Отговори
# 15
  • Пловдив
Кики ЧРД ! Много здраве и повече поводи за радост !

# 16
  • софия
Мила Краси

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Пожелавам ти цялото щастие, което може да има да е при теб тази година. Прегръщаме те силно с Рая Hug

# 17
Добро утро !

Кики честит рожден ден !Пожелавам ти много здраве и тримата мъже много да те слушат !

Чао от нас днес слънцето са показа и ще се излиза .

Слънчев ден момичета и приятна разходка на всички !

# 18
Добро утро момичета. Кики Честит рожден ден пожелавам ти много здраве , късмет и семеино щастие.  Гери Гошко ще ходи на градина до 1 юни или 30 септември , защото е  в предучилищна възраст и тогава ги разпускат. Може да се пусне молба в градината да посещава и лятото , но ги събират сборни групи с други госпожи и тои не иска. Аз ще си ги гледам лятото , защото и Евгений няма да го пускам по същата причина. Лятото по принцип повечето майки ги спират децата да ходят по почивки и остават много малко деца.
Утре може да го оставя у нас Гошко , че снощи беше малко сополив. Това е от мен чао на всички и лек ден.

# 19
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КИКИ!!
ДА БЪДЕШ НАЙ-ОБИЧАНАТА МАМА И НАЙ-ЩАСТЛИВАТА ЖЕНА!!  Hug

# 20
Кики,да си жива и здрава ти желая и много усмихната,обичана и всичко най най

# 21
  • София
Честит рожден ден, Кики!
Пожелавам ти да си най-желаната съпруга, най-обичаната майка и най-щастливата жена на земята!

# 22
  • София
Здравейте момичета,

Честит Рожден ден на Кики!

Честито втори син на Гери бейби!

На болничките бързо да оздравяват. Аз съвети не мога да давам, защото съмстрашно некомпетентна. И сто книги и статии да прочета мозъкът ми отказва да работи, щом става въпрос за болести и нищо не помня.

Но да се включа в почивките. Ние принципно от рано планираме отпуската като дни, но до последно не се знае ще го пуснат ли мъжът ми. И за това не се класираме в ранните записания. Това е спецификата при работата на любимия. Иначе и аз така се чудя между Турция със самолет, Гърция с кола или тук на моите любими бунгала в Приморско или някой от хотелите на Албена.

Светли, бих ти препоръчала Априлци, но тази година имаха пословичен проблем с тока на Нова година. А и съм ходила преди три години - време достатъчно да се влоши обслужването в двата хотела, в които съм била Марагидик и Априлци. И поне нещо подобно съм чела по форума. Хубавото е че има къде да тичат деца. И наблизо е Троян, Троянския манастир, Чифлик, където е любимия на моите колежки хотел Веника палас. т.е. това са две хубави дестинации. Има интересен музей за животните в Черни Осъм, но като че ли за малко по големи от нашите деца.
Друго, Елена и махалите в района - има не лоши малки хотели в къщи с по 7-8 стаи и прилична храна, с дворове за тичане. Разходка в Елена като град и някой друг манастир в околността и да не забравим язовир Йовковци. Последно бях в една къще с двор стигащ до язовира за шеметните 40лв на вечер за двойна стая.
Иначе сега ще ходя до Габрово в непретенциозния хотел Балани за 1-3 май и ще мога да пиша за там. Но ти май точно там не искаш да ходиш.
Помисли си за Хисар. Не е планина, но наистина е приятна дестинация, с прекрасен парк за тичане и басейни в това число и за деца. Цените са приемливи през седмицата иначе са си по скоро в категория СПА. АнАн и Жени са ходили там скоро, а и Ася. Струва си да се помисли в тази посока. Ако имам възможност покрай разходите, които очаквам това лято бих си откраднала един уикенд там.
Иначе при Барборана е много хубав района, но ти е далеч. Всяка вечер, като гледам рекламата на Пещерска, която почва със всеки път те води "до алкохолизма" и свършва с гледката на езерата си викам догодина лятото ще го качим Алекс там.
Има и още, но и така се отплеснах в мечти и спомени.

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 14:37 от mmm_

# 23
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!!!  newsm51

Изключително съм трогната и всъщност няма подходящ емотикон, който би могъл да изрази чувствата ми  Heart Eyes  Hug
Май днес ще си поплача мъничко... Simple Smile
Здраве и щастие и всички прекрасни неща, които сте ми написали и аз ви ги  желая от сърце!!! Hug

ЧЕСТИТО И НА ГЕРИ!!! ДА Й НОСИ МНОГО РАДОСТ И ВТОРОТО Й ДЕТЕНЦЕ!!!   bouquet

# 24
  • София
Кики, честит рожден ден! Да си много здрава, щастлива, обичана, уважавана и ценена!

Снощи Ели вдигна 39,60, след свещичка и баня я смъкна, но сутринта към 10ч. имаше 38,40. Ходихме пак до педиатъра и каза, че гърлото е по-червено, а и  хремата й е по-зле. Предписа АБ и довечера ще почна да го давам. Моля, не ме упреквайте и аз не исках да стигнем до АБ, но ме притеснява Т. Може ли високата Т да даде отражение на органите.

Ние за почивка още не сме мислили. Иска ми се да успеем да стигнем до морето.

Трапезица
, щом може да ги гледаш по-добре да са си в къщи!
Краси, благодаря ти!  Grinning Пожелавам бързо оздравяване на всички в къщи и много се радвам, че въпреки болестите и нрава на Цецко в поста ти се усеща добро настроение. Не си толкова злонамерена.  Wink
YoyaHug!
Гале, като носиш бурканчета наистина може да предотвратиш детето от някой стомашен вирус. Ама без кола това упражнение е трудно да се направи.  Confused Много ме е яд, че не взех проба от гърлен секрет още първите дни. Следващия път няма да чакам.

# 25
  • Варна
Кики, ЧРД и от мен! Да не се отървеш от щастие!   bouquet

Лъвичке, уплаши ме с тия змии, бълхи и кърлежи. Ако го кажа на половинката никъде няма да идем  Rolling Eyes. Той и без това иска на море.

# 26
Кики ,Честит рожден ден!
Щастлив живот, прекрасна младост,
Желая ти навред успех!  !

# 27
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КИКИ!
Момичета, от два дена съм на работа, а Радо е ученик в частна занималня. Много съм доволна от гледането на детето, не плаче за мен, яде и спи по 3 часа на обед WinkДобра подготовка ще му е за яслата на 18 май.
Не съм ви чела в края на предната тема, но разбирам, че има пак много болнички. Стискам палци всички за оздравяват по-най бързия начин Peace
Светли, за почивката мога да ти препоръчам Трявна, хотел Ралица. Със Шоши май сме ходили на едно и също място WinkИма басейн -малък и голям, извън града е, но във същото време е на  5 мин. от центъра пеша, в началото на гората, има еко пътека наблизо, огромна поляна с къщичка на баба Яга, СПА процедури, фитнес, блок-масата на закуска е перфектна, хигиената е на отлично ниво, персонала е вежлив, няма гадини . Механите в града са невероятни. Там бяхме за пръв път, когато Радо беше на 2 мес, след това ходихме още два пъти, това лято не съм сигурна, че ще ме пуснат отпуска.
Щък, давай смело с клеевата тинктура и сребърната вода.

Лека вечер! Много цунки по муцунки  bouquet

# 28
  • Варна
  bouquetКики, честит рожден ден!  bouquet
Желая ти мнооого здраве, любов и късмет.

Гери, бързо оздравяване на сладуранката  Hug Peace. Недей се самообвинява. Понякога се налага и АБ.
Щъки, смело напред с клеевата тинктура. Аз цяла зима им давам на двете. Чак сега спрях, когато свършихме поредното шишенце.
УоуаHug вяскай се по-често.
Краси, бързо оздравяване на домашните  Peace.
Светли, не мога да помогна със съвет за почивката  Rolling Eyes. Ние миналия септември ходихме в Априлци, но в къща и беше страхотно. Няма удобствата на хотела обаче.
Днес записахме час за кръщене на Ели - 21 Май, именния и ден.

Лека вечер на всички!

# 29
  • welcome to the Jungle
Кики, честито!!! Днес и моята майка празнува, много се радвам, ч сте родени на една дата!! ДА си жива и здрава!!   bouquet И всички мъже край теб много да те радват!

Гери   bouquet, пускай винаги секрет с антибиограма   bouquet. Не е скъпо, а определено антибиограмата+ ПКК с диференциално броене ти дават отговор - С АНТИБИОТИК ИЛИ БЕЗ
ЛЮбослав винаги го изследваме и досега ВИНАГИ е показвало, че разболяването е вирусно и ВИНАГИ му се е разминавал АБ.  Sunglasses А благодарение на това разболяванията са му доста по-малко от на Оги.. Хем брой - болен Оги , спящ до него и дребното не се разболява.

Светли,   bouquet нямах за цел да те стряскам, обаче това е реалността.
Ние тръгнахме да ходим на вилата ни, ми хората наоколо се оплакаха, че е пълно с кърлежи. Сега ще ходиме да пръскаме с препарат. Бълхите в с.Гела са пословични, нощем поне по 5 имах под юргана, честна дума... За змиите - мисля няма какво да говорим. ТА помисли дали да не идете на някой облагороден морски курорт ,извън лудия сезон, та да си отпочинете, па и за детето да не се притеснявате.

За домашносготвената манджа - може и за луда да ме броите, ама откакто процедирам така - децата не са се разболявали на морето. Което значи, че само от ядене на пясък и пиене на морска или басейнинна вода не се хваща лесно чревна болест.

Общи условия

Активация на акаунт