Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 191
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 680
Ох, чакайте да се свестя от стреса, и да върна малко топката, че гледах само началото.
Счу ли ми се ( или не), че Аня каза 2 неща:
- че е било уговорено да се върнат
- че ако е била с по-нисък резултат никога е нямало да се върне.
Не със същите думи казано, просто преразказвам. Вярно ли чух?

# 1 681
Малиииииииии, доживях да видя Ники Кънчев да поскача с ръце горе на ... чалга hahaha
Май днес Милко си е аут отвсякъде, макар че аз лично не харесвам Мария  Thinking

Тенсентс за второто съм сигурна, първото не го чух

# 1 682
Аз пък изпуснах... Пак ще трябва да го смъквам  ooooh!

Авче мило стискаме палци  Hug

# 1 683
Ох, какви са тези хора на сцената  Shocked
                         Признай си, че денсиш в момента  Twisted Evil! Само пускаме изумени емотикони тук, за пред хората всички  Joy... Доживях да гледам национална телевизия и да не знам на кой свят се намирам  Blush. Опера да бяха пуснали поне. Да 'качат малко нивото'. Много ни е ниско нивото тук, в България, много  Joy!

# 1 684

Това го чух Laughing

# 1 685
Ох, чакайте да се свестя от стреса, и да върна малко топката, че гледах само началото.
Съгласила се е да се върне ,защото е водила лекичко.Да ако знаела ,че Ивайла печели нямало да се върне .

# 1 686
За анкетата... Део и Милко да останат  Peace

# 1 687

Като ги гледаш двете, можеш ли да предположиш, че имат едва три години разлика? Защото за мен Пипи е олицетворение на провала на Аня Пенчева като майка -  жена на 24 години  ooooh! моля ви се... Хиляди пъти предпочитам Ивайла пред Пипи.
Пипи е абсолютна лигла, така са я възпитали, за съжаление. Но това да и е кусурът, аз да ти кажа. Разбира се, че Ивайла изгледа и се държи като много по-зряла. И все пак не я предпочитам, не ми харесва начинът, по който се мъчи да изпъква над всички.
Лично мнение.

# 1 688
Ти ще се свестиш, а аз ще се онесвестя  Shocked

# 1 689
Значи сме прави от снощи, като казвахме, че има уговорка и че Аня е искала да 'спре' броенето точно в момента на 'извинението'.
Признах ви.  Laughing

ДЕнса ще си го спестя, че роклето ми със зеброви шарки от снощи виси на простора , а без него не е същото:))

# 1 690
...- че ако е била с по-нисък резултат никога е нямало да се върне...
                        Peace. Това каза, но имаше предвид, че ако е знаела, че Ивайла води, нямаше да иска да спира гласуването. То се видя ясно какви мисли и минаха през главата  Stop.

# 1 691

галиа, чудех се какво ми напомня това, ама верно беше танц  hahaha.

той кофееше бе newsm62

# 1 692
Iliana, няколко пъти тук се коментираше, че мъжът на Ане не можел да я трае. Това е честно, така ли?
Аз понякога също не мога трая сестра си, но никога не бих застанала срещу нея, точно защото я обичам. Едното няма нищо общо с другото.

# 1 693
Значи сме прави от снощи, като казвахме, че има уговорка и че Аня е искала да 'спре' броенето точно в момента на 'извинението'.
Признах ви.  Laughing
Тоест Анчето е спряла брояча, мислейки си, че води в резултата  Thinking
Забавила се е явно (това с уговорката, че гласуването е реално)
 Thinking Thinking Thinking

# 1 694
НК: "Постоянно го отнасям от тази сцена"  Joy Joy Joy
Ами, Ники, сам си го правиш, момко  Joy

Общи условия

Активация на акаунт