Отговори
# 105
  • Варна
Днес ще го водя на контролен,после ще кажа какво е станало Wink
Ако сте "безопасни" дрънни един гсм да се видим!

Аман, всичките ни приятелчета болни или под карантина  Crossing Arms. Кръстничето пък било контактно със скарлатина и хептен избягах, че и аз не съм я карала и не примирам на тия години.

Да си похваля чадото, вече се храни почти изцяло сам и доста сполучливо. До момента, в който се позасити и почне да си играе с храната и става една...  ooooh!
 Laughing

# 106
  • Варна
Здравейте и от нас. Остана малко време в края на работния ден, че да драсна няколко реда.

Екскурзията мина страхотно. Искам пак да отидем. Прибрахме се много уморени физически, но с много положителен емоционален заряд. Всичко беше чудесно. Истанбул е много хубав град, има какво да се види, а и като пари е достъпно за българи.

Малкият беше на бабин дом. Майка каза, че не е плакъл за нас, само като се събудел си нареждал около 10 тина минути мама, тати, баба, деди и така отново и отново. Избягвах да говорим с него по телефона, за да не се разстройва, но като се върнахме като залепна за мен и за баща си и до тоалетната не мога да отида.

Е първо си провери новите камиончета, които донесохме, но като цяло се е представил много добре.

Влади също се храни сам. Дори отказва да яде, ако искам аз да му давам. Много добре държи лъжицата и успява да храни и с двете ръце. По въпроса с памперсите сме много зле. Знае какво му говоря, когато му обяснявам, че трябва да казва, но се прави на разсеян и засега сме в позиция нула, но се надявам до края на лятото да успеем.

В понеделник ставам на 30 и тези дни ще готвя малко тържество по случая. Чакам малко гости от Сф и се надявам да стане весело.

От нас за сега толкова. Болните да се оправят бързо.

Щъки пиши как е малкият.

Поздрави и много усмивки. Grinning Grinning Grinning

# 107
Здравейте момичета!И ние от вчера сме на ясла,а близо 1 мес.без 2 дни не беше ходил.Татко му го води сутрин и не е плакал,вчера едвам си тръгна от там,защото си има приятелче и него още не го бяха взели.До края на месеца ще бута в яслата иска не иска,пък после свеки излиза ваканция до 15 септември и ще се гледат на село.И август като излезем отпуск с мъжо ще го водим на море,че умира за вода и пясък.Хайде да се оправям да излеза да го взема малчо.Чао

# 108
Здравейте!Доста теми пропуснах,и тази не съм я чела още.
Само да се похваля,че си имаме ново бебенце,очаква се през януари да се роди.

# 109
Честито,дано цялата ти бременност мине леко и безпроблемно
Ние сме здрави ще се гледаме да се стабилизира до края на месеца после пак на училище

# 110
Лека бременност ти желая just_an_ODDalisque !Радвам се че има сред нас ентусиасти за 2-ро дете.А не като мен да мисля само за работа и за развитие.Айде отивам да вечеряме!Лека вечер!!!

# 111
Джъст...., честито! МНого хубава новина, как се чувстваш? Hug

# 112
  • София
just_an_ODDalisque, много се радвам за хубавата новина.  Heart Eyes Знам, че бременността е много желана и чакана, дано да мине леко и безпроблемно и януари да си имате едно здраво бебче.  fingerscrossed
Щък, радвам се, че Косьо е здрав.
eli_ok2, дано малкия е здрав и слуша баба си.
mileidi, супер, че сте изкарали готино на екскурзията и Влади е бил спокоен. Пусни малко снимчици да разгледаме.  Simple Smile
madame, как ви се отразява почивката в Бг?

# 113
Добър вечер!Приспах децата и сега се отдавам на разкрасителни процедури pletkaДнес моя герой си останал гладен,пил само чай дето вкъщи не го и поглежда.За храненето справя се добре с вилицата,даже иска всичко да яде с вилица,но има още какво да се желае.Мислех си че в яслата няма да има проблем с храненето,щото си хапва всичко,а той не иска да яде там.
Гери,будя ги към 6,45 и до 7,30 сме се изнесли от вкъщи.Първо минаваме през у-ще и оставяме Митко после е яслата.И двете са ми по път и са на около15 мин пеша.
Just_an_ODDalisque,честито и лека бременност!
Щък,изобщо не се притеснявай от комшийките,все пак случва се Wink
Лека вечер!

# 114
  • Варна
Чудесни новини виждам - Герганушка ще си има братче/сестриче!
И Косьо оздравял!

Бърборанке, стискам палци да е наред всичко и малката бързо да забрави болницата!

Днес моят съпруг е рожденник, почерпете се виртуално:

# 115
Светли, честит рожден ден на половинката ти! Да е много здрав, много да се обичате, уважавате и помагате.

# 116
  • София
Горния пост е от мен.  Wink

# 117
  • София
Честит втори рожден ден на Йоана на mery_79!

Пожелавам й весели игри, много усмивки и щастливо детство! Да расте здрава и послушна!

Just_an_ODDalisque, честито и от мен! Лека и безпроблемна бременост!
Светли, честито и на твоя съпруг! Пожелавам му много здраве и късмет и още дълги години да те радва и слуша!
Бърборана, стискам палци всичко да мине леко и скоро да сте си у дома здрави.

Слънчев ден от мен и приятни разходки!

# 118
Йеее, започнаха рождените ни дни! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честит ден-ден на Йоана! Да е здрава и веселушка! Hug Hug Hug

Времето ни е страхотно, отиваме на река Изар да грилим и децата да се забавляват Sunglasses
Весел уикенд!

# 119
Джъсти...,честито ,мила, да искараш една прекрасна и спокойна бременност ,дръж ни в течение ,много ви се радвам  Heart Eyes Светли,да ти е жива и здрава половинката   bouquet  Честит празник и на Йоанка да ви е здрава и да ви радва много!   baloni За нас какво да кажа освен ,че Диди е с хрема по празниците ми вдигна Т ,но сега вече текнаха и сополите. Започнах упорито да се опитвам без памперс ,за сега без особен успех ,но през деня е държа с бебешки парчета ,не ги трае много но пък е превантивна мярка срещу големите локви Laughing не губя търпение за сега и се надявам да започне да си казва иначе след това ми казав Мами ,Диди е мокра  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт