Магребски фатални дами, за 13-ти път събрани!

• 22 077
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
ЕЕЕ Албич стигнах до там ч? вече я прибирам сама в гаража,паркирвам по улиците  ,без да я разбия разбира се  Laughing,карам и по улиците ,но шейхът винаги недоволен ,той нали има стаж 20 години ,та не мога да го настигна от веднъж и да съм перфектна в маневрите .Инъче съм по спокойнаа не като преди да треперя на волана  Laughing,като опарен заек ...
Дидонче тук съЩо при ПТП се процедира по съЩия начин .Тук повече от 50 на някои заселени зони 30 не се вдига градско има радари ,така ,че и да искаш по-бързо няма ,ако не ти се дават пари за глоби .По магистралата до 120 е разрешено .А заЩо не закриете тоя офис дето е надалеко ,Щом като нямате възможност да го управлявате от близо ,ама аз знам такива са доверените хора ,гледат да ти изпият кръвчицата и после все малко си им плаЩал ,вечно недоволни,аз бих го затворила да ми е мирна глмавата .ДАй да отворим един в Белгия ,ако искаш  ,имам локал Laughing.Да ти изпраЩам малди и наперени белгйики на диета да отпочиват

# 166
Марси,аз също научих първо тези "прекрасни" думи.  Sick
Ха, виждате ли защо аз не се качвам зад волана??? На бързо да съм си развалила "прекрасния" арабски...  Mr. Green  Grinning

Дидонка, не им се ядосвай толкова на шофьорите по пътищата. Знаеш ли какво прави нашия папи като сме в Кайро? Затваря прозорците, надува музиката и си кара както му дойде. Дори и да получава "прекрасни" думи по негов адрес, той не ги чува  Laughing. Обади се ако успеете да си отидете до БГ през юли.
Шеки, не съм в Тунис. В момента живеем в Саудито, но имаме съседи Тунизийци  Simple Smile.

Ако питаш мен, дано е бойна момата и да не си оставя магарето в калта, че тези, спокойните хич не са/сме на мода.  Peace
Ох, и аз с това се успокоявам, като ми дойде в множко от моята бойна щерка  Laughing. Но да са живи и здрави само.

Лека вечер, момичета. Оставям ви, че утре пак ще се става в 6.30. Абе кой го е измислил това, училището да започва толкова рано  #Cussing out???!!!! Но за сметка на това ще съм рано-рано на линия да сервирам кафенцето, нищо, че не съм от младото поколение, по думите на Алба Grinning.

# 167
Аз като ти казвам, Naughty че ви трябва сътрудник по офисите да ви оправя бакиите и да упражнява контрол- ти не ми вярваш. Crossing Arms  Laughing
Ако питаш мен, дано е бойна момата и да не си оставя магарето в калта, че тези, спокойните хич не са/сме на мода.  Peace
Баща и ако нямаше това търпение, досега да е изхвърчал до Джерба и да ги е разхвърлял както си трябва.  #2gunfire
Хайде на самолета newsm52 и започваме съвместно още от утре!   newsm10 Hug
Пък за бойна мома,май наистина си права. Thinking Да е оправна е важно. Laughing
Делтичка,къде се губиш ти?   Hug На тренировки казваш?!  newsm39
Ти за това изглеждаш,като ученичка! smile3521
Ако знаеш,как ми се иска да ги употребявам...   newsm48
Отивам да простирам  hang и да слагам малчо   smile3524,че,ако го оставя
да гледа "Ну Пагади"  tv ,ще откара до утре.
А заЩо не закриете тоя офис дето е надалеко ,Щом като нямате възможност да го управлявате от близо ,ама аз знам такива са доверените хора ,гледат да ти изпият кръвчицата и после все малко си им плаЩал ,вечно недоволни,аз бих го затворила да ми е мирна глмавата .ДАй да отворим един в Белгия ,ако искаш  ,имам локал Laughing.Да ти изпраЩам малди и наперени белгйики на диета да отпочиват
Шеки,поздравления за бързия напредък!!!  smile3501  newsm01
Ами аз също му предложих,но пък е грехота да го затворим,при условие ,че
е разработен и целогодишно има туристи.Просто не можахме да попаднем на човек там.
Много си права![smilie=smile3516.gif]
Първия ни завлече с 10 000 дин.До сега се моли на мъжа ми да не го осъди,че щял да ги плати.
Вече 2-ра година. newsm12
Офертата ти много ми хареса!!! newsm10
Като дойдете,ще го обсъдим!!! smile3503

# 168
Марси,аз също научих първо тези "прекрасни" думи.  Sick
Ха, виждате ли защо аз не се качвам зад волана??? На бързо да съм си развалила "прекрасния" арабски...  Mr. Green  Grinning
Joy Joy Joy
Дидонка, не им се ядосвай толкова на шофьорите по пътищата. Знаеш ли какво прави нашия папи като сме в Кайро? Затваря прозорците, надува музиката и си кара както му дойде. Дори и да получава "прекрасни" думи по негов адрес, той не ги чува  Laughing. Обади се ако успеете да си отидете до БГ през юли.
Браво на папи! Ще последвам примера му!  Wink
Този път на всяка цена!  Hug
Абе кой го е измислил това, училището да започва толкова рано  #Cussing out???!!!!
Точно това се възмущаваше и мъжа ми,как е възможно толкова малки деца да ги
тормозят с това рано ставане сутрин. hahaha

# 169
Брей какво е това у-Ще с петлите бе  #Crazy,горките дечица и това е дестка градина ,ама наистина си е мъчение .Нашта по рано от 9 не я търсете  Laughing ,тя си ляга в 24 часа ,ноЩна птица ,дано като тръгне на детска да се оправи режима и ...
Елит значи си женена за египтяни и живеете в Саудитска .

# 170
Добро утро, момичета.
Както ви казах днес съм първа, затова сервирам закуската на верандата. Заповядайте  Hug!

Точно това се възмущаваше и мъжа ми,как е възможно толкова малки деца да ги
тормозят с това рано ставане сутрин. hahaha
... и не толкова малките деца, колкото майките им  Crazy. Аз съм от партията на дъщеричката на Шакира - сутрин не ме търсете за нищо. Но какво да се прави  Tired.
Шеки, да, от масри групата съм и от вече 7 години живеем в Саудията /дори не мога да повярвам, колко бързо отлетя това време  Crazy/.

Аз отивам да се възползвам от кафенцето и да се подготвям за нови подвизи  Mr. Green.
Лек ден на всички.
 Hug

# 171
  • Varna
Гутен Сабахлеееен, Фарашкитееее Hug

Хайде момичета да ви е сладко.
Аз като бях малка трябваше да ставам даже преди 6.30 защото почвахме във 7.10 утринна гимнастика във двора на училището. Както съм човек спортист много я мразех тази сутрешна ведринаааа. Добре, че училището поне до нас. Та иначе трябваше да ставам във още по ранни зори. По късно я премахнаха тази гимнастика но аз бая години откарах да я правя. Който закъснееше го оставяха сам да си я преви след като ние свършехме. Във интерес на истината не съм закъснявала никога. Много ми беше мъчно за тези които се случваше да закъсняват. Не бяха много но все пак се случва човек да закъснее.
Момичета, бягам сега на зъболекар, че имам да ми слагат лекарство-металокерамиката ми някаква беля направила. Добре, че ДоФтУра и той до нази Wink
Хайде много усмихнат и спорен ден за всички Hug
Гледам Елипчика шатнала закуската ама моята много яка по български. Ама нека и кафенцето да си пийнем. Който иска да хапва по яко, който не иска ще хапва нежна Елипчева закусчица smile3503

# 172
Здравейте Магрибски принцеси  wavey

Охоо  Елип привет  Hug радвам се, че си тук  Simple Smile как си ? как са дечицата ?  Heart Eyes мерси за закуската и кафенцето .
Мина страхотни снимки ! Много готина двойка сте   bouquet
Дидонка бойна булка си ти  Party само така, браво  Wink стискам палци и аз за принцеска  fingerscrossed

Момичета аз не пишех, защото през последните дни нямах настроение  Rolling Eyes ....а и сме болни, малките са ми с ларингит и са на антибиотик, колкото и да не ми се искаше нямаше как .. Tired незнам какъв беше този вирус, какво беше това чудо, този път много зле... Sad

След закуските и кафенцата от мен по едно чайче  http://www.foto.bg/data/500/medium/CAMAFFIO_Tea_in_garden_widep1_1_.jpg   Flutter

Сега отивам и аз да направя чай от липа на малките.
Приятен и слънчев ден на всички!

Hug   bouquet

# 173
Момичета...   bouquet
Днес времето е слънчево...поне за сега, радвам се на слънчицето. При вас как е?

bliznacite2004, пожелавам ви бързо оздравяване. Дано нещата скоро отшумят  Praynig ,
мерси за чайчето ти. Аз ще се възползвам.
Жалко, че няма да мога да си взема от апетитната закуска на DELTA_DELTA  и elip, но днес правя лунната диета  Laughing. Утре ще наваксам хихи  Flutter

Хайде лек ден на всички!   bouquet  Hug

# 174
Добър ден,момичета!     bouquet
Хайде обяда да е от мен!   chef bowuu Wink
Да ви е сладко!!!  Hug

Близнаците,дано скоро да се оправят дечицата! Praynig Praynig Praynig
Много неприятно! Sad Ние също тази година много боледувахме. Sad
Не се притеснявай ще се оздравеят,но тревогите и грижите за майката са най-големи!
При теб е по две едновременно. Confused Милите! Hug
Елип,аз също съм от вашата партия! hahaha Нямаме избор. Grinning
То сега се започва.Аз съм свикала,че като работех преди в България ставах много рано,пък си лягах късно.
Делтичке,успех при зъбаря!!!   newsm47
Хубав ден от мен!    newsm51

# 175
  • Varna
Гутен вечереееен, ФарашкитИИИИИ Hug
ДИДОНЧЕЕЕЕ-както си ги наредила тези манжииииии направо получих хард аттак  Joy Аз пък въпреки, че се налапах на обяд като за последно пак ще си взема и з а вечеря. Ей у главата ми само ЛяП и манЖа Joy При зъбарко мина пИрФеКтнУ. Аз много се грижа за зъбките си. Глезена ДЕЛТА беееее Wink
Докато четох Арабската и една баница метнах и е готова, че там момите писали яко. Щях да заньосам баницата за срамотиите ама Бате дажуреше докато гледаше мача Joy
БЛИЗНАЧКОВЧЕ- Душко ще ти кажа как ни лекува нашто бате- та значи във една чаена чаша изцежда лимон, слага мед на вкус-аз си поисквам повече мед, разбърква го добре и добавя водичка но не много догоре защото малко преди да го пийна това той добавя равна кафяна лъжичка сода за хляб и това нещо шупва. Едно, че е много вкусно и втора близначетата ще се радват на шума който издава содата за хляб. Със това ми лекува и болно гърло и други грипоподобни заболявания. Много ми помага. Това като го шатна поне 3 пъти на ден и съм бомба.  Пожелавам ви скоро да се оправите. Hug
In Dreams-абе Душа каква лунна диета - Абе лапай бееее. То поне виртуалнооо. tooth
ЕЛИПЧЕ-трябва някой път да не разправяш за Саудията, ако имаш желание де newsm03

# 176
  • по пътеката
диднке изтървахте на скайпето,но друг път,4е то като по график ,а знаеш каква жега е тука! при нас  33 ,аз по обед ходих на спорт и се каталясах, 4е после до мъжо, той пък се прибрал в къщи и още се вла4их докато се прибера и едва гледах, лошо при това!ама съм си забравила гсм и празни км въртях! дано ми се отрази някой пусти грам! и аз исках на лунна,ама бях на слън4ева ,а и при нея се яде, щото сутринта след като минах напред-назад из града се върнах и едва не припаднах от глад и без кафе! та наваксах с каквото имаше останало! после правих рикота!линда ми я по4ете, аз пък довърших 4инийката да се посъвзема!  Crazy
ама  вкусен тоз кускус ей!  chef а сладките са  от  любимките на линди4а! саладката -пупу за мене!
делти4 ,баницата ще е супер ,знам си те!  chef
близнакови, какво става пак? мислех си за вас в4ера  и се питах на село ли сте, какво стана с градината-тръгнаха ли или не? мислех ,4е даже  може да си по4нала работа и викам -край загуби се от претоварване и  липса на време!дано се оправите,отивайте на село, на свеж въздух! Hug Hug

# 177
Как сте, банда  Hug

От сутринта съм излязла и в 18 h. се прибрах. ooooh!
Такова ходене от Рим не съм ходила.  Laughing
Не, че не ги навъртам пак километрите, но пак са по-малко.
Както и да е, уморена, но с впечатления поне се прибрах.  Peace
И пак един куп снимки изщраках.  Wink
Реших да лунувам като InDreams, макар че го карам на ябълки, но не издържах.  Crossing Arms
Унищожих една купа съc салата.  Heart Eyes
И вие не сте скучали, както гледам...  едни трапези, едно чудо от сутринта  ooooh!... разходки за вас няма ли? newsm78  Laughing
Близнета, радвам се, че се разписа, Hug макар и с не добри новини. Rolling Eyes
Стискам ви палци по-скоро да се оправите от тези болести и да пълниш темата с историйки от малчуганите.  Peace

# 178
БлизнацитеHug. Аз също се радвам, че се "виждаме" отново. Ние сме добре, благодаря. Чакаме си с нетърпение ваканцията и сме готови да си идваме  Laughing. Дори вече си получих и билетчето, но ме е срам още от сега да извадя и куфарите, че ще ме пишат във вестниците  Mr. Green.
Дано мъничетата се оправят бързо. Пробвай рецептата на Делта, ние тук също така се лекуваме с лимон и мед и съм доволна. Само за содата не бях чувала... Делта, ще пробвам, мерси  bouquet.
А за Сауди ще ви разкажа някой път, ако има желаещи да слушат разбира се Laughing.
Дидонка, чак сега си взимам от обедната ти трапеза, миличка. И аз като Алба цял ден не съм седнала, но от игри  Mr. Green. На всичкото отгоре нашите да не се преучат, намалили часовете в училище и сега трябва да забираме мъниците с един час по-рано. То да ги пита човек за какво ли изобщо ходят  newsm78. Само 4 часа са в училище, от които 1 час им е в почивки. Но какво да се прави. Ще избутаме още един месец. Сега ни започват контролните, така че ще е интересно  Wink.

# 179
Привет!    bouquet
Прибрахме се преди малко.
Ще ви пусна малко снимки,  smile3509къде си губихме времето днес.
Беше много хубаво,само дето Алекс беше целия в пясък.  Crazy
През цялото време се прави на археолог и ми носеше разни камъчета,които
според него били зъби от скелети на хора. rotfImbo
Добре,че нямаше посетители в заведението,че от далече ми викаше,как намерил още
един зъб(преведено на арабски,знаете какво означава).
Сега си пише домашното по френски  smile3523 ,а аз много му се карам да се старае
и ми каза да не се ядосвам да си попиша малко с лелите,като свърши ще ме извика.  Joy
Марси,утре ще се чуем.Слабееш ли?Давай отчет! Laughing
Делтичка,направо ти се чудя как поддържаш тази форма с тези баници дето въртиш!  newsm12
Алби,къде ходиш ти по толкова часове?
Аз в България ходех много пеша,а сега....хич.  Weary
Сега ще кача малко снимки.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт