Отговори
# 75
  • София
Хей, здравейте! Къде сте?

Ели е добре.  Grinning Надявам се всички болнички вече да са оздравяли.

# 76
Бравос Гери  Wink
Сега ние сме с АБ
Малкия е с трахеобронхит .Такъв не сме имали досега.Вече ми иди да се гръмна!Толкова АБ за половин година е изпил,че незнам.Ади лека от мен,че снощи бях наряд от 00:00 до 3:00 такава зверска кашлица,то компреси то чудо,че и приказки посред нощите четох.Сега съм малко зомбирана ама и багаж за селският туризъм трябва да стягам.Абе... единственото с което мога да се похваля е,че ще правим тази година кръщене и че вече съм организирала нещата. Wink
Лека вечер от мен,след туризма,ще се похваля дали съм се отървала благополучно от чеиза на свекито  Wink

# 77
  • Варна
Здрасти и от нас!

Аз го раздавам работна по празниците. Децата се гледат къде с тати къде с баби и дядовци.
Гери, много се радвам, че Еличка е добре  Hug.
Щъки, какво направихте пак бре. Дано бързо се оправи Косьо. Да не правите кръщене на 21-ви и вие?
Всички болнички бързо да оздравяват  Hug Peace.
Приятна почивка на всички!

# 78
  • София
Щък, много неприятно. Стискам палци Косьо да се оправи бързо и повече да не боледува през тази година.
Ани, много кофти, че по празниците си на работа.   Confused

Хубав ден на всички. Heart Eyes

# 79
  • София
Здравейте!
Къде се покрихте всички?

Да се оплача как лошото време ни развали разходката. С Любо и Ели слезнахме до Борисовата градина, стояли сме 20-тина минути и като се изсипа един порой ...  Confused Добре, че имаше къде да се скрием, докато отмине. Много ме хвана яд.  Close

# 80
Момичета, почерпете се за здравето на голямото ми момче! Днес става на цели 7 години.
И едно почерпка за годишнината ни - 8 години:

# 81
gogolina, да сте живи и здрави всичките!!!   bouquet

# 82
gogolina да ти е здраво и усмихнато синчето.Семейно щастие и разбирателство ви желая  bouquet
Аз отдавна не съм писала,но редовно ви чета.Ние сме в процес на махане на памперса,само вечер й го слагам.Вече се готвим за втори рожден ден.Добре сме,разхождаме се,веселим се ,здрави сме,усмихваме се,какво повече му трябва на човек Wink

# 83
Добро утро на всички !

Гоголинче честито на патерици рожденик и годишнина !

Гери честит имен ден !Желая ти много здраве и Ели и Любо много да те слушат ! Hug

# 84
  • София
Гери, Честит имен ден!

Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъди много усмихната, силна, обичана!

Честито и на всички останали именници! Да са живи и здрави!

Гоголинче, честито ти пораснало момченце! Щастливо и безгрижно детство му пожелавам! А на теб и на половинката ти още дълги години разбирателство и спорен семеен живот!

# 85
  • Пловдив

Честит имен ден Гери! Здраве и късмет! Честито на всички !

# 86
  • София
Здравейте, момичета! Почерпете се за мое здраве!  Grinning

Гоголинке, да ти е живо и здраво голямото момче! Много да ви слуша и да порасне умен и добър. Честита годишнина от свадбата, дълъг и щастлив семеен живот!

Честит имен ден на всички прпазнуващи днес! Весел празник!

# 87
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ГЕРИ!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМЕННИЦИ!
Желая ви много здраве, любов, късмет и наздраве  Mr. Green!

Гоголинче, честит ти рожденик на патерици и честита годишнина! Да ви е жив и здрав големия батко Георги!
Честито и на Георги на Трапезица!

# 88
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!!! Hug Да сте здрави, другото ще си го напазарувате!  bouquet

# 89
И от мен Честит Имен Ден на всички,които празнуват ! !!!

Цеци също оздравя.Днес е празника на Пещера и изведох децата по центъра.На малкия му дадох някакво петле и се намаза целия и да не споменавам каква драма беше,когато му го взех.Добре,че имаше някаква програма и озвучителни уредби та не бяхме ние най-голямата атракция.Не,че не се опита да надвика тонколоните,но все пак....не успя.От инат се опитваше да ми ляга по плочките на улицата,но ние с Ива го държехме за двете му ръце,а той от инат си вдигаше краката във въздуха.

Да ви питам как сте с памперсите?! Цеци взе да си казва за акането ,та дори и за пикането чат-пат.Аз лично ще поизчакам да се постопли и ще го оставям по гащи.На разходки и вечер пак ще си е с памперс.Да ви кажа,че започна да си казва за пикито и въобще да се усеща,че е нещо,което се казва,когато една вечер го оставих без памперс за 2 часа и се опика 3 пъти.

Как изкарахте празниците ?

Общи условия

Активация на акаунт