Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 877
  • 318
  •   1
Отговори
# 165
  • Boston, MA
Много е хубав този свеж Амазон, много! И мъжът ми хареса Concentre D'Orange Verte, продължаваме по темата!

От лимитките някой не беше ли харесал Osmanthe Yunnan? Нещо ми се върти в главата... по описание ми изглежда, като най-много да ми хареса, има специфичната сдържаност на Елена, която ми е любима.

Извън темата - влюбена в сапунестия Есенс на Нарсисо Родригес, много хубав и свеж ежедневен аромат.

# 166
Тегля пореден жокер - помощ от приятел

MUST за жени от Cartier в Мегашоп.
http://megashop.bg/cshop/product_info.php?manufacturers_id=37&am … oducts_id=1000112
Не е ли спрян от производство? Ако е така - си е чисто фалшименто, но може пък някой да се е жертвал - струва ли си подобна авантюра?

# 167

Извън темата - влюбена в сапунестия Есенс на Нарсисо Родригес, много хубав и свеж ежедневен аромат.

И на мен ми хареса доста. Типичен Нарцисо - лек, изисканo-сапунен, много шик!

# 168
  • на село

http://megashop.bg/cshop/product_info.php?manufacturers_id=37&am … oducts_id=1000112
Не е ли спрян от производство? Ако е така - си е чисто фалшименто, но може пък някой да се е жертвал - струва ли си подобна авантюра?

Има го в Бюти Зоната. Можеш там да го пробваш. Явно не е спрян от производство.
На мен, като стил и звучене, много ми напомня на Обсешън. Не като съставки, а като характер и присъствие. Определено е интересен и сериозно съм го набелязала  Peace

# 169
момичета благодаря на всички за прекрасните пожелания  bouquet  bouquet  bouquet
доста сте изписали.....започвам да чета внимателно Blush

# 170
Най-желаната награда в козметичната индустрия за отлични постижения в областта на ароматите беше спечелена от Estée Lauder, Jo Malone и Tom Ford Beauty на тазгодишната гала-вечеря 2009 UK FiFi Awards състояла се в луксозния лондонски хотел “Дорчестър”.

Новият парфюм „Sensuous” на Estée Lauder спечели наградата “Най-добър нов дамски аромат” в категория „Престижни” ( ще се предлага на българския пазар от есента); Tom Ford White Patchouli спечели наградата „Най-добър дамски престижен аромат” с ексклузивна дистрибуция; и Jo Malone Dark Amber & Ginger Lily Scented Candle спечели наградата „Най-добър аромат за дома”.

Йей! Благодаря, Денси!  Не мога да повярвам, че моят избор за 2008 е спечелил наградата. Беше голямата изненада за мене, идваща от иначе хъм-хъм компания като Естий.  Не вярвам, обаче, никой да го намери за много сенсуален.  За мене е добър, всекидневен, дори делови парфюм, подходящ за офис.

Jo Malone Dark Amber and Ginger Lily разбирам защо е спечелил като свещ. Много е приятен за мирисане, но не върху мене Simple Smile

Днес съм с Caron Parfum Sacre. Като излъчване и като настроение, ми напомня за Amouage Lyric Woman, но е по-спокоен и по-приглушен от втория. Все още не ми се носят "летни" парфюми.

# 171
  • Boston, MA

Не е спиран от производство, реформулиран е по някое време през 90-те.

# 172
  • Бургас

Не е спиран от производство, реформулиран е по някое време през 90-те.
днес го получих подарък от една парфюмна фея /и не само него/, благодаря ти  Hug много съм щастлива  Blush На мен ми прилича като звучене на стар Гарлен и по-точно на Шалимар  Heart Eyes

# 173
  • У дома !
Новия аромат на Версаче-VERSENSE Peace
Страхотно пролетно ухание и изключително траен парфюм newsm10

# 174
Новия аромат на Версаче-VERSENSE Peace
Страхотно пролетно ухание и изключително траен парфюм newsm10
Мда страхотно пролетно-лятно ухание, но изключително траен, не бих казала. По-скоро нетраен при мен.

# 175
  • Sofia
Версаче VERSENSE върху мен е учудващо траен и бих си  го купила ако можех да го отлича от Шанел Шанс  Фреш.
Може моят нос да не е достатъчно изтънчен, но просто са ми еднакви.  Laughing

# 176
Версаче VERSENSE върху мен е учудващо траен и бих си  го купила ако можех да го отлича от Шанел Шанс  Фреш.
Може моят нос да не е достатъчно изтънчен, но просто са ми еднакви.  Laughing
Виж ти за всеки е различно и това е хубаво, за мен са два напълно различни аромата. Единият ми е любим- Версачето, а другия ме задушава и е един от малкото аромати на Шанел, които не мога да нося въобще.  Grinning

# 177
Момичета,знам,че сме ги обсъждали разните му Градински и Невинни ангели..Но ако сега трябва да избирате кой бихте си купили ?

# 178
Момичета,знам,че сме ги обсъждали разните му Градински и Невинни ангели..Но ако сега трябва да избирате кой бихте си купили ?
Аз бих си купила Невинния, понеже имам пеони. Grinning
Розата също съм я набелязала.
Но от друга страна ме изкушава и първия ангел, само дето трябва да изчака до зимата.
Цветните ангели могат и  лятото да се носят, Иносент също.

# 179
Иносент го имам.Колебанието ми е между неговете разновидности-илюжън,рок,сикрет..
Или от градинските-роза,божур или лилия..
А който ме знае-не харесвам класическия ангел Mr. Green
Колко лесно щеше да е ако знаех,какво искам..

Общи условия

Активация на акаунт