Великобритания - тема 24

• 31 760
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
tanyatais, ние сме любопитните Марийки (аз поне), така че, ако искаш, кажи как намираш прехода.
Мишолина, мерси за препoръката, движението от нас до там е невъзможно, ама ще погледна по реката докъде може да стигне (май само до Kew?).

# 151
Цветак, обикновено е така до към 3 годишна възраст с повечето деца. Не забравяй и че сменя климат, обстановка, тръгна на детска градина. Със сигурност всичко това влияе на детето. Просто трябва да имаш винаги някого под ръка за помощ, при положение че ходиш на работа. Повече плодове и ако можеш си донеси закваска от БГ да правиш кисело мляко. Не отнема време, а казват че чаша кисело мляко, лъжица мед и 1 орех са най-добрия имуностимулант.

Мари,  съжалявам че така са се развили нещата при теб, но Всяко зло за добро. Горе главата, ще излезе нещо по-добро. При положение че по-голяма част от деня минава на работа, много е важно човек да се чувства добре там.

Мишолина, ти фотограф ли си? Снимките ти са зашеметяващи! Има ли кореции по тях или всички са оригинал?! Браво за училището.

При нас на голямата тази седмица са SAT тестовете. Остана само математиката утре и вдругиден.

Снощи гледах Евровизия и направо ме досрамя от нашата песен - ужасна беше.

# 152
мишолина невероятни снимки,нямам думи,ще трябва да го посетим това райско място

# 153
Снощи гледах Евровизия и направо ме досрамя от нашата песен - ужасна беше.

Що, нали принцъпът на Евровизията е "Колкото по-срамно, толкова по-добре"; това събитие си е парад на кича, така че какво толкова.  Wink

Мишолина, открих как да стигна до това място без висене в задръствания; ще се изразя със стара Евровизионна песен:
http://www.youtube.com/watch?v=Gu1q17rUkVU

# 154
tanyatais, ние сме любопитните Марийки (аз поне), така че, ако искаш, кажи как намираш прехода.
Мишолина, мерси за препoръката, движението от нас до там е невъзможно, ама ще погледна по реката докъде може да стигне (май само до Kew?).
Ами прехода е труден,ама !

# 155
ще се изразя със стара Евровизионна песен:
http://www.youtube.com/watch?v=Gu1q17rUkVU

Да живее обществения транспорт! До коя спирка се ходи, всъщност? Видя ли го къде се пада вътре в самия парк, че е огромен - и самата градина е доста навътре; може да се комбинираме нещо, да ви вземем от спирката с колата?

butterflyve, ще те черпя Laughing Аз съм бивш банкер; много ми е приятно да щракам и си снимам децата най-вече.

# 156
Страхотни снимки и хубави деца, мишолина! Браво за училището, и дано да оправдае името си, че нашето  елитно, тази година се превърна в скандално.
Късмет с намирането на работа, на всички които търсят.

---

момичето с мигрената, какво какво съдържат тези лекарства? По колко и колко често пиеш? Да не се окаже, че вземаш по-малко, отколкото трябва - прочетете листовката!
Ако ходиш на доктор и ти изпишат co-codamol го откажи на момента - не искам да се разпростирам, но има ужасни странични ефекти.
Co-dydramol уж е по-леко, но не съм го пробвала. Аз пия парацетамол, дозата в зависимост дали го пия като усетя че ще започне главоболието, или като започне изведнъж.
Нека мъж ти се обади и да запише час, като обясни какво е положението - страдаш, не говориш езика. Те са длъжни да ти намерят преводач ( някой българин ще превежда по телефона за двете страни), ако ли не, нека той да стои с теб на телефона и да превежда, или пък с някоя от нас.

----

# 157
  • Манчестър
Страхотни снимки и хубави деца, мишолина! Браво за училището, и дано да оправдае името си, че нашето  елитно, тази година се превърна в скандално.
Късмет с намирането на работа, на всички които търсят.

---

момичето с мигрената, какво какво съдържат тези лекарства? По колко и колко често пиеш? Да не се окаже, че вземаш по-малко, отколкото трябва - прочетете листовката!
Ако ходиш на доктор и ти изпишат co-codamol го откажи на момента - не искам да се разпростирам, но има ужасни странични ефекти.
Co-dydramol уж е по-леко, но не съм го пробвала. Аз пия парацетамол, дозата в зависимост дали го пия като усетя че ще започне главоболието, или като започне изведнъж.
Нека мъж ти се обади и да запише час, като обясни какво е положението - страдаш, не говориш езика. Те са длъжни да ти намерят преводач ( някой българин ще превежда по телефона за двете страни), ако ли не, нека той да стои с теб на телефона и да превежда, или пък с някоя от нас.

----

Само да уточня. Ние в къщи ползваме само Co-codamol, дори и родата в БГ снабдяваме. Има два вида - един слаб - без рецепта и 500 мг само с рецепта. за този силния и аз съм чула,че има странични ефекти..

# 158
Здравейте! Случайно някой да е запознат със случая? Да посъветвате клиника, цени??? newsm78

# 159
Здравейте и от мен  Simple Smile
И аз съм от четящите. Алиса,какъв ден е 15-ти май,та работят до 12 вечерта музеи и галерии? То, не че някъде може да се ходи с 6-месечна девойка,дето обича да си ляга рано,но ми стана любопитно.

# 160
Museums at Night 2009 is a nationwide event organised by Culture24 bringing together museums and galleries around the country for a series of out of hours events.

Museums at Night 2009 will take place on the third weekend in May from 15-17 to coincide with the Europe wide campaign La Nuit de Musées that takes place on Saturday 16 May 2009.

Each of the individual museums taking part will be deciding how and when to run their event so opening times and dates will vary.

The venues involved are never usually open so late, so the weekend marks a rare opportunity to take in their exhibitions at a potentially more convenient, and certainly more exciting, hour.

Аз ще отида на изложбата на Пикасо (ако се съгласи гледачката да остане с децата, де.)

# 161
  • Bristol
Аз ще отида на изложбата на Пикасо (ако се съгласи гледачката да остане с децата, де.)
Ако не е решила и тя да посети някой музеи  Laughing
Аз с нетърпение чакам петък вечер, да си поседя в къщи пред ТВто и да седнем семейно на масата за вечеря. Тази седмица организирах "малко" извънкласни занимания на сина и всеки ден се прибираме към 8 вечерта с децата и хапваме по заведенията навън  Rolling Eyes Но така е, човек като не работи, измисля какви ли не щуротии за децата, да компенсира  Laughing

Цвете, аз още преди да доведеш малката те предупредих, че трябва да си имаш човек под ръка. Дано не ти звуча като свекърва, въпреки че аз от сега тренирам за такава  Laughing И двете ми деца тръгнаха по-късно на градина, след 2 години, но и двете от момента на тръгването започнаха да боледуват МНОГО повече  ooooh! За сина не искам да коментирам, там всеки месец се пиеше антибиотик, хем беше на български климат. Малката дали е по-издържлива, не знам, но определено по-добре се справя. А за антибиотиците, не знам кой я ражда тази легенда, че трудно ги давали тук! И аз като Били съм с впечатлението, че не ги изписват толкова трудно и в много случаи може и без тях. Този месец точно отказах да давам антибиотик на малката, но докторът го изписа, за да си върже гащите. Преди това имам още три случая, при които казах на лекарите, че предпочитам да не давам антибиотик. В два от тях те се съгласиха с мен, че може и без, но било по-сейф ако дам, но в третия жената беше категорична, че без антибиотик няма да стане. Така че до някъде и от вас зависи с какво лекувате, според вашите разбирания и усещания, но винаги споделяйте решението си с лекуващия лекар  Peace

За мигрената, ако не се лъжа има и едни спрейове за нос?!

# 162
  • След завоя в дясно
Здравейте! Случайно някой да е запознат със случая? Да посъветвате клиника, цени??? newsm78

Ако кажеш за какво иде реч може и да те посъветваме Laughing

Мари - аз пък те поздравявам за постъпката, и не те съжалявам  Laughing

# 163
Ох, момичета и аз да се включа селд дълго мълчание... Работя от вкъщи със Софи под ръка и направо ставам разногледа... Добре че е само за по 2-3 часа на ден, но пак ми излиза душата и нямам много време за писане. Иначе и аз търсих работа 3-4 месеца, отчаях се и сега помагам в старата ми работа от вкъщи и се опитвам да се установя като консултант в EFL сферата.

Мишолина, много се радвам за училището на Мариана! Честито!

Мари, постъпила си шравилно, щом си се чуствала некомфортно в работата и си получила подкрепата на семйеството, радвай си сега на Алка. Иначе аз също смятам, че тук, както и навсякъде има и по-нормални и приятни хора, а и по-елементарни. Не мисля, че причината е била защото си българка, просто някои хора толкова си могат...

За антибиотиците, наистина си зависи от лекаря и съм съгласна с Merry, че трябва да говорим с лекарите за тях. на Софи миналата седмица дадохме за първи път защото имаше доста болезнена ушна инфекция душата и много плака...

# 164
Trollipen, какво стана с кърменето? Как върви бременеенето? Пробвахте ли се с нощния сън на Лео?

Общи условия

Активация на акаунт