Клостилбегит

• 8 778
  • 70
  •   1
Отговори
Извинявам се,ако въпроса ми изглежда много глупав.Значи откриха ми поликистозата преди 2.5 години преди време направих аборт съвсем в началото някъде 2-3 седмица и лекарят тогава ми каза,че вероятността да забременея е минимална.Моя позната ми каза да пия клостилбегит,и искам да разбера за какво точно се преписва  Embarassed

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 15:55 от danito_77

# 1
Първо да изходим от това,че не се пият лекарства,препоръчани от приятел,комшия и който и да е в обкръжението.Крайно време е да се разбере,че Клостилбегит не е панацея Close А иначе за този препарат е писано,писано...Клостилбегит стимулира овулацията,но преди това трябва да са направени доста изследвания Peace

П.П.Смени си лекаря.

# 2
Да разбира се,че няма да започна така да пия лекарства само защото съм ги чула някъде просто исках да уточня откъде съм разбрала за този препарат.А за изследванията са ми направени достатъчно и предостатъчно.Единствено исках да разбера какво представлява потърсих доста в Интернет,но намирам само теми в който не пише точното му предназначение

# 3
# 4
  • В сърцето на живота!
Виж тук и  тук

# 5
Много ви благодаря  bouquet

# 6
Толкова се притеснявам от това което чета тук за това лекарство защото аз ще го пия вече трети курс,а когато ми беше предназначен,лекаря не ми направи никакви изследвания,нито ми се прави фоликуметрия нито нищо.На въпроса ми не е ли вредно да го пия толкова време той одговаря че ако се почива няма опасност,толкова съм отчаяна Weary,4 години ходене по мъките и все още не съм срещнала лекар който да ми вдъхва доверие,незнам какво да правя чуствам се в безизходица.

# 7
schani ,
смени си лекаря! Насочи се към Плевен - достатъчно специалисти има там.
Съветвам те този "курс" да е последен!  Confused

# 8
schani, и на мен ми бяха изписали клостилбегит без никакви изследвания. Няма да казвам, че и фоликули никой не е наблюдавал по време на приема му. Едва след няколко месеца ми направиха снимка на тръбите и спермограма на съпруга ми. Благодарна съм на момичета тук, те ми отвориха очите че клостилбегит не се пие без съответните изследвания и само от базалната температура не се съди дали има ефект от него.
schani ,
смени си лекаря! Насочи се към Плевен - достатъчно специалисти има там.
Съветвам те този "курс" да е последен!  Confused
ПОДКРЕПЯМ ТОВА МНЕНИЕ!

# 9
Момичета имайте в предвид, че Костилбегита изтънява лигавицата на матката и доста лекари вече го отричат. А от лигавицата зависи имплантирането на зиготата(зародиша).

# 10
Момичета имайте в предвид, че Костилбегита изтънява лигавицата на матката и доста лекари вече го отричат. А от лигавицата зависи имплантирането на зиготата(зародиша).
А ако лигавицата на матката е по дебела от нормалното и не може да се имплантира зародиша, няма ли да е по-добре да стане по тънка за да може все пак???  newsm78

# 11
  • София
Точно поради тази причина след прием на клостил се пие прогестерон-дуфастон или утрогестан, и лигавицата си става идеална PeaceЩо се отнася до отричането на медикамента,аз лично го предпочитам пред инжекции.С клостил,който между другото струва едва 10лв,направих 2 хубави фоликула миналия месец,а преди това с инжекции меногон-7 на брой,които ми струваха общо 140лв,едва един фол. ,и то некачествен(нисък естрадиол)!

# 12
Аз пих клостилбегит 6 месеца,без почивка между тях.Като ги започнах единственото изследване,което бях правила беше да меря базална температура.Последния месец много тежко ми понесе - имах страхотно главоболие.Не знам при някоя от вас дали е имало такъв страничен ефект.

# 13
Аз пих клостилбегит 6 месеца,без почивка между тях.Като ги започнах единственото изследване,което бях правила беше да меря базална температура.Последния месец много тежко ми понесе - имах страхотно главоболие.Не знам при някоя от вас дали е имало такъв страничен ефект.

Това не е редно!
Клостилбегита не е шега работа. Приема се след куп изследвания. Най-важно е преди това да е доказана нуждата от клостилбегит, т.е. да е доказано, че не можеш да овулираш сама и ако е нужно наистина да правиш стимулация, да се провери проходимостта на тръбите. И това само като начало!

# 14
Момичета, търсете отговорност от лекарите си за безотговорното лечение!!! Даже им кажете защо ги сменяте, нека знаят, че ще се разчуе какви "специалисти"  #2gunfire са!

Общи условия

Активация на акаунт