Любители на котки, тема 22

• 24 759
  • 359
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря за изчерпателния отговор !  Hug
Лекарството за обезпаразитяване ми го даде именно самия ветеринар като първо я премери и тогава даде дозата.Не беше хапче а нещо като пастичка с приятен вкус.Това е втория път, първия път и е давано преди около 2 седмици и го е приела много добре.Той каза, че така трябвало , още от най-малка възраст да и се даде.За тоалетната и аз съм съгласна, но засега заради мъжът ми ще процедирам така.Още не е преглътнал факта че взех коте и само мрънка как щяло да мирише....Засега не е проблем че е на терасата, но за в бъдеще ще помислим....

Ето няколко снимки :

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372826&pid=12051208
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372826&pid=12051178
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372826&pid=12051191
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372826&pid=12051193
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372826&pid=12051198
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372826&pid=12051201

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 16:16 от blizna4e

# 271
blizna4e, страхотно ви е пухчето  Heart Eyes.

Много обичам котки, невероятно мили и грациозни същества  Hug. От малка гледам котки, когато родих дадох животинката на майка си, за жалост тя избяга миналата година.... Сега сме решили да зарадваме детето с коте и сме в търсене на такава, малка,, сладка душа. Надявам се скоро да се похвалим, междувременно ще следя темата Grinning.

# 272
БЛИЗНАЧЕ,
много е хубава малката принцеса. И веднага се е настанила пред компютъра  Laughing

# 273
Здравейте!!!!  Crazy Crazy Crazy
Blizna4e честито ти коте, толкова много го искаше, а ето на вече се сдоби с една малка принцеса . Да ти е жива и здрава!!!  Hug
Миг незабравим като гледам твоите чернилки, все едно си се снимала с моите диванета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Теди как е Мони, мина ли му очето, мъжъ разбра ли за случката  Whistling

# 274
  • Пловдив
Малката на Близначе е просто сладуранка  Hug
Тъкмо се ядосвам, че батериите на апарата не са заредени .. а малкия Буги така сладко спи .... с четирите лапи във въздуха, а Мъро е на обичайното си място върху секцята и по-точно върху устройството на Булсатком ... редовно като се изпъва размества кабелите и изчезва я звук, я картина ...  Crazy

# 275
  • In a surreal moment!
хихихи....Диди трябва да си основем клуб на чернилките или нещо такова , друго си е вечер през мрежата на отворения прозорец да не виждаш нищо друго освен две примигващи зелени светлинки....често пискам , като ме стресне някой така , а до миналата есен моите чернилчици бяха три , нали помниш , Нашко , нашето момченце се загуби и така ме възкачаха три меки , топли телца....
Ох и твоите ми топят сърцето...Как е мамин Зорко , бие ли се с кака си Джес , правят ли бели - разкажи нещо , ако имаш време...

# 276
 Много могат да ти дадат тези пухчовци! Вече бях забравила какво е. Гледала съм два разкошни котарака, като живеехме в къща и двата изчезнаха и аз не се осмелих да си взема пак. Скоро ни предстои пак да живеем в къщата и въпреки, че задължително ще има куче в двора / мъжът ми едвам дочаква да дойде моментът/, аз май няма да издържа и пак ще си взема коте. В момента гледам котка, чиято стопанка е в чужбина. Тя редовно си похапва от почти всички цветя в саксиите и после ги повръща из целия апартамент. Не знам защо го прави и съответно аз какво да правя. Ако имам букет във ваза и от него опитва. Някой знае ли нещо повече по въпроса. Явно задоволява някаква вътрешна потребност. Дали мога аз да и давам нещо, което да не повръща после. Един от котараците ми много обичаше лук. Ядеше му перата, само ако е чесън. Не съм пробвала да дам и на Блеки. Току що ми хрумна. Или може би трябва да и нося трева? newsm78 Моля да не ми се смеете на въпроса, но ако някой има подобен опит с котка, надявам се да го сподели.  Peace

# 277
Какво да кажа....постоянно се гонят..оро я закача, а тя естествено реве сякаш я колят и така целия блок само нас слуша цял ден. Мъжу неможе да ги изтрайва като правят така и през деня аз докато съм на рбота ги строява в 2 редици #Cussing out  Хората какво ли си викат тоз докато я няма неговата си вика любовницата и се карат по цял ден  Joy а той вика на котките....оня ден ги снимах на терасата и от днес още една... след малко ще ги кача да им се радвате малко  Party

# 278
# 279
  • In a surreal moment!
Ина - пасат , защото си прочистват стомахчетата като повръщат , треволяка стимулира повръщането, не се тревожи естествен процес е ...само не е добре да е от цветята ти . Вземи откопай няколко чима от някоя полянка , засади ги в едно сандъче и предложи на котето , дано ти остави китките.
Един съвет от опита ми - вземайте куче и коте заедно да си отраснат , няма по-голяма дружба и освен това кучето се приучва да не гони и лае котките на комшиите , което за мен си е много досадно и липса на култура на възпитание на кутрето...ужас , пазач да бяга , като улав след котки и да лае като побъркан...брррр ...няма по-пошла картина ...
Съжалявам , че нямам снимки на немската ми овчарка и нейнете котешки котила - милата всяка година освен кученцата си отглеждаше до старша възраст и децата на мацата....много умилителна и впечатлителна картинка...

Диди - у дома Шуши е особено вреслив и с мъжо не се понасят и само се надвикват...ама то не млъква за секунда ...ще се опитам да ви го запиша на клип - линейка...

олееее....много са ти пораснали дечата....сладури...

# 280
  • Пловдив

Ласки  Mr. Green

# 281
  • Варна
*Devil*,
Ин и Ян пак се гушнали Hug
Близначе, котето е направо страхотно Simple Smile
Аз пък да ви разправям наша Кетя каква я свърши снощи Simple Smile Мъж ми си беше сипал в една чиния да вечеря, обаче я оставил на масата и заминал на някъде. Аз бях на терасата. И след малко го чувам да се залива от смях. Влизам и що да видя - Кетишонка скрита под масата с едно голямо парче агнешко, а в чинийката на мъж ми се мъдрят картофки и ориз Crazy Понеже малко преди това и откъснах едно парченце месце и го дадох и тя видяла откъде го вземам та се качила да си хапне още. Никога досега не е правила така, направо ме уби вчера hahaha За щастие мъж ми прие случката откъм смешната страна и не се кара на Кетя, което малко ме изненада даже Party

# 282
  • София
Здравейте и от мен!
Ние се завърнахме. Изкарахме си чудесно и се нагледахме на гръцки улични котки! Тези дни ще ви пускам снимки. Мъро е невероятно любвеобилен, та чак досаден. Доста му е доскучало тези дни.

Близначе, честито ти котенце! Много е сладко!

*Devil*, как хубаво се гушкат твоите!

Браво и на Кетя! Като сте и сервирали как да не си похапне! Сравнително скоро и Мъро си беше похапнал така. Вечеряхме и съм задрямала на дивана. В един момент в просъница чух, че мъжът ми ме пита дали да раздига масата, а аз му казах, че аз ще я оправя. Но откъде да знам, че не е изял всички наденички. След час се разбудих и като видях  #Crazy. Целия килим беше в парчета наденица. Голямо чистене падна и то по нощите...

ina05 , много вероятно е котето да продължи да яде от растенията ти, но пробвай с котешка тревичка. Последната я купих от Била за 2.50-3.00 лева и е само семенца, които се посаждат. Има и малко по-скъпи, които са и в пластмасова съдинка заедно с пръстта. Откакто я сложих сред орхидеите определено яде само от нея и не ми ги пипа. Тревичката израства за 7-10 дни. Все пак не е сигурно, че ще я предпочита пред цветята. Иначе имат нужда да ядат зеленко и не повръщат от всичко. От котешката трева не повръща. Става от твърдите листа на карамфили, палмички и др., които не може да ги смели. Но както и Миг незабравим ти беше казала - по този начин си прочистват коремчетата от космите по-лесно. Иначе може и да пробваш с трева от вън, но хем не знаеш колко кучета са я припикали, хем не се знае дали е подходяща/не всяка трева става/.

# 283
Здравейте, здравейтеее   Grinning
*Devil*, много са любвеобилни твоите сладури  Hug
Диди, чернилките порастнали още повече.... поколение няма ли да правят  Laughing
На мони очето му се оправи  и слава Богу не са се изпуснали пред мъжа.
Само дето той се опитва да провали плана ми за отслабване като ме води на ресторант... и 5 пъти пита дали искам десерт....
Оглежда ме доволно и подхвърля на Нико разни реплики. Ама не знае, че вече съм  -3кила. До 31 май със сигурност ще съм -5.
А пък утре ще водя Бени на кастрация.
Смърди ми в банята, смърди...чистя аз, мия, пръскам с араматизатори - ефект няма. А той Бенчо си маркира ли маркира...
Мислех да го пусна при жинска, но тази смрад се не трае и директно ще запиша час за утре. Чакам само да отворят днес кабинета и отивам.

# 284
 Отново благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт