Чудесно,че и в работата ти нещата са за момента в твой плюс!Може пък след отпуска друг акъл да йм дойде за длъжността ти! 
Макар че доста пари се похарчиха за това заминаване,като всеки път,но какво да се прави!Няма да тъне там в мизерия!
)
х 1000 за всички вас!
за разходката до Родопите.Аз от една година насам меля на моя мъж на главата,че ми се ходи там.Ние по принцип много обичаме да пътешестваме, но пусто време/и пари/все не стигат за по-дълги маршрути.По Великден ходихме до Капиновския манастир.Зареждат ме такива места.Дано не се разболяват сладураните и да успеете да отидете до о-в Корфу.
Дано и на работа се наредят нещата, а неочакваната ваканция я използвай пълноценно
.
За работата - не знам какво да ти кажа. Аз почнах работа до обяд, а от 15-ти май съм по цял ден. Кофти ми е само, че заради работа и пари, трябва да се откажем от плана за второ дете.
Тъпо ми е, но нямам друг избор.
Дано при племеника ти се окаже, че тази диагноза е грешна и бързо да оздравява. 

Сега съм в овулация и ми е толкова спокойно...

напоследък се събра работа в службата, работа вкъщи, а и боледувания на Вики, та затова само минавам да ви чета.
И за мен форумът е място, където споделям неща, които не кзвам другаде. Но когато не си писал дълго време, просто не можеш да вземеш отношенеи по всички въпроси.
Ще се намери по-добро предложение за участия, сигурна съм!
отворени сме за всички 
имаха страница ще потърся

защо,защо!!!Ееех,не е лесно с тия отрови лесно да ги прежалиш!Аз имам чувството,че не мога никога да ги откажа!Как не съм пушила докато бях бременна и кърмех,незнам!Просто не ми се пушеше тогава и умишлено не съм си и помисляла!Но сега,ела ме виж!
Супер свежарско!Да я нацелуваш малката фотомоделка! 
Просто е ужасно положението с тези градини!

Не знам дали се шегуваш, ама на мен ми стана много смешно. Извини ме, ако не е така. 

Препоръчани теми