Клостилбегит

• 8 782
  • 70
  •   1
Отговори
# 60
Питам в смисъл дали мога да пропусна този месец и следващия, когато ми дойде нормално / надява се / пак да го пия?

# 61
  • София
Питам в смисъл дали мога да пропусна този месец и следващия, когато ми дойде нормално / надява се / пак да го пия?
Можеш, но защо ще го пиеш пак като явно не ти върши работа?

# 62
Ще го пия пак, защото не при всички действа от първия път. По причина ниска доза. Доктора каза да увеличим дозата. Ще си пробвам трите месеца. Питането ми беше за пропускането на един месец и разбрах от вас, че може.

# 63
 Привет!
Няма да разказвам моята история, само искам да попитам нещо относно БТ и приема на подобни лекарства. Първи път ми е и ме стимулират с Кломифен цитрат. Та въпроса ми е: забелязал ли е някой покачване на БТ още след първата таблетка и това нормално ли е? Освен това и зърната ми са много чувствителни, което по принцип никога не ми се е случвало на 5-ти ден от цикъла. Започнах Кломифена от 3-ти ден. Всички изследвания са ок.
 Ще съм благодарна, ако някой сподели опит!   bouquet

# 64
  • София
през първата половина от цикъла, БГ може да играе нагоре-надолу. това няма нищо общо с приема на Клостилбегит.

# 65
 Благодаря за мнението! Наистина и преди ми се е покачвала и спадала с 0.1 -0.2 градуса, но сега покачването е с 0.3, което ми се вижда много. Дано всичко е наред и яйчниците ми реагират добре на 50мг.  Praynig

# 66
Барбалетка, аз пих предния месец за първи път клостил по 1 на ден / от 5-я / и се получи същата история и при мен. Т направо пощуря - на 6 ден 36,8, после до 37. Меря орално. такава Т имам по принцип втората фаза. И ми дойде на 19 ден, което означава пълен провал.
Затова този месец пропускам клостилбегита.
Вероятно е някакво изключение, но ?

# 67
 Явно може да има такъв ефект, въпреки че моята БТ спадна след това. Днес ми е последното хапче и утре съм на лекар..
Другарката певица Рени, твоят лекар какво каза? Нормално ли е да ти дойде по-рано, при това доста по-рано?

# 68
  • София
общо взето, когато се пие Клостилбегит, няма особен смисъл от следене на базална температура, защото така или иначе, процесът на растеж на фоликулите и овулацията се следят чрез ултразвук.

# 69
Аз го пих три месеца при последния прием цикъла ми не дойде 62-3 дни дойде ми предизвикан от оргаметрил 3 дни го пих

# 70
Ами не съм ходила още-в петък ще отида. Тогава ми е 12 ден. Едновременно пуснах контрола на пролактина и ще видимкакво става въобще. Тогава и ще му кажа какво стана.

Общи условия

Активация на акаунт