По-сладки няма на света от наш`те МАРТенски деца!

• 13 086
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
Ще се работи на 16.05. и 30.05.

# 31
Ами тогава, ако майките на учениците нямат някакви мероприятия, предлагам среща на 23 май - през деня с деца, вечерта на клуб/пиано бар (зависи къде свири Васко Simple Smile)

# 32
Момичета,възхищавам ви се на всички,че и по две деца някой от вас гледат,и на работа ходят,и с домакински неволи се справят!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз до никъде не съм стигнала.Искам да работя,а няма кой да гледа Елизабет,и направо полудявам.Изкарвам си го и на детето,много раздразнителна и вряскаща майка съм станала! Embarassed
За среща съм готова винаги,стига да не е "прекалено извън" София  Rolling Eyes че малко ме е шубе с колата.Не съм излизала извън София все още. Tired
Гери,ще свикне Кика,не се тревожи! Heart Eyes Чудесно,че и в работата ти нещата са за момента в твой плюс!Може пък след отпуска друг акъл да йм дойде за длъжността ти! Peace
Нови неща виждам във форума като отговарям в темата:
Известявай ме за нови отговори.  
 Върни се в тази тема.  
 Не използвай усмивки.

Последната новина от снощи е,че нашия тати се прибира другата седмица,защото положението било адски мизерно,искали да го слагат с някакъв аниматор в една стая,трябва да ползва общи баня и тоалетна с друг,водата едва течала,няма дори лампа в стаята му,квартирата била в някаква нива ooooh!  Confused и изобщо кофти ситуация.Казва,че е много разочарован.Първата вечер дори спал в хотела при майка си!А той хич не си поплюва,и като не му харесва,си събира багажа и си тръгва.Което пък за мен е адски хубаво  Heart Eyes Макар че доста пари се похарчиха за това заминаване,като всеки  път,но какво да се прави!Няма да тъне там в мизерия!

# 33
Ами тогава, ако майките на учениците нямат някакви мероприятия, предлагам среща на 23 май - през деня с деца, вечерта на клуб/пиано бар (зависи къде свири Васко Simple Smile)

Аз съм съгласна с всичко предложено  Simple Smile

# 34
 Hug Hug Hug х 1000 за всички вас!
Май и аз днес съм от ревливите.Нещо ми е свито на душата.
Мила, дано да овладеят болестта на племинника ти навреме и да няма никакви последици.
Направо ти завидях Grinning за разходката до Родопите.Аз от една година насам меля на моя мъж на главата,че ми се ходи там.Ние по принцип много обичаме да пътешестваме, но пусто време/и пари/все не стигат за по-дълги маршрути.По Великден ходихме до Капиновския манастир.Зареждат ме такива места.Дано не се разболяват сладураните и да успеете да отидете до о-в Корфу.
Гери, Кика ще свикне щом се успокоява бързо и си хапва, но първата седмица може и да прави малко номерца HugДано и на работа се наредят нещата, а неочакваната ваканция я използвай пълноценно Grinning.
Мери, радвай се сега на Бети, а време за работа има мнооого.А със сигурност не си сама в полудяването LaughingДано и на вашия тати да мине бързо времето и да се прибира при вас.Като не се чувства добре няма защо да се мъчи.
А за срещата ако случайно съвпадне с идването до София може и аз да се включа поне през деня.

# 35
Гери, не се тревожи за Кика, нормално е в началото да е така, но бързо ще свикне, сигурна съм.  Peace За работата - не знам какво да ти кажа. Аз почнах работа до обяд, а от 15-ти май съм по цял ден. Кофти ми е само, че заради работа и пари, трябва да се откажем от плана за второ дете.  Cry Тъпо ми е, но нямам друг избор.
Лили, дано новият ви шеф е на-добрият и да не ви юрка много. Надявам се и принцесите ти да са добре и тези сополи да са само вчерашни.  Wink Дано при племеника ти се окаже, че тази диагноза е грешна и бързо да оздравява.  Praynig
Мери, ами по-добре да се прибира в такъв случай. Важното е, че ще сте заедно.  Simple Smile

Ние сме на линия за 23-ти май. Но нека всички кажат дали са съгласни срещата да е в СФ и да действаме.  Peace

# 36
  • Пловдив
Мая, все още ли държиш фронта с цигарките? Аз за съжаление, освен, че пропуших отново, пак съм ги увеличила ...  Sad
Ще ви разочаровам, тотално се провалих, изкарах само 5 дни и после 1 на ден, 2 на ден... и така до 10-тина вече  Embarassed. Но видях какво е да се прочистиш от отровите, скоро време пак ще опитам.
dakra, ще стискам палци, както и за племенника на  Лили  Praynig
SunshineMery и аз изпушвам от време на време, но забелязвам вече, че истеричните ми състояния се наблюдават най-често преди цикъл  Grinning Сега съм в овулация и ми е толкова спокойно...
VJG и аз съм от тези, които влизам да си кажа каквото имам. Всеки по различен начин възприема форумите - за мен това е една от малкото разтухи от майчинството. Освен тук чат-пат и с мъжа ми, почти с никого не коментирам въпросите с отглеждането и възпитанието на детето. Понякога като и прекипи и влизам да се оплача или пък да се похваля. Не винаги имам време да пиша дълго (като сега докато малкото спи), затова когато мога се спирам само на въпросите по които мога да взема отношение. Знам, че всеки има нужда от добра дума и подкрепа, но просто не смогвам винаги. Та така...
А за срещата - Гери, мисля си, че не е много удобно да е съботата между две работни съботи, ако ще се пътува някъде. Макар че като гледам, май срещата ще е софийска само Simple Smile

Днес е слънчево, желая ви слънчево настроение и слънчеви разходки Simple Smile

# 37
Момичета ние с Вики не сме ви забравили, надявам се и вие нас Grinning напоследък се събра работа в службата, работа вкъщи, а и боледувания на Вики, та затова само минавам да ви чета.
Гери, честито ви нанасяне в новия апартамент. Дано Кика бързо свикне с децата, за тях е по-добре да са с други деца, а не по цял ден с нас - възрастните. Това разбира се е мое лично мнение. Ти къде я пусна на ясла?
Нашата ясла я закриват (собствениците продават апартамента) и сега търся друга ясла.
Мери, напълно те разбирам. Имаш нужда да се откъснеш от детето. Защо не пробвате да кандидатствате в ясла или да пробваш как ще е в друга частна ясла (сега на пролет по-малко боледуват децата).
Лили, стискам палци да спрят бързо сополите. Дано и с племенника ти всичко да е наред.  Praynig

# 38
4o4ka, нашата ясла е в Лозенец, на Драган Цанков, там ми е офисът. Казва се Палечка, за тези 2 дни съм с добри впечатления. Вие в коя част на София живеехте, че съм забравила?

Мая може би е права, тогава да правим организацията за началото на юни.

Мая, не се ядосвай за цигарите, не му е било времето сега Hug И за мен форумът е място, където споделям неща, които не кзвам другаде. Но когато не си писал дълго време, просто не можеш да вземеш отношенеи по всички въпроси.

Мери, виж как се нареждат нещата Simple Smile Ще се намери по-добро предложение за участия, сигурна съм!

# 39
  • София
Лили, пропуснал съм за това какво се случва с племенника ти. Желая ти (още повече на родителите) да е бил малкия дявол, и да е хванато всичко навреме.  Cry
В нашата поликлиника кенезитерапевтите мисля са добри а и отсреща (в хотела) - също.
За промените стискам палци ... макар че рядко нещата стават по-добре....

Днес минавайки покрай чистачите се сетих колко пари ще се плати за "кризата" и как някой каза "може и да е изтъркано но тези пари можеха да спасят много човешки животи".... та от тук мислите ми се насочиха към Митко. Гери, надявам се нещата да се развират добре.

Аз принципно съм за на 23.05.
Мая, защо да е само Софийска срещата  newsm78 отворени сме за всички  Hug
В Дървеница има хубаво клубче ако е топло - "Лейди" имат голям двор за игра помещението за вътре не голямо обаче.
Хари Потър и приятели също е добро и широко.... няма външна част обаче. Сещам се и за още едно заведение в Лозенец което разполага с пясъчник.
... а и пицария Три или нещо подобно беше някъде около Редута/Гео Милев  newsm78 имаха страница ще потърся
... много хубаво беше мястото, което бяхте намерили в Пловдив.
Нямам идея обаче как ще стане с с организацията.

# 40
Пухчо, много сладки снимки! А така сладко описваш как Преси си слага лепенка на мечето!
Десем, Лили, дано малките сладури да са здрави и да осъществите плановете за празниците през май.
Гери, стискам палци за лека адаптация на Киара в яслата и хич не се притеснявай, а пиши, за да си сверяваме часовниците. Моята още реве сутрин, ама от ставането и повръща от рев в яслата, но основно се напъва от инат. Пак ходихме миналата седмица няколко дена и след това вкъщи болни и сега смятам да я задържа у дома до след майските празници, че и ние искаме да пътуваме и да не се разболее пак.
Мила-па, стискам палци пламенника ти да се възстанови от болестта.
Съншайн Мери, не се ядосвай, нормално е, когато си само с детето на моменти да ти идва нагорно. Надявам се да ви приемат в ясла. Таткото ви е решил правилно, все пак пари винаги могат да се изкарат, но разваленото здраве и потрошени нерви не се връщат.
VJG, дано ситуацията се подобри, финансовата криза да отмине и да не се налага да се отказвате от плановете за второ дете.
Подсещйки се за второ дете, какво стана с Муцуна? Не се е появявала скоро, да няма бебче вече?
ЗА СРЕЩАТА - аз съм за, като датата ми се вижда добра - 23 май, но все пак както прецени мнозинството. Имам предложение за място. Наскоро бяхме на РД в един детски клуб, който се намира в къща и има и двор към него, с много пързалки, люлки и прочие. Така ако времето е супер, ще може да се възползваме децата да са навън, а ние да се видим на кафенце. Клубчето се казва "Всички звездички" и е в Лозенец, недалеч от хотел "Хемус", т.е. сравнително централно за София. Имам координатите, но ако искат резервацията да се капарира на място, не знам кога ще може да отидем до там с малката, че нали не съм шофьор. В нашето албумче има снимки от РД в това клубче, но за съжаление валеше и са само отвътре, но и там обстановката е приятна, а каките - много готини. Е, моята ревла, искаше мама да е във визуален контакт непрекъснато, така че не се наслади на анимацията. Снимките са тук
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=363068&pid=11762080
Сега видях, че сме писали едновременно с Десем за клубчето. Embarassed
Дакра, а вие кога сте в Сф? Ако сте наясно с датите и другите мами са съгласни може и по друго време.
Лубрикант, стискам палци следващият опит за отказване от цигарите да донесе пълен успех.

# 41
Гери, и аз се чудех за Палечка. Някъде около Радиото се намира, нали?
Иначе ние живеем в Павлово.

# 42
Вие днес се засилихте,като стана дума за пазападналите ни теми Grinning
Лили,много съжалявам за племенника ти!Милото детенце,дано всичко да се нареди и не страда цял живот от разни гадости! Praynig
Лубрикнат, #Cussing out защо,защо!!!Ееех,не е лесно с тия отрови лесно да ги прежалиш!Аз имам чувството,че не мога никога да ги откажа!Как не съм пушила докато бях бременна и кърмех,незнам!Просто не ми се пушеше тогава и умишлено не съм си и помисляла!Но сега,ела ме виж! Embarassed
Мира,много е готино това дъждобранчеее! Heart Eyes Супер свежарско!Да я нацелуваш малката фотомоделка! Hug
4о4ка,за ясли нямаме никакъв шанс според новите изисквания!
А от миналата година тук наблизо има една ясла,от която чакам резултати през юни.Но дори и да почне от септември,през Март я изписват и оставаме във въздуха  Tired Просто е ужасно положението с тези градини!
Баба й на Бети не може да я гледа,че краката я болят,не може да върви,на инжекции в ИСУЛ ходи,а по екскурзии на 1500км,в Турция може да ходи.Милата,много е възрастна! Crossing Arms

# 43
Баба й на Бети не може да я гледа,че краката я болят,не може да върви,на инжекции в ИСУЛ ходи,а по екскурзии на 1500км,в Турция може да ходи.Милата,много е възрастна! Crossing Arms

Joy Joy Joy Не знам дали се шегуваш, ама на мен ми стана много смешно. Извини ме, ако не е така.  Peace

Не ме разбирайте погрешно. То и аз само тук мога да си кажа какво ми е. Не става въпрос за това.  Peace

Мира, голяма сладуранка е Ниа, а клубчето изглежда много хебаво и весело.  Simple Smile

Вики също е в частна детска градина. Намира се на Лъвов мост, за нас е удобно, понеже мъжът ми работи на 2 мин. от градината. Таксата е 500 лв., не знам на другите места как е. Скъпичко е, но ние нямаме друг вариант. Държавната детска градина е мираж.

# 44
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Да , разбрахте ли за новата наредба за изписването да децата като навършат 3 години   какво стана, трябва ве4ее и да си из4исляваме кога да имаме и раждаме деца спрямо детските ясли и градини #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт