90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №50

• 29 380
  • 448
  •   1
Отговори
# 30
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Браво Анна и честито успешно приключване на
диетката.  Hug Да не ни забравиш , пиши ни.  Peace

# 31
  • Панагюрище
Жабче,сантиметри продължават да падат,но по бавно,а за Испания от все сърце ти пожелавам да се установите и най-после да си заживеете заедно като семеиство.
Ана успех и за напред.

# 32
Роси , важни са сантиметрите и как изглеждаме ,
не толкова килата.  Hug
Дай Боже , на дърти години поне да сме заедно и
да може да помагаме на децата , че тук определено
не е живот. За жалост , ма такава ни орисията.  Thinking
Дребния го увещаваме да ходи на море при деди със самолета , а
той не ще , иска с кола.  Laughing Та почваме агитация , белким го
убедим да се качи на самолет.  Grinning

# 33
  • Варна
Е Жабче,как ще ви забравя,няма начин,аз сутрин кафето си пия докато ви чета...станало ми е като ритуал  Joy А пък и нали казах,че продължавам още известно време с режима,мисля до края на май,ама ще видим,ако зацикля няма да има смисъл...замислям се за тая прочута зелева супа..

# 34
Добро утро!! Hug

Роси,Изкусителка,благодаря ви!  Hug тя косата ми е тренирана и лесно няма да се даде,и пет бои да и сложа за един ден,ще оцелее  Peace
Аз сега се разкрасявам малко и отидам да пия кафенце с една приятелка и по-късно пак ще пиша.

Лек и много минусов ден!!!!  bouquet

Жабче,наистина е много красиво мястото и дано да успеете да убедите Криско,че мен никой не би ме убедил да се кача на самолет или на кораб  Rolling Eyes

# 35
Aнна , няма да сбъркаш със зелевата.  Peace
Има ефект и най-важно пречиства организма.  Hug
Хубавото , че като ти пригладнее може да си хапваш,
няма ограничения.  Simple Smile

Иринка и аз съм шубе , ма все час и 40 мин. ще устискаме ,
иначе е 3 дни път с камили. Много километри са.  Grinning

# 36
Добро утро сладуранки Hug
Изчетох ви и ще започна поред на постовете и въпросите ви Hug
Данска аз зелевата супа я правих преди месец за първи път и за 4 дни (-2.800кг), предната седмица я правих за 5 дни (-1.700кг.) Като държа да кажа, че не съм я правила на 100%
Мима права си, че е важно да се овладее теченето още в началото...но е трудно. Благодаря ти Hug
Жабче благородно ти завидях за красивите местенца, които ще посетите. Ти като изчезнеш да не ни забравиш, ей? А този днешен плюс е от липсата на ходене до 00. Утре няма да го има Hug
Ели ами малкия тази нощ беше по-добре и почти непробудно е спал...проплака на сън два-три пъти, което е поносимо. Радвам се, че си добре Hug
Кали момичетата вече са ти казали, че не може бира и не може алкохол...Алкохола зазабавя процесите на отслабване и за това по време на диетата е забранен-това го пише на първа страница в увода. Прочети увода внимателно за да знаеш кое може и кое не Hug
Румка радвам се, че се появи и ни навестявай по-честичко. Ти как си, прилошава ли ти? Hug
Ина Ана наистина се чудя дали да не започна отново диетата. Макар, че аз тази седмица след зелевата се храня на принципа на 90 дневната...май само плодовия ден липсва да вкарам Thinking
Иринка цвета е супер станал. Ще ги свалиш и останалите килца. Фиданки да ви кажа, че Иринка изглежда страхотно и не зная къде ги видя тези излишни килца Hug
Мелисита, Айша и вие се появихте...Хубавое че не качвате. А останалите килца ще ги преборите скоро Hug
Памси мерси за кафето и закусчицата и вие ще почивате на разкошно място....ще чакаме ние тук снимки да показвате с Жабчето Hug
Сноуч-Друнви ще го бием твоя кантар дето така те тормози. Благодаря за пожеланието Hug
Пламинка честито минусче Hug
Роси напрежение има при мен...да. Малкия беше по-добре тази нощ. Дано спрат скоре сополките. Благодаря ти Hug
Красофифа добре дошла при фиданките и успех. Ако има нещо неясно питай Hug
Верабел страхотна обиколка ще направите. Снимки на красоти ще ни покажеш ли после? Приятно пътуване Hug
Мимка честито минусче и стискаме силно палци за хубави новини за бебчо и мама. И чакаме да ни кажеш какво става. От мен  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug
Анна поздравления за прекрасния резултат от диетата и ще нанеса данните в табличката ни. А сега решила ли си как ще продължаваш? Аз много искам да си започна диетат и да си свалям с нея...но нещо последния път в началото на предния месец не се получи. Просто явно организма ми вече е свикнал с нея и не я разпознава като диета а като моето нармално хранене. А на мен много си ми харесва и друга не искам Wink

При мен днес има някакво си +100гр, което изобщо не го броя за плюс. Вчера обяда ви го казах, а за вечеря направих тиквички с кисело мляко и чесън Crazy Вчера си ми беше режимен белтъчен ден като направя равносмека. Днес май ми се яде кифла с мармалад...ка че обяда ще е въглехидратен.
Лек ден милички Hug
П.П. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора.  #Crazy Какво направихте бе писерушки Laughing

# 37
Жани , браво добра новина за дребния.  Hug
Ще мине и днес като се лекувате.  Peace
Дано новините и от Мимка да са чудесни.  Praynig

# 38
Добро утро!
Първият ден е в историята PeaceБях малко притеснена - как ще се чувствам по време на тренировката, но и там всичко си мина нормално. После се прибрах почти на бегом, защото беше 19.45 и вечерях. Салатка и малко шунка, прибавих си и 2-3 парченца кашкавал, но наистина много мънички.
Преди малко изядах двата портокала за закуска, а за обяд съм предвидила картофена салата. Решила съм през почивните дни да тренирам всеки ден, с повече време и по-голямо натоварване, пък да видим newsm78
Усмихнат ден на всички Grinning

# 39
Фиданки ние с дребния излизаме на разходка, че като гледам прогнозата какво време кофти се задава...и тръгваме навън докато е слънце и топло. И като се прибера да сте написали много хубави новини Hug
Жабче Hug

# 40
Момичета вижте каква рецепта намерих
постни бисквити
Продукти:
2/3 ч. чаша мед
1/3 ч. чаша захар
2 с.л. олио
2 с.л. кафе еспресо /течно/
1 ч.л. кафе смляно /прах/
1 ч.л. канела
1 ч.л. сода бикарбонат
1 к.л. сол
1 ½ ч.чаша брашно за тестото
½ ч. чаша брашно за разточване

Разбъркват се мед, захар, олио и кафе до разтваряне на захарта.
Смесват се с брашното кафе /прах/, канела, сода и сол.
Замесва се меко тесто, което се поставя в хладилник за около час.
Фурната се загрява на 200 С.
Върху хартия за печене, поръсена с брашно се разточва кора с дебелина около 4-5 мм.
Изрязват се фигурки по желание.
Пекат се в тава, покрита с хартия за печене за около 8-10 мин.,
без да покафеняват /стават по твърдо хрупкави/.
Изчакват се леко да се охладят и махат от хартията.
След изстиване могат да се гарнират с какаова или ледена глазура.

Съхраняват се в затворен съд, където омекват.
Количество около 36 бисквитки според големината.

може да се слепят и с мармалад

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 10:06 от plaminka

# 41
  • Панагюрище
Много апетитно изглеждат.

# 42
  • Сф
Verabel, така ти завиждам за екскурзията. Забявлявай се максимално, чу ли? И после да разказваш и снимки да показваш.

plaminka , тези меденки ми изглеждат режимни, ще взема да си ги спретна за въглехидратния ден. Какво ще кажете другите? Даже ако може ,публикувайте рецептата при другите,има си снимка, отговаря за въглехидратния ден .

Anna_8612, браво,поздравявам те за постигнатите резултати, а те са мноооого добри!Нямам думи! Пожелавам на всички такива резултати!

Хубав ден на всички!

# 43
Ох изпуснав ви дирите.
Честити юбилейна тема. Още много по толкова да изпишем, ама в тах да сме фиданки.

Надявам се да успея после да ви изчета и да се включа адекватно. приятен ден момичета

# 44
  • Brokenpromiseland
Добро утро, фиданки!  Grinning
Честита ни юбилейна страничка...желая на всички ви много и големи минусчета.

Мимка, успех днес с операцията.Стрискам палци всичко да е наред както с бебчо, така и с майката. Praynig
ina_ana, дано скоро баща ти се оправи, че да ви свършат тревогите. Sad
Любопитко, дано и баба ти да се пооправи. Peace
galia69,plaminka честито минусчета.
Жабка, ...и аз идвам с вас..
Жани,mim_d... Hug Hug Hug
Иринка, и на мен много ми харесва този цвят. Peace
красофифа, добре дошла  Flutter
Аз вчера бях доколкото мога режимна.. Whistling
Сутринта закусих с една ябълка, на обяд имах гъби с ориз и същото за вечеря, но с 4-5 маслинки (и разбира се по малко количество). И да си призная....след това си хапнах малко пуканки..не съм яла с месеци и нали ми беше бобов ден...реших да си поблажа душата малко.
Лошото е, че заради това гърло ми се налага да смуча и едни сладки ментови бонбони, които май ми провалят целият режим. Crossing Arms
Днес съм на макарони+лютеница+кисели краставички+маслини...демек постни спагети..а за вечерта съм си взела и шоколадче Примола. Heart Eyes
Дано, да почнат да падат тези килограми, че вече

Общи условия

Активация на акаунт