LIPOVON - ultimate weight reduction ?

• 268 912
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Е, ако си чела добре и аз съм 108кг и съм пробвала липовон, при мен имаше гадни последици.
Искам дебело да подчертая никога не съм водила учение за отслабване и преди това споменах ,че всеки носи глава на раменете си!

Но да ми разказват ,че само си чеша пръстите ........еми няма да съглася!

# 616
От няколко поста разбрах само че не ти харесва и си имала странични ефекти - останалото е бля бля!

# 617
С това наистина приключвам коментарите по темата - всеки ще преценява сам!!!!

# 618
С това наистина приключвам коментарите по темата - всеки ще преценява сам!!!!

Съгласна съм с теб, всеки си има глава на раменете и си познава организма! Ти от къде си ги поръчваш?
 Аз не съм пила все още липован, но мисля да си поръчам... Аз съм активно спортуваща и спазвам режим на хранене, но така и не мог да сваля едни ужасни 4-5 кг! Cry(

# 619
Мили дами след 3 часа четене на коментарите реших и аз да си поръчам този Липовин.Преди 3г. пих Лида и свалих около 8кг.Но след това вече не попаднах на оригинален продукт.И така до днес 68кг. при няма и 160см височина Sad Моля помогнете ми като ми кажете откъде да поръчам оригинален и ефективен Липовин.Ще бъда много благодарна.

# 620
Само  да не ме обвинят в реклама, но все пак  .... - аз ги поръчах от тук http://www.lipovon-bulgaria.com/ Все пак следете състоянието си докато ги пиете!!!!

# 621

Само  да не ме обвинят в реклама, но все пак  .... - аз ги поръчах от тук http://www.lipovon-bulgaria.com/ Все пак следете състоянието си докато ги пиете!!!!

Hug Много благодаря!!!

# 622
Благодаря petial.Току що си ги поръчах от сайта ,който ми писа.Сега ще чакам доставката и ще ви пиша,за да споделя мнение.

# 623
Мили дами днес ми пристигна Lipovon-а и пред няма и 5мин пих първото хапче.Редовно ще ви информирам какво се случва.Започвам от 68кг.Надявам се да стигна в най-лошия случай 60кг.Стискайте палци.

# 624
  • София
Мили дами днес ми пристигна Lipovon-а и пред няма и 5мин пих първото хапче.Редовно ще ви информирам какво се случва.Започвам от 68кг.Надявам се да стигна в най-лошия случай 60кг.Стискайте палци.

Успех и пиши редовно  Hug 50 + колко доставка?

# 625
5лв. доставка

# 626
Аз поръчах и сега чакам... Simple Smile Успех момичета!!! Дано с воля и  #2gunfire убиване на пустия му апетит да успеем да постигнем поставените цели и мечтаните килограми и да сме красиви и със самочувствие през топлите дни, а и след това!!!

# 627
Момичета днес ми е трети ден и незнам втълпявам ли си или е наистина факт,но мисля,че това чудо наистина действа.Нямам почти никакви странични ефекти,но мисля че усещам спад на апетита си.Ето например вчера за вечеря съм изяла само едно пакетче солети.Това никога не ми се  е случвало.Вечер ми е най-засилено желанието за храна,а снощи чудо.Днес съм на два пакета солети Великови и се чувствам чудесно.Утре сутрин ще се претегля на прясно закупения си кантар  Laughingи  ще докладвам какво показва.

# 628
Успех на всички. Аз също си бях поръчала липовона преди време от последно споменатият сайт и съм доволна. Мисля пак да си поръчам че имам още 5кг да свалям

# 629
  • Бургас
Страничните ефекти са сърцебиене, изпотяване и най - силно изразеното безсъние, което пък води до нервност.

Общи условия

Активация на акаунт