Вкусно агънце вие пригответе, майските празници в БУРГАС посрещнете - 80

• 16 328
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • Burgas
Ами да отговоря точно от кой град съм-Средец.Днес звънях на гинеколога си щото имахме уговорка ако не родя до днес да ида на 2 да ме види.Сина ми се надяваше да родя днес защото е рожденник ама....!до довечера има време. Joy Joy Joy
    Леко раждане.

# 91
Ками, и аз съм за лекаря! По добре да се паникьосаш без причина, отколкото после да се ядосваш, че не си реагирала навреме!
Пиши после!

# 92
да, ще тръгна след малко
мерси  Heart Eyes
то снощи не отидох в спешното, ама днес ме загриза

ще пиша после

# 93
Айде, бягай!

# 94
КАМИ, много съжалявам  Hug. Има едно хомеопатично лекарство за спешни случаи (травми, изгаряния) -  АРНИКА МОНТАНА. Трябва да се вземе възможно най- бързо. Дано ви се размине леко!

# 95
Минахме през лекарката, макар че сутринта в яслата казаха, че не е страшно и като я взех в 4 пак  Peace
И наистина, лекарката каза да продължавам с дефламола и да не я мокря, че мехурите са се спукали вече
И в болница още снощи да съм била отишла, пак  с дефламол са щяли да я мажат ....
Та така, олекна ми за сега. Сега коричка щяло да хване и т.н....

На вратата на яслата имаше предупреждение, че децата са имали контакт с дете със скарлатина, та да сме информирани...

Освен това да ви кажа, към 7ч. някъде установих, че дъщеря ми е лакирана  Shocked то аз не ползвам такива неща, то на две и половина ми позира даже, като я питах какво има на ноктите Shocked. Питах аз кой ти сложи лак, отговори ми "Г-жа Г. маже ноктите"  newsm78 баща й е потресен  Mr. Green

# 96
 Ками радвам се, че всичко е наред!

Иии ти що не я лакираш дамата, м? Добре че е Г-жа Г.  Laughing

# 97
  • Бургас
Ти по-добре му кажи на баща й да свиква  Mr. Green
Радвам се, че всичко е наред с вас.

# 98
Абе аз нали съм от старото поколение и не ги разбирам тия работи Rolling Eyes
При съученичките на сина ми не го приемам това, а дъщеря ми изкочи с лак    ooooh!

# 99
  Камии не го мисли, аз какво да кажа като преди време СИНА ми изскочи с лак  Rolling Eyes Добре, че му мина, щото ... 

Аз по-скоро се замислих, г-жата Г. на работа ли е била или на маникюр  newsm78 И кой гледа децата докато тя лакира

# 100
  • На морето!
  Камии не го мисли, аз какво да кажа като преди време СИНА ми изскочи с лак  Rolling Eyes Добре, че му мина, щото ... 

Аз по-скоро се замислих, г-жата Г. на работа ли е била или на маникюр  newsm78 И кой гледа децата докато тя лакира
Ей тук вече щях да съм яхнала метлата  Rolling Eyes
Вече официално ви честитя идващите почивни дни и ви пожелавам много слънце, много време за почивка и само приятни емоции  Hug
Ние пак заминаваме на почивка, но този път вече без детето и наистина възнамерявам да се поотпусна повечко  Mr. Green

# 101
  • Бургас
Добро утро,дами  Hug Честит празник на всички  Party Желая ви весели празници с много слънчево настроение Grinning  Аз днес имам повод да почерпя,милото ми има рожден ден  Grinning

Предварително се извинявам за голямата картинка!

# 102
renibs честит ти рожденник да ти е жив и здрав и много да те слуша.     ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!

# 103
Честит празник на всички трудолюбивки!

И на рожденика също - да е жив и здрав!

Ками - добре, че всичко се е разминало леко. За съжаление наистина много бързо стават белите.
А Г-жа-та може да кара курсове за маникюристка и да тренира на работа. Предложете и другия път да извика майките вместо да плеска децата. Laughing

Ние пък нещо сме болни. Първо ме хвана мен, а сега вече и малкия подсмърча. Водихме го на лекар. Дано да му се размине с капките за нос само.

# 104

Ей тук вече щях да съм яхнала метлата  Rolling Eyes

Ааа Рени не от градината се беше сдобил с лак. Баба му го наклепала, защото като ни видеше и се тръшкаше че и той иска. Иначе не метлата ми турбостирката щях да яхна. 
 Приятна почивка на теб  Peace

Аз тази сутрин при звъненето на алармата станах свръх сърдита, измих се, облякох се и застанах пред огледалото да се гримирам и да ходя на работа  ooooh! Добре че ме спряха на вратата.

Общи условия

Активация на акаунт