Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте и честит празник на всички именници!

Ние бяхме няколко дни на село за огромно щастие на Божи, който тича по цял ден, гони кокошките, полива цветя и куп други неща, непознати за градско дете.

Щъки, какво се обърка пак? Много му стана на милото Косе, дано лятото му донесе здраве!

Краси, ние сме доникъде с памперса. Гърнето е омразно, на тоалетната сяда с голям кеф, но нищо не върши, само къса тоалетна хартия и се бърше  Laughing. Казва като се е наакал и то не винаги. На всичкото отгоре нарича с "пиш" пишането и писането с химикал и съвсем не мога да го хвана кога за какво говори. Така че няма да го мъча сега.

Весел празник на всички  Hug

# 91
ГЕРИ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!   bouquet   bouquet   bouquet
Да ти е живо и здраво името!  Sunglasses

# 92
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,ГЕРИ!

# 93
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Гоголина честито и на теб!

Краси  и Алекс, като  Светлиния Божо не иска да сяда. Съобщава пост фактум. И се забавлява да седи в тоалетната.

# 94
 Hug
Честито на всички празнуващи на патерици   bouquet живи и здрави да са!
ОТЪРВАХ се от юргана!
Детето болно ама ги побърка бабите на село  Wink
Кадето види жена и вика "бабо",където види мъж "деди" момиченце кака и момченце бати.Веднага казва,че е на две години и колко голям ще порастне и те умират от кеф,после им казва едно "чао" и продължаваме по пътя си.Изненада там един дядо,че знае кое е кон и кое е крава  Wink  Shocked "Бре,то знае бе!" Ми то на книжка всичко може да научи,не е задължително на село да е расъл.Обаче като се прибрахме един рев му дръпна,защото там беше постоянно навънка.Само като спеше беше прибран.За лечението лекуваме се,давам му пробиотици и ще го задържа да го гледам до края на месеца,после ще го пусна за малко,колкото да побачкам и да се надявам,че няма да реве и да се разболява и така.Трябва да се бачка.Е колко от вас се върнаха вече на работа,аз още се мотам.Ади лека сега от мен,че не мога да смогна да пера,след селският туризъм.
Милейди да пише как беше туризма  Simple Smile по случай годишнината

# 95
  • Варна
Здравейте и от нас. Когато имам време ще разкажа за екскурзията до Турция.

Щъки бързо да се оправяте с Коцето и повече да не боледувате. Hug Hug

Поздрави и много усмивки

# 96
  • София
Yoya,  Hug честит рожден ден!
 Желавам ти щастливи дни, желая ти букет от рози и сбъдване на всички твои мечти. Щастлив живот, прекрасна младост, желая ти успех на вред, да срещнеш трудностите с радост, да бъдеш истински човек!

След почти 3 седмици в къщи Ели днес е на ясла. Като отидохме имаше едно плачещо момиченце, след нас дойде едно плачещо момченце. Малката също се включи и стана една лудница. Направо не знам тези жени как се оправят с толкова плачещи деца. Надявам се бързо да се успокои, защото днес за първи път ще закусва там. Въпреки, че малко се съмнявам след този рев да иска да яде.

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 08:58 от GERY80

# 97
Добро утро на всички !

Yoya честит празник и ти пожелавам всичко най - хубаво !

Гери дано да няма проблем и си хапне Ели , но не ми се вярва да я оставят гладна .

Относно гърнето сме до никъде брат и на нейната възраст беше без памперс  , но при  Ивет сме много далеч от тази фаза сяда на гърнето седи ако имам някакъв голям късмет може и да се изпика но за акането абсурд крие се ака в памперса и след това пристига доволна съобщава ми че се е наакала и да я преобуя защото определено и пречи , но ако я усетя да се напъва не дава да я слагам на гърнето изпада в истеричен рев.Дано поне като тръгне от 1 юни в яслата да влезе малко в релси и посвикне ако ли не лятото като се постопли ще го маха ме .
Това от нас за днес ще се приготвя ме да излизаме навън .

Желая ви слънчев ден на всички   Nature Sunny !

# 98
Привет,забравихте ли ни вече Laughing
Честит рожден ден на Йойа!Всичко най-хубаво ти желая!
Гери,честит празник и на теб на патерици,много здраве и късмет!
И ние се завърнахме от селския туризъм,много добре ни се отрази.Времето беше чудесно,само дето бях малко болна,но и това мина.Като се прибрахме малкия спеше и като се събуди дръпна един як рев пред входната врата. Mr. GreenТа днес е на ясла и за първи път ще закусва там,влезе си спокоен с още едно момиченце.С памперсите сме доникъде,но да се стопли още малко и ще го оставям по гащи.В говоренето сме на моменти и сега актуалното е тати,дади,дай,да и не.На работа ще се връщам като ми свърши майчинството,тъкмо да свикне малкия с яслата,а и баткото свършва скоро училище и един месец ще се гледаме с него и после го командировам на село.Ами това е засега,лек и слънчев ден!

# 99
  • София
Ей, ама съвсем се покрихте.  Confused Драснете поне по едно редче.  Simple Smile

Ели сутринта пак с рев отиде на ясла. И когато я събличах ми каза, че й се ака. Видях се в приключение какво да направя, защото веднъж така ми каза и я пуснах в групата като казах на жената, а после в раницата имаше наакани дрешки.  Close Та грабнах я и излезнахме на вън, скрихме се в едни храсчета и там детето си свърши нуждата. Wink От утре в раничката се има по една торбичка за спешни случаи.
Елена от около 10-тина месеца в къщи е по гащи. Сега си казва за акането, а пишкането понякога го прави в гащите, но това е когато чака до последно и аз не съм се сетила, да я заведа до тоалетната. Гърнето не го ползва винаги, един път е на него, друг път на тоалетната чиния (с дъска), трети на пода до канала.  Wink Чакам само да се стопли на вън и се я извеждам без памперс.

Ди, закусвал ли е малкия в яслата? Аз снощи като попитах, ми беше отговорено "Ами не знам аз съм втора смяна."

# 100
Добро утро на всички от нас !

Сега с Ивет ходих ме до педиатърката заради пъпчето и се установи че няма да стане с лепене и ни даде талон и живот и здраве в понеделник постъпваме за операция и дано всичко мине на ред доктора ни увери че е лека операция ще ни държат само два дни един преди и един след операцията .Като мине всичко ще се включа за сега това от нас .

Лек дена на всички ви желая и много целувки от нас с Ивет  Hug !

# 101
Привет!
Гери,и при нас така Laughing,но вчера докато кажа на Калоян да не го храни сутринта и той вече я беше свършил тази работа.Така че не е останало гладно детето.Днес си го заведох направо гладен,щото видя на Митко кроасана и искаше да яде.Сега като го взема да видим какво ще ми кажат.
Барборана,скискам палци всичко да е успешно Peace

# 102
  • София
Барборанке, стискам палци операцията да мине успешно и Ивет да се възстанови бързо.  fingerscrossed
Ди, за колко време се оправяте сутрин? Аз нещо не мога да се организирам явно, защото днес я заведох малко по-късно от колкото трябваше.

# 103
С пикането и акането и ние сме с напредък,но вчера се изпика пред блока  Blush да се червя пре комшийките.Днес ще го водя на контролен,после ще кажа какво е станало Wink

# 104
  • FRANCE
Честит имен и рожден ден на патерици на всички празнуващи .

Вече втора седмица сме си в Бг, използжам че Алекс до две години е без билет в самолета.
Барборанке стискам палци.

Ние сме си с памперс чакам Алекс да стане готова. Тя знае какво е това, за какво служи тоалетната и гърнето но не си казва, а аз не мисля да я мъча. Няма дете останало с памперс   Grinning
вчера уж щяхме дя ходим на тържеството в децката градина на братовчетката, но Алекс почна да я вика и да иска да я гушка. Децата от сцената почнаха да се разсейват и ние излязохме набързо да си играем навън.

слънчев ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт