Епилепсия-тема7

• 49 983
  • 644
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
никики стискаме:fingerscrossed: fingerscrossed
сияна ,въпроса не е да ви обсъждаме,а поне  да ви се порадваме след като няма как да присъстваме

Знам, но нали така е приказката  Peace

# 181
Честит имен ден на всички празнуващи , много здраве, и много късмет им пожелавам от цялото си сърце smile3525 newsm51

Вероника, дано няма  проблем и този удар да не предизвика пристъп  стискам палци всичко да мине само с болката която си изпитала от удара. newsm10

Никики, успех и  на вас  и дано  всичко е на ред. newsm17

# 182
 Hug Hug Hug
За сега искам само да не ни отменят пак! Praynig Praynig Praynig

# 183
  • Варна
nikiki и аз стискам палци вече да ви назначат дата и още повече ямр-то да е нормално това ти пожелавам най-много, защото то е най-важно

# 184
nikiki и аз стискам палци вече да ви назначат дата и още повече ямр-то да е нормално това ти пожелавам най-много, защото то е най-важно
  Crazy Joy(почти полудяла съм) сама съм в това - не може да очакваш друга реакция.
 Аз искам само да го назначат (направлението ни за хоспитализация е от 21.04, а отлагаме от преди това), а после когато на 100% кажат еди кога в еди колко часа, тогава палци яко ще стискаме.Знам си, че ще е ок кукундрилката, ама нали трябва да знам защо й давам Конвулекс от февруари...а смешно или не аз още не знам от какво я лекувам.Засега хипотезата на Дели е "усложнен фебрилитет".За туй, че когато миналата година Криста направи гърч при 41 Т( рязко вдигнати за около 15минути), за това, че тогава почти не я изгубихме, за това, че тогава ни изписаха на 4-я ден с епикриза измислена от датата (писаха ни, че сме лежали 7-м дена) до диагнозата и не на последно място за куриоза ни със завеждащия отделението, как ТОЙ я изписва, а аз го питам: " Няма ли да я прегледате преди това?" Sick , а в отговор получавам "а да!"  Shocked ..претърсва си престилката и ме нокаутира със : "Имаш ли лъжичка?'...хехе, ем от де да имам, а той завеждащия детското отделение на терапията замина да търси...и не се върна   Sick , така ни изписаха, без преглед, но нали е мизерия и който влезе бърза да излезе, тогава и аз Бързах! Crazy..знаете ли, спряга се в последно време темата за "АБСУРДИСТАН"(България), мога само да допиша мнението на същия завеждаш отделението, отговора му на въпроса трябва ли да вземе мерки, да й правя изследвания и пр. "ААА, неее!Тя един гърч има, що да й правиш изследвания!".После и личната ми го каза....дадох им се тогава, ама сега няма да им се дам!Не могат да ме излъжат вече, знам доста и ще си търся правата! #Cussing out

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 23:58 от nikiki

# 185
никики,и ние сме минали през попдобно чудо
но за момента се опитай да го изключиш ако можеш де от подсъзнанието
сега нали сте ща сте при други лекари ,дано те да са по-разбиращи от първите
още веднъж късмет

# 186
Никики вие нали бяхте при Делиганева тя не е ли добър специалист,защото съм чувала от други мами че тя е май най-свястната като невролог за Варна.Ако не отидете в София.Успех ви желая този път наистина да запишете час за ямр и изследването да е идеално и нищо да ви няма. Peace

# 187
здравейте племенникът ми е на 3г. и е с епилепсия роди се  във Велико Търново сега ходят в Плевен при др.Дачева ако има майки които са ходили при нея нека споделят своите впечатления.предварително ви благодаря
Здравеи,lepa4ka  аз имам дащеря на 5г и половина и от 2г сме при др.Да4ева в Плевен зна4и аз мога да кажа много неща за нея но ще бъда кратка "не става" ако искаш подробности пиши на ли4ните  Simple Smile И сега искам да длагодаря на една жена с огромно сърце и душа Ваня 66 благодаря ти мила 4е ми подаде ръка и ми обърна внимание нека господ здраве да ти дава и много радости в живота    love001
   Здравей Неси!!!Гледам ,че се намерила форума.Радвам си че си при нас вече.Мене ме познаваш от"Токуда".Заедно лежахме.Сещаш ли се?

# 188

Имам един въпрос, сина ми ходи на плуване, подходящо ли е за него? Преди ходеше на спортна гимнастика, за известно време прекъсна и се каним от другата седмица отново да започне. Кои спортове са препоръчителни? Има ли забранени спортове за деца с епилепсия?
Аз още си чакам резултата?

Бубето,по принцип,децата с епилепсия не трябват да се натоварват физически,защото хипервентилацията понякога е проблем за пристъпи.Т.Е. бързия приток на кислород към мозъка!
Добре е да плува ,но не и да се съзтезава!
Но питайте и невролога!

Вероника ,ако е удобно посъветвай се с невролога си!

# 189
Никики вие нали бяхте при Делиганева тя не е ли добър специалист,защото съм чувала от други мами че тя е май най-свястната като невролог за Варна.Ако не отидете в София.Успех ви желая този път наистина да запишете час за ямр и изследването да е идеално и нищо да ви няма. Peace
Да при нея сме и да добър специалист е, но проблема е ,че е в Сф. в момента и става трудно..както й да е мина най трудното и вече ни записаха. Grinning
Започваме в понеделник с ЕЕГ с упойка в 8ч. сутринта, после ще направим някои изследвания и сигурно в петък ще е ЯМР.! Praynig

# 190
Здравейте, 2 дни само нямах нет и вие сте изписали страници  Laughing... Искам да ви питам нещо, понеже много пишете за различни специалисти и си мисля дали да не опитам едно ЕЕГ в ВМА да видим дали ще потвърдят диагнозата на Литвиненко. Не че не съм доволна от него, но без проявления а такава тежка диагноза?!? Аз за себе си искам да съм сигурна. Чувах че там има добра детска невроложка. Ако някой има добро мнение и и има координатите да ми пише на лични или тук все тая. Моля за мнение ... Praynig

# 191
  • Варна
iva i ти си в пълно право да потърсиш още едно мнение. Няма лошо че искаш да отидеш още някъде, но защо точно във ВМА, коя е тази добра невроложка там? Защо не отидеш при Божинова или Христова те също са много добри детски невролози. Еднакво мнение с това на Литвиненко едва ли ще чуеш, на сто места да идеш едно с едно няма да чуеш.

# 192
Здравейте не съм влизала от няколко дни и сте изписали доста  Wink, но нали за това е темата.
Сега да се отчета и аз- На 7-ми ходих на ЕЕГ и както и аз предполагах лошо ЕЕГ, доцента ми вкарва в лечението и Кепра акво ще ми маха още не знам , така се бях ошашкала защото за капак и малкия е отново болен  #Cussing out И след около 25 дни пак ще ходя да ме видя колко съм хубава  Wink На 29-ти ще ходая отново на изследване, за да се види как ми действа Кепрата. Това е за сега от мен

# 193
  • София
Ива, във ВМА е д-р Галина Попова. Тя е детски невролог, много спокойна жена, обяснява всичко. Аз преди години бях ходила при нея, мисля, че беше 2003, беше ми правила еег. Но не мога да преценя дали е чааак толкова добра. Не знам дали има специализация в областта на епилепсията, но може да се консултирате и с нея.
Кабинета й е в поликлиниката на ВМА е, кабинет 103 или май беше 104. На вратата пише "Манипулационна".

# 194
Въпросната Галина Попова до миналата година правеше еег-тата на Литвиненко аз я знам,но честно да ви кажа май съм по-доволна от сегашната доц.Владимирова която прави еег-тата на Литвиненко,на два пъти в кабинета ме вика след еег-то и се консултира с мен след това се обажда на Литвиненко и му казва какво ние дереджето и се съветват двамата какво решение да вземе заради поредното трето лошо еег  това ми направи добро впечатление нейното отношение към мен.

Общи условия

Активация на акаунт