Полов контакт

• 10 158
  • 124
  •   1
Отговори
# 60
малеее чета чета и страх ме хваща като майка на бъдеща жена, която също ще задава същите въпроси. Стига сте плюли момичето факта че поне пита е добър. мила, недей да се даваш толкова рано за да не станеш после играчка на някой добронамерен батко. Права си обаче да задаваш въпроси. Когато аз бях на 16 години всички мой приятелки вече го бяха правили и то повече от веднъж, аз бях девствена не че съм нямала гаджета, но просто не бързах и не се подавах на натиск. Не давай на приятелят ти да оказва натиск върху теб и да ти поставя ултиматуми,помни, че ти си човека който решава кога и как ще се случат нещата за теб /или за твоята приятелка/. Карай си живота, играй си с момчетата, флиртувай и въпреки, че на тази възраст почти винаги ти се струва, че човека до теб е единственият не винаги е така, а ако е така някой ден и той ще ти е благодарен, че си го накарала да чака. Сигурна съм, че ще вземеш правилното решение и когато някои ден станеш майка на момиче ще разбереш защо толкова ни запали с тази тема.

# 61
The Twilight zone, къде са родителите ти? Знаят ли, че поставяш тази тема в женски форум? Защо не поговориш с майка си или с някоя близка приятелка за нещата, които ти се въртят в главата? Щом имаш време да пишеш в 11.00 часа, значи си на училище след обяд. Научи ли си уроците? Разходи се до най - близката книжарница или библиотека и си вземи книжка от тийнейджърските поредици ("Това е тайна" на Томас Брецина примерно). Ние с моята щерка много ги харесваме и ги четем заедно. Peace Пращам ти  : Hug и  Heart Eyes и ти желая вълнуващ и успешен ден!

Родителите са ми вкъщи.Да, знаят. Говорила съм. Да научих си уроците.
Тези тинейджърските поредици "Това е тайна" на Томас Брецина за мен са скучни. Аз си падам по  "Нека ти разкажа" на Хорхе Букай, "Здрач" и "Новолуние" на Стефани, "Дългият път" на О.Хенри, "Малки Богове" на Тери Пратчет,"Хари Потър и даровете на смърттта" на Роллинг и малко "Стрелецът" на Стивън Кинг. Може би бебешките тънки книжчици с картинки съм ги надрастнала. Мерси за  Heart Eyes и   Hug и денят ми винаги е вълнуващ.

П.С- Щерка ти на колко години е?
П.С.С- Пише се тинейджърските. Ако искаш го провери в речника.

Хе, хе! Разсмя ме!
Ти май се сладурана и хич не си глупаво момиче, ама за мен си си детенце! Хубави книжки си прочела, спор няма (ако наистина си ги чела, а не просто да си преписала заглавията от някъде). Благодаря за забележката по правописа. Обикновенно пиша грамотно, ама... На основния въпрос си получила достатъчно отговори. Всички са на мнение, че ти е раничко още. Пусни си една анкета, коя на колко е започнала и ще се ориентираш за ситуацията,но едно поколение преди твоето. В подписа ми пише коя година е родена дъщеря ми. Много я обичам и сме приятелки.

# 62
По мои наблюдения повечето момичета започват полов контакт на 11-12 г. На 18 вече са по-навътре в нещата от майките си. Laughing

# 63
Съгласна съм със всички мами който мислят след 16 години...вече е много старомодно и никой не чака до брака ...без да ми се обиждат някои мами но наистина звучите като лелки  Rolling Eyes

# 64
По мои наблюдения повечето момичета започват полов контакт на 11-12 г. На 18 вече са по-навътре в нещата от майките си. Laughing

Тези наблюдения как и от къде ги имаш?

# 65
Съгласна съм със всички мами който мислят след 16 години...вече е много старомодно и никой не чака до брака ...без да ми се обиждат някои мами но наистина звучите като лелки  Rolling Eyes

Нищо не ти разбрах, противоречиш си доста. Laughing

Че има такива, има, ама повечето...не ми се вярва. Но след няколко години, може и дотам да се стигне.. Whistling

# 66
  • вкъщи
ти добре ли newsm78 децата ли на тази възраст не ми звучи добре

# 67
  • София

Извинете, ама това е смешно.
Опитвам се да подбера не много груби думи. На 11-12 г. още не знаят какво точно чувстват там. Да не говорим, че още не са се научили да ползват банята както трябва (най-меко казано).  bath

# 68
да вметна, че границата за абортите е паднала вече на 14 години, де

# 69
Към авторката:
Може и да четеш книжки, които са препоръчителни за по-пораснали деца, но явно нищо не разбираш от прочетеното.
В момента имаш нужда от допълнителни занимания по български език. Не знам кога е редно едно дете да започне да води полов живот, но знам, че на 12-13 г. трябва да отбира от граматика.
Сигурна съм, че ти звуча  не като лелка, а като бабичка. Но не си първият млад човек на тази земя, всички тук сме минали по твоя път. Колкото и невероятно да ти се струва.

# 70

Би ли дефинирала това 'по-навътре в нещата', че не го разбрах? Какво точно правят на 18 години?
И друго не разбрах - защо ранния полов живот е повод за гордост? Много акъл не се иска!
За мен си е чиста проба резултат на хормони, празноглавие и липса на по-интересни занимания.
Не знам дали звуча като лелка, но така мислех и когато бях на 15.

# 71

Би ли дефинирала това 'по-навътре в нещата', че не го разбрах? Какво точно правят на 18 години?

Предполагам, че разбират на какво всъщност хората казват "секс", а някои от тях може би започват да се досещат що е то оргазъм.  Mr. Green
Прави ми впечатление, че всяко младо поколение си мисли, че открива за първи път сексуалните наслади, а родителите им са някакви задръстеняци, които са ги създавали през дупка в чаршафа, ако не и в стената.  Laughing

# 72
Ми говорят и правят нещата свободно, по-разкрепостени са и се наслаждават на секса; голям процент от младите правят секс с двата пола. Това са факти от реалния живот. Wink

# 73
Ми говорят и правят нещата свободно, по-разкрепостени са и се наслаждават на секса; голям процент от младите правят секс с двата пола. Това са факти от реалния живот. Wink

Каква е тази фактолгия? От къде изваждаш информацията?

# 74
  • Стара Загора

Прави ми впечатление, че всяко младо поколение си мисли, че открива за първи път сексуалните наслади, а родителите им са някакви задръстеняци, които са ги създавали през дупка в чаршафа, ако не и в стената.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт