Избелващ крем за белези ???

• 3 847
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте!  Grinning
Аз съм момиче на 18 години и имам много чувствителна кожа, която до скоро беше и проблема. Сега използвам кремче Акне Аут на Биотрейд от месец и сякаш се поуспокои, но имам 3 белега, които са доста дълбоки. Взех си избелващ крем пак на Биотрейд и исках да ви питам за отзиви. Надявам се някой да го е ползвал Sad В аптеката ми предложиха няколко, но аз взех него тъй като пак е на Биотрейд.
Също ако знаете някакви бабини рецепти за заличаване на белези...ще се радвам много.  Grinning
Целувки Simple Smile

# 1
Ефект има ''Контратубекс'' относно белезите,но нямам представа дали избелва

# 2
аз го ползвах тоя крем и малко почна да ми се лющи на места лицето.....и засега съм го спряла-ползвах го само около 4 дни....естествено ефект няма за толкова кратко време и сега се чудя дали пак да пробвам,но по-умерено...
Ако до сега не си разбрала,само да ти напомня,че при употребата на всякакви избелващи средства ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да използваш слънцезащитен фактор от 30-35 нагоре!Така че не си мисли да го пробваш ако не си си набавила слънцезащитен крем и не се залъгвай ,че фактор 15-20 ще ти свърши работа-най-много да задълбочиш проблема с пигментацията на белезите.А и този сезон хич не е подходящ за такива избелвания....ама и аз се боря с няколко белега от чоплене...

Иначе за самия белег Контратубекс ще е добре-за зарастване и възстановяване , а за пигментния белег има цяла тема, която тъкмо подновихме.....там се обсъждат най-различни отвари,мазила,маски,кремове,които може да помогнат.....

успех

# 3
Отиди на лекар-ще ти предпишат подходящ крем. В аптеките има добри такива.

# 4
Какви белегчета точно?
Ще следя темата с интерес, защото ми се струва, че и аз имам белези от някогашното акне по лицето... приличащи на много разширени пори или дори на белегчета от шарка. Много е гадно  Sad

# 5
Какви белегчета точно?
Ще следя темата с интерес, защото ми се струва, че и аз имам белези от някогашното акне по лицето... приличащи на много разширени пори или дори на белегчета от шарка. Много е гадно  Sad
Белези, които са останали от някои по-упорити пъпки. Дори на едно място имам една червенина, която изглежда като белег, но през няколко дни се възпалява и става по-голяма.
Колкото до този крем на Биотрейд избелващия, ще го използвам само за краката. Отказах се да го ползвам за лицето, защото сега идва горещото време и така или иначе слънцето ще окаже влияние(надявам се).

# 6
Не забравяй слънцезащита, защото сега не е сезона на избелващите продукти Peace

# 7
Вече сезона не е подходящ да избелваш лицето.
Евентуално през септември-октомври.
Иначе аз последно избелвах с Eucerin - доволна съм

Общи условия

Активация на акаунт