...
. А ако ще е лятото, аз лично предлагам язовир Копринка. Последния път като ходих и много ми хареса.

Днес едва се дигнах от леглото 
Нямам претенции за мястото 
Толкова ми е познато това с чакащите перални и намаляващите дрехи
Есента първо Преси, после прихвана баткото и 2 седмици само търках подове и сменях спално бельо и дрехи 

Продължавайте в същия дух и да махате памперса вече 

.
/май по смотано не успях да го обясня, дано ме разбра
/

Ние много обичаме да ходим по парковете и да си правим пикник или просто да поиграем. Страшно се отморявам така 
Агенцията, за която работя е много добра. Минах няколко обучения при тях до сега и от следващия месец ще започвам ново обучение за една много сериозна квалификация
Заплащането е много добро, а и имам възможност да си избирам смените както на мен ми е удобно, както и да си взема почивен ден когато се наложи. Сега работя средно около 25-30 часа на седмица за да ми остава време и да уча. Реших да си сменя специалността в университета, тъй като след стажа ми в болницата тук в Кеймбридж тотално се отказах да ставам сестра. Разликата да работиш в английска болница е голяма - много натоварващо и стресиращо е, а заплащането не е кой знае какво. Все пак точно затова качеството на здравеопазването тук е на такова високо ниво, което е страхотно, но не и да работиш в тази сфера
Трудно е и ще ми отнеме поне няколко годинки, но трябва да се дерзае напред, няма как 

Подарък беше на Кари за Коледа от баба и дядо, но ние го избрахме. Държахме да има дръжка отзад за да може да направляваме Кари накъде отива

Препоръчани теми