кажи му да ти бие шамари,докато  luvbed

# 71
  • София
На теб какъв ти е проблема да си събереш куфарчето и да се изнесеш?!-Никакъв...Искаш в София,да не плащаш наем,да избираш работата-в такъв случей ще сведеш глава и няма да придаваш важности.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт