LIPOVON - ultimate weight reduction ?

• 268 929
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Здравей те момичета искам дави кажа че вече седмица пия Липовон отслабнах 1,5 кг но се чувствам мн зле много ми е лошо немисе яде даже мисе гади от храната с моя проятелка сиго поръчахме заедно и при нея е така даже и повлия на цикъла.И от утре повече няма даги пия направо сам като парцал уйасно е.

# 601
t_a_n4ita спирай ги,че да не си докараш някоя беля на главата.А би ли споделила от къде закупи хапчетата?
--------------------------------------------------
Искам да попитам някой дали е получавал запек,докато е пиел липовон?

# 602
Купих си Липовон преди 3 месеца с надеждата да се отърва от 5-6 кг.Когато изпих първите 2 хапчета стана страшно.Няма сън,устата ти съхне и усещаш едно неспокойствие ,една тежест в гърдите ,ужас.Но на инат ,въпреки че ,се чувствах зле го изпих.НИКАКЪВ ЕФЕКТ!!Пак поредната заблуда. Cry Cry Cry

# 603
t_a_n4ita спирай ги,че да не си докараш някоя беля на главата.А би ли споделила от къде закупи хапчетата?
--------------------------------------------------
Искам да попитам някой дали е получавал запек,докато е пиел липовон?
      не нямах запек

# 604
Кухих си Липовон преди няколко дни от otslabvane-bg, но изпих първото хапче вчера. Получих го в странна опаковка, на която пишеше само име и телефон на физическо лице. Май не им е много чиста работата...
Колкото до ефекта - да , не ми се яде, пие ми се много вода /съответно много пишкане/. Лошото е, че тази нощ, след първото хапче спах зле..събуждах се, въртях се.. А това си е доста сериозен страничен ефект. За съжаление съм почти 100% сигурна, че тук има сибутрамин! Пила съм преди време Редуктил, после Лида - имаха същите странични ефекти... Освен това съм пила поотделно Худия и Гарциния - въобще не подтискат апетита и нямат такива ефекти!
Много жалко, защото наистина подтиска апетита, но май не е добра идея - мисля, че това е поредният ход да пласират нова "Лида"!

# 605
Аз си ги купих от магазин за хранителни добавки. Тези, които продават какво ли не за спортисти, културисти и други подобни.
Капсулите се пият на гладно. На мен определено ми пада кръвното, защото забравям да се храня. А за водата - трудна работа. Не мога да изпия повече от литър на ден. Изобщо не ми се пие вода.
[/quote]

А защо трябва да се пият на гладно? Аз и вчера, и днес ги пих след като закусих... На опаковката пише, че се пият сутрин, но няма указание да са на гладно....
Относно водата - учудвам се, че не ти се пие - аз не мога да спра да пия - устата ми е постоянно суха!

# 606
Здравейте момичета,
остана ми само едно хапче (след като на два пъти забравях да пия), което означава че ги пия вече месец. Резултатите по кантара са: в началото 62-63 кг., сега 57.5 - 58.5 кг., което означава горе-долу - 4 кг. Сънят ми беше нормален, но в някои от дните усещах, че пулсът ми е ускорен.
Та това е!

# 607
И аз горе-долу толкова свалих 5-6 кг. От 74 ==> 68 кг.,но за около 20 дни. Сега обаче се чудя от къде да ги поръчам , понеже миналия път ми ги даде един приятел работещ във фитнес.

# 608
Здравейте,

Направих 90 дневната диета и свалих 20 килограма. След няколко месеца реших да я започна пак, но се падна зимата и взех често да боледувам и спрях диетата. Сега чакам да мине пролетната умора и започвам отново 90 дневната диета. По-добре е човек да има воля отколкото да се тъпче с химикали с риск за живота си.

Реших да ви пиша, тъй като искам да съм ви полезен и ако мога да ви предпазя от лошото действие на LIPOVON. Купих си го преди три дни от едни познати на доста добра цена, защото те са основните им дистрибутори. Реалната търговска цена му е 45 лева.
Първият ден сутринта изпих хапчето и още същият ден почуствах, че нещо не е наред. Учудих се сутринта съм го пил и след няколко часа не ми е добре. Реших, че нещо си внушавам. Второто хапче изпих на следващия ден, тоест днес сутринта и какво стана?
- още първият ден получих главоболие
- още първият ден почнах да се задъхвам. Направи ми впечатление, че се задъхах на едни стълби, които всеки ден си ги изкачвам и до сега съм нямал проблеми.
- още първият ден започнаха да ме обливат топли вълни и да се потя.
- днес-вторият ден продължавам да се чувствам зле: главоболие, световъртеж, стягат ме гърдите, усещам болка в сърцето, потя се от нищо, изтръпва ми тялото, пресъхва ми устата, чувствам се отпаднал, замаян, изморен, причернява ми, но в същото време и нервен, а както казват пия вода по няколко литра.
Мисля, че това е достатъчно, за да спра да пия този боклук. Ако беше законен и здравословен щеше да го има в аптеките а не да се предлага по фитнес зали и в интернет.
Не се заблуждавайте от добрите мнения за хапчетата, тези мнения се пишат от дилъри на продукта, които ги интересуват парите ви а не вашето здраве.

Това е от мен дами. Отделих ви няколко минути, за да съм ви полезен а от тук нататък вие си решавате.  Ако човек не иска да си помогне то и Господ не може да го направи.

Аз от 1 май започвам отново 90 дневната диета, защото тя няма странични негативни ефекти а помага и наистина се свалят килограми.

# 609
Здравейте, някой чувал ли е за LIPOVON - ultimate weight reduction - 30 капсули - по 1 дневно (50 лв.) Препоръча ми го фитнес инструктор - сваляло се по 10'на килца месечно  Shocked

На опаковката пише: Hoodia Gordoni Extract, Garcinia Cambodia Extract, Cactus Hoodia Gordoni Extract. Пие се по 2 литра вода дневно, подтиска апетита, ускорява метаболизма и спомага за загубата на тегло. И не на последно място: Produced in Mexico  Rolling Eyes

Някой има ли инфо за това? Потърсих в Гугълчо, но нищо  newsm78

Здравейте,

Направих 90 дневната диета и свалих 20 килограма. След няколко месеца реших да я започна пак, но се падна зимата и взех често да боледувам и спрях диетата. Сега чакам да мине пролетната умора и започвам отново 90 дневната диета. По-добре е човек да има воля отколкото да се тъпче с химикали с риск за живота си.

Реших да ви пиша, тъй като искам да съм ви полезен и ако мога да ви предпазя от лошото действие на LIPOVON. Купих си го преди три дни от едни познати на доста добра цена, защото те са основните им дистрибутори. Реалната търговска цена му е 45 лева.
Първият ден сутринта изпих хапчето и още същият ден почуствах, че нещо не е наред. Учудих се сутринта съм го пил и след няколко часа не ми е добре. Реших, че нещо си внушавам. Второто хапче изпих на следващия ден, тоест днес сутринта и какво стана?
- още първият ден получих главоболие
- още първият ден почнах да се задъхвам. Направи ми впечатление, че се задъхах на едни стълби, които всеки ден си ги изкачвам и до сега съм нямал проблеми.
- още първият ден започнаха да ме обливат топли вълни и да се потя.
- днес-вторият ден продължавам да се чувствам зле: главоболие, световъртеж, стягат ме гърдите, усещам болка в сърцето, потя се от нищо, изтръпва ми тялото, пресъхва ми устата, чувствам се отпаднал, замаян, изморен, причернява ми, но в същото време и нервен, а както казват пия вода по няколко литра.
Мисля, че това е достатъчно, за да спра да пия този боклук. Ако беше законен и здравословен щеше да го има в аптеките а не да се предлага по фитнес зали и в интернет.
Не се заблуждавайте от добрите мнения за хапчетата, тези мнения се пишат от дилъри на продукта, които ги интересуват парите ви а не вашето здраве.

Това е от мен дами. Отделих ви няколко минути, за да съм ви полезен а от тук нататък вие си решавате.  Ако човек не иска да си помогне то и Господ не може да го направи.

Аз от 1 май започвам отново 90 дневната диета, защото тя няма странични негативни ефекти а помага и наистина се свалят килограми.

# 610
Аз лично смятам че Липовона си действа много добре, както на мен така и на мой приятелки. Казвам го от личен опит, тъй-като си го пием всяка година преди лятото и то по два месеца. И за такива случай на непоносимост или гадене от липовон смятам, че пишат хора които не са го и помирисвали и си чешат пръстите. 

# 611
  • Варна
Ми не съм от чешещите се!
За действието може и да действа ,но аз страничните ефекти съм убедена защото ги изпитах.
Другото което трябва да се спомене е че този разкошен продукт няма разрешително в България,/ това го проверих/та така де след като е толкова чист и безвреден що не може да се намери по аптеките а се взима на черно от магазините за хр. добавки или от някакви измислени сайтове.
Същата работа като Лидата е ,струва ми се че ако пратя и капсула за изследване на съдържанието ще открият сибутрамин/малко е забранен/

След като смяташ ,че ти действа добре продължавай да си го пиеш, но не забравяй ,че ти не си мерило за всички!

# 612
Защо мислиш, че не с епродава в аптеките? Имам познати които са си го купували от аптеки в София. Аз лично предпочитам да пазарувам през интернет, защото нямам много време да обикалям.

# 613
  • Варна
Защото лично проверих както споменах проверих и за разрешителното.
Всеки носи глава на раменете си и преценява какво да взима , но е пресилено твърдението ти ,че просто от няма какво да правим си дръгнем клавиатурата.
Както казах различни хора и различни или липсата на такива странични ефекти!

# 614
Доста време четох и се въздържам да коментирам, но сега реших да го направя!
Моля ви спрете да ни поучавате, ако ни смятате за толкова глупави че да имаме нужда от съвет - в повечето случаи - грешите! Всеки е свободен да прави каквото иска! Но преди всичко това не е страница за поучения! Ако имате опит с препарата - споделете го, ако не - пазете мнението си за вас. Ако съм решила да го пия нравоученията ви няма да ме спрат! Явно не знаете какво е да си гладен постоянно и да имаш няколко килограма отгоре които не можеш да свалиш дори с диета и тренировки - е аз знам! Затова използвах липовон и съм доволна без него нямаше да се справя!!! Сега се харесвам и имам самочувствие! Странични ефекти има но не е болка за умиране освен това не се налага да го пия цял живот! 1 месец не ги пия и ям както преди и все още не съм си променила теглото си! Доволна съм! Просто когато започвате да го пиете изяснете приоритетите си и желаните от вас резултати! Само не ме учете как да отслабвам - аман от философи на които всичко им е ясно, споделете опит не давайте съвети!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт