Отговори
# 225
Честито бебче на Дикси! smile3504

# 226
Дикси, честито момченце! Да ти е живо и здраво и само да те радва! И бързо възстановяване!

Ани, за Шейново аз мислех, че в тези 900лв се включва и упойката, не е ли така? Не че така са малко де, но просто за уточнение, защото и аз съм се насочила на там и все още се чудя за избора на екип. До преди няколко дни твърдо бях решила да бъде без избор на екип, но четох, че напоследък, поради има промени в ръководството, екипите и т.н. нещата се били променили към по-лошо (например, че отказвали епидурална упойка, ако си без избор на екип, незнам дали е вярно) и съм в голямо чудене дали да не направя уговорка с лекар.  newsm78

# 227
Фелинка, аз се доверих на екипа на Давидков - Ангелова и Козовски, но не избрах варианта 4 етаж, а ВИП етажа, за което Давидков малко ми се сърди, но все пак аз имам право на избор. Аз съм с две ръце за Мария Ангелова, много е внимателна, грижовна и добър специалист, макар и млада.  Безкрайно съм й благодарна! Ако нещо повече те интересува пиши ми.

# 228
4естито на Дикси,на малкият сладур да расте много здрав и добър за радост на мама и тате.

# 229
Mushinka, 900 е само раждането, 950 секцио с избор на екип. Епидуралната е отделно 300. Ето ти цени http://www.sheynovo-ag.eu/
Дори и да си без избор на екип имаш право на упойка и не вярвам за 300 лева да ти откажат. Ако искаш идва анестизиолога и ти я слага, като тръгнеш  да си ходиш, тя те чака на сметката да си я платиш.  Wink Идея си нямам след промените дали е по-добре или по-зле в Шейново, сега Ани като се върне от Велев, ще даде информация от източника  Laughing

# 230
4естито беб4е на Дикси,да и е живо и здраво!!!

# 231
  • София
ЧЕСТИТ БЕБОК НА ДИКСИ!!!
Да е жив и здрав малкият юнак  bouquet
[
Пак ще си повторя въпроса,онзи ден  питах има ли някоя мама насочила се към Втора градска-София,и знае ли някоя от вас повече подробности:цени на епидурална упойка и т.н.

# 232
  • Русе
Честита рожба, Дикси! Да е здрав и много да те радва! На теб - бързо възстановяване!

# 233
loranholl, и аз ги гледах цените в сайта и наистина са дадени отделно. Но може би от други мами, раждали там, незнам и аз откъде, бях останала с впечатление, че тези цени 900 и 950 са пакетни и включват и епидуралната.
Абе 1200 лв не им ли се струват малко множко за държавна болница #2gunfire

# 234
  • Пловдив
Дикси , жив и здрав да ви е малкия голям мъж и много да ви радва !!!

# 235
Krem4e много ще съм ти благодарна ако ми разкажеш по-подробно.
Не намирам в интернет нищо за тази лекарка ,но щом казваш че е младичка това може би обяснява нещата.
При теб нормално ли беше раждането или секцио? Спонтанно или предизвикано?
Ако не ти се разказва във темата пиши на лични .Аз по принцип няма от какво да се притесня но мамите които раждат за първи път, може да не им се четат подробности които да ги напрегнат.
И на мен 4 ти етаж ми се видя доста мърляв и му казах на Давидков за това. Така че говорим за 7ми етаж .
Ще чакам да пишеш когато имаш време покрай кърменията и памперсите. Hug Hug Hug
НА ДИКСИ ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА !!! ЩАСТЛИВО МАЙЧИНСТВО И ЖЕЛАЯ И ДАНО НАШИТЕ ТОПЛИ ЧУВСТВА И ПОЖЕЛАНИЯ ДА ОРИСАТ БЕБЕНЦЕТО С ДОБРА СЪДБА  Hug Hug Hug ДАНО И ТЯ ДА Е ДОБРЕ . Сиска как е минало раждането имаш ли инфо за Дикси ?
GLUM- че не знам какво да кажа като определение. Факт е че в 17 часа вчера ми д-р Цветкова ми казва че бебо е седалищно разположен а тази сутрин в 9 часа е пак главично. Видях го с очите си в движение.
Доки смята че тя може да е направила стоп кадър и да е преместила този уред който ми е на корема  предишния кадър и да ми показва главата отгоре.
Поне при Давидков видях бебето да се движи докато дупето му беше отгоре а главата отдоло.  

И не не мисля да се разправям . Не ми се занимава с грозни неща преди раждането. Но Давидков толкова се вкисна че сигурно няма да и го спести като инфо при случай.Знам ли то аман вече от глупости в тая държава. Всеки го е ударил на юруш и през просото. Затова стават и толкова нелепи инциденти напоследък. Никой на никого не търси отговорност . Няма контрол от държавни органи. Анархия ...

# 236
  • вече Пловдив
Честит голям юнак на Дикси!  smile3525 newsm30 Да расте жив и здрав, късметлия в живота и много да радва мама и тате! Дикси, бързо възстановяване и връщане вкъщи!  Heart Eyes

# 237
  • Стара Загора
4естито мом4енце на ДИКСИ  Hug Hug Hugнай-после вси4ко мина сега да се възстановявате бързо и да се гушкате  baby Фелинка,потресена съм  Shocked #Crazy ooooh! просто нямам думи как може такова безумие  newsm09 но наистина Господ си знаел работата  Hug Hug Hug дано вси4ко мине по-най лекия на4ин за вси4ки ни и да има по-малко безотговорни хора.Ани и за теб нямам думи мила то това на нищо не прили4а  Crossing Arms Пожелавам само позитивни мисли на вси4ки ни и пове4е усмивки  Hug Hug Hug

# 238
  • Русе
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ДИКСИ! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО, А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!  Hug

Ели, браво на малкият Гого! Нашата гордост е той! Peace

# 239
Момичета Vaiza  си има син Велизар (3300 гр), сутринта й са изтекли водите и следобяд е родила секцио
Много съм развълнувана, честито миличка newsm51
Честито и на теб Дикси newsm51
Да са ви живи и здрави рожбичките и много да ви радват newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт