Любители на котки, тема 22

• 24 749
  • 359
  •   1
Отговори
# 285
И няколко снимки да пусна-

# 286
# 287
Нико на последната снимка изглежда направо уплашен, като за комикс е! Joy

# 288
  • София
Този Нико,страхотни очи има и сигурно си менят цвета от светлината,Месечинка,завиждам ти,че Кетя яде всичко,и риба,и месо,Мери яде на рибата само костта,месо само пилешко и то не ако е от яхния,ако е с подправки,а само сварено във вода,от малка си е такава.Дори като малка обичаше сварено яйце,сега и това не яде,а от сухата храна най и е вкусна Фрискас,бебешката,не яде много ,а е дебеланка Laughing

# 289
  • Варна
Ама ти да не мислиш, че после го яде месото Grinning Аз и го почистих от сланините, накъсах го на парченца (напълни се цяла кафена чинийка подбрани месца, а мъж ми само мърмореше "лелееее, това ми е вечерята Whistling") и и го сложих, а тя подуши и врътна дупето ooooh! Чак тази сутрин като и го стоплих на микровълновата, хапна половината. Голяма маймунка е Crazy От сухата и тя обича само Фрискис, но за домашни котки, консерви яде с голяма мъка. Иначе пилешко обожава, рибка също.
Нико на последната снимка наистина е уникален Simple Smile

# 290
  • Costa Rica
А Бени на последната снимка е толкова тъжен, сякаш усеща какво му готвят...

# 291
На Бени му се разминава засега кастрацията, понеже утре имам неутложен ангажимент. Стискайте ми палци!
А Бени, кой знае кога ще му дойде вече реда.... може и да спаси топките.

# 292
  • София
Не съм писала от ....

Дадохме Торо на един приятел. Дребното ще живее в къща на три етажа Simple Smile За сега само по телефона се информирам за него. Не знам кога ще отидем да го видим.
Дияна си поплака.
Харитон отново е господар на апартамента. Станал е ужасно гальовен. Не се отделя от мен. Преди не можеше много да спи при мен. Затова пък сега не слиза от леглото когато спя Simple Smile
Ще видим до кога ще е "господарят". Докато не спасим някое друго коте Simple Smile

# 293
Здравейте  Hug
мн. хубави снимки виждам
Аз пускам няколко на едно гальовно коте от Балкана  Grinning
ето ме и мен
...щрак -->

... хоп...
кака много държеше да ме снима на полянката  Heart Eyes   Heart Eyes

# 294
Здравейте!Доста снимчици на вашите пухчовци съм пропуснала по време на почивните дни.Ние си направихме  хубава екскурзия,а Мич е бил много послушен.Никакви бели,никакви щуротии от негова страна.Майка ми го похвали много.Нямам време да го снимам и да изпратя и аз някое фото.Но и това ще стане.Лека нощ за сега.

# 295
  • София
Нико и Бени отново са великолепни! Особено последната снимка на Нико е чудесна!

grigori, твоята красавица лежи на същия стол като този на Мъро. Само че нашият е кафяв и вече няма здраво място по него от дране. Въпреки това го държим, защото това си е неговия стол - за спане и игра.

iguanka, много хубава компания си имала!

А аз пък съм все още на гръцка вълна, а новите снимки са изсипани в служебния компютър на мъжа ми/не са стигнали до мен/. Така че ще ви покажа малко миналогодишни гръцки котета. В хотела беше пълно с котета, които кръстихме с имената на някои наши гръцки роднини/ако знаеха само... Laughing/.

Да ви представя Нико:

И Йорго:

И Ирини, която дъщеря ми донесе на бегом в стаята, защото големите я гонели  Laughing:

Това ни е ежедневието - Нико на топло и меко, а Йорго разтапящ се от галене и мъркане:

А тук двамата се опитват да се доберат през храсти и балкони до нас/втори етаж/. На сутринта имаше направена дупка в храстчето  Laughing

А това е на тръгване. Йорго ни изпраща. За съжаление предния ден дадохме един кокал на Нико и той се изпокара с останалите заради него и повече не го видяхме.

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 00:47 от tania tda67

# 296
Добро утро на всички !
МНого ми е мъчно като пиша но......може би ще се наложи да се разделя с котето  Confused Причините са в детето ми, което се оказа че изпитва нечовешка ревност от котето  Shocked Плюс това първоначалната и еуфория се превърна в страх и ужас от котето.Бяга, крие се и като я види че тръгва към нея почва да плаче веднага  Shocked Е това, честно ви казвам, абсолютно не съм го очаквала ! Дъщеря ми винаги е обичала котки, на село ги мачка и целува и никога не е показала страх или нещо друго.Не проумявам какво и стана сега......Снощи котето отиде при нея и тя изпадна в луда паника.Докосна я леко по бузката като целувка и тя като се разпищя ! Направо се захласна, не можах дълго да я успокоя.......А котето нищо не и беше направило, само я докосна.Тя обаче каза на баща и че я е одраскало и много я боли, което не беше вярно.За щастие той повярва на мен и и обясни, да се пази повече от котето тъй като драска.Направо съм в шок.Да не говорим, че дребната непрекъснато върви и разправя как не и обръщам внимание, как вече не я гушкам а гушкам само котето.....Сами се сещате че това не е вярно.Такава ревност не съм виждала ! Просто не знам какво да правя....Чуствам се ужасно, детето ми никога не е било такова и знам колко много искаше коте......Сега я питах иска ли да го задържим или не, тя каза че не го иска.... Cry после каза че го иска....И тя не знае.А то е толкова мило и прекрасно, не мога да повярвам че това ми се случва.Мислех си че познавам детето си.Хора, ами ако утре имам бебе представяте ли си как ще реагира щом от едно коте ревнува......Още не съм взела решение какво да правя.Но е факт, че дребната вече половинн час стои пред вратата на детската и ми говори от там, не смее да влезе че котето било при мен   ooooh!
Дайте ми съвет, как да постъпя ? Наистина съм ужасно объркана.Иначе варианта за мъничето е да отиде да живее при свекъра на сестра ми, който има ранчо с къща и огромен двор на Гребната база в Пловдив.Той хареса котето и каза, че би го взел.Ох, ужас, какво да правя.....  Sad

# 297
  • Варна
Близначе, и аз не знам какво да ти кажа, представа нямам как да постъпиш. Страшно неприятно. Дано момичетата с малки дечица дадат адекватен съвет. И аз не мога да си представя защо дъщеря ти би ревнувала чак толкова... Мъчно ми стана и на мен, добре че поне има желаещ да вземе котенцето. Толкова е красиво!

# 298
  • София
Ти сигурна ли си ,че някой нещо не е говорил на детето,какво лошо може да му направи котето?

Съжалявам,че ще го кажа,но бях убедена,че скоро ще прочета пост от теб как котето вече не е във вас или трябва да си тръгне от вас.
По-добре пусни обява да му намериш добри стопани,преди да е заминало на улицата.

# 299
Котето няма да отиде на улицата, казвам го за стотен път ! Не съм толкова безотговорна и не съм от тези дето хвърлят животни на улицата ! Моля , да си имаме уважението.Както по-горе писах, ще отиде при свекъра на сестра ми в неговото ранчо, където той гледа още няколко котки.Не знам защо си била убедена, че ще прочетеш това при положение, че не ме познаваш....  Thinking Аз самата както казах съм в шок и в момента повече ме притеснява поведението на детето ми, защото е коренно различно от това което познавам.Защото само преди броени дни на село гушкаше и прегръщаше всички котки наред, защото котаракът на баща ми я ухапа зверски а тя дори не реагира.....Защото първите два дни непрекъснато гушкаше котето и му се радваше адски много. А сега, когато котето просто я близна изпадна в ужас.В момента дъщеря ми се е затворила в хола и трепери дали случайно няма да влеза там с котето.Е това не е нормално и това не е моето дете ! Нещо я е уплашило, не знам, може и някой да и е казал нещо.....Странното е , че мъжът ми направо се влюби в котето, а аз именно от него очаквах проблеми. Rolling Eyes
Няма да пиша повече.На всички желая да сте живи и здрави и да не ви се налага да изпитвате подобни терзания.За себе си знам едно - това което мога най-добре на този свят е да гледам котки защото го правя цял живот.За нещастие просто не можах да предвидя такава реакция на детето си.Това е.Изчезвам. Бъдете здрави.

Общи условия

Активация на акаунт