Безвъглехидратна диета - Тема № 11

• 57 781
  • 446
  •   1
Отговори
# 345
  • софия
а сега да се оплача  момичета в голям застой съм от 8 дни не помръдвам свалих две килца първите 12 дни и това е а съм стриктна пия си поне два и половина литра вода на ден по 30 минути на тренажора и разходки с малкия по 2 или 3 часа на ден и не и не направо се отчаях ще искарам до края то не остана но съм отчаяна днес ми е 19 ден а само 2 кг. толкова се надявах ако успея поне да сваля 4 за този 24 дневен цикъл но явно няма да стане  Cry

не се отчайвай, има достатъчно време,да свалиш поне още 2 кг.Аз също бях така свалих 2кг и после голям застой,дълго време кантара не помръдваше, после показа - 1кг, а вчера приключих беше ми 24 ден и бях още - 800гр.Така че не се отчайвай,дерзай има достатъчно време.
Така за този етап аз приключих с почти - 4кг, което е екстра, иска ми се още  4 да сваля,но сега първо захранване, после малко почивка и пак съм с вас.
Успех на всички диетуващи.
Ще ви следя изкъсо.
Лек ден  

какво хапвате,като ви се дояде сладичко newsm78-май съм придобила зависимост?

За протокола 80кг-желани поне 69кг.
Сега отивам да ви чета   bouquet

ами  аз лично нищо сладко не ям,когато ми се прияде стискам зъби и отминавам, после минава.В началото е най - гадно, после свикваш и даже не ти се прияжда

# 346
  • София

Добро утро момичета   bouquet
Гледам след забележката, че не сте активни сте поизписали доста  Twisted Evil
Та, аз събота бях на сватба, беше много хубаво и не съм нарушавала диетата или поне така както аз я спазвам.

Аз също си направих лодчици, но аз ги правя с кайма.
Сега за протокола, тъй като нямам кантар, а меря на сантиметри -
Корем -3
бедра -2
подмишници -2
  newsm44
Доста е добре за 8 дни  Crazy Но все пак знам, че в началото е по-лесно. Няма да се отчайвам после  Peace

# 347
здравейте минавам за бърз отчет
закуска пак няма време
обед навън салата поръчахме и сач с пилешко но имапе някакъв сос така че хапнах само няколко парченца пилешко след като ги почистих от соса
следобед пържени патладжани
вечеря още я мисля Simple Smile
ох дано и при мен стане така както при rosij

# 348
добро утро сладурани
почвам с кафето
от вчера и аз пак съм с вас и съм много щастлива че този път вече днес съм си достигнала линийката newsm44 newsm44 newsm44 няма като предните пъти 2 седмици да свалям каченото през почивката
сега си варя яйчица и днес на обяд ще си ги хапха с доматки краставички и говежда пъстърма
айде днес всички да се хвалите колко сте станали слабушки    bouquet

# 349
  • В Балкана
Добро утро, дами!

Меги, благодаря за кафето. Почети го изпих на хладинка на терасата.  Simple Smile

Тези няколко дни нямах никакво време. Сега ще ви кажа какви ги извършвах.
Събота през нощта ми се наложи да пътувам. Прибрах се към 4,30ч. сутринта. Нали луната започваше към 6ч. и реших да си хапна преди нея. Не е хубаво да се яде и да се ляга веднага след това, но реших да направя изключение. Ядох бут, шунка, луканка и половин краставичка. С други думи хапнах си добре.  Simple Smile Тоалетната се получи веднага след това. И в 6ч сутринта благополучно си легнах. В неделя с мъжо решихме да си направим разходка. Пообиколихме доста с колата, ходихме до два манастира и повървяхме пеша. Останах много доволна. Винаги природата и балкана в частност, са ме зареждали. Движението - ок. Обаче течностите - мъка. Едвам ги скалъпих към два литра вода, чая и кафето отделно. За храна и думи не може да стане. Не бях гладна, а и си лунувах.
Понеделник сутрин ставане в 4,30ч. Сън - нямаше и 4-ри часа. И отново път - 500км. вчера. Отново никакво ядене, просто защото нямаше как. Реших да походя пеша и повървях доста - 4-5км.. Нещо, което обичам да го правя, но рядко ми се случва. Точно по улиците, не ми е чак толкова хубаво да вървя, но и това се брои.  Simple Smile Вечерта се прибрах към 8ч. - скапана. Ядене - тц. Не можех да ям и да легна, а и ме боляха зъбите / нали вчера ходих на зъболекар/, та яденето отпадна. Но пък изпих чашка винце, да притъпя болката.  Simple Smile Течностите - пак мъка. Като съм в движение ми е трудно да пия, но пък минимума от чай си го докарах - 2литра.
Днес - за момента съм на едно кафе и половинка вода. След малко се къпя и излизам. Ще ям по-късно, ако мога да ям. В неделя вечерта си сготвих пилешка супа, която още не съм я опитвала. Надявам се въпреки болката да мога поне супичка да ям. Хем е по-лека храна след така стеклото се гладуването ми, хем си мисля, че ще мога да дъвча.
Кантар - не съм се теглила тези дни. Днес ако остане време ще се премеря, ако ли не - утре.

Уфффф, голямо писане пак направих. Извинете ме, но ме нямаше няколко дни и исках да ви споделя.

Няма да ви изреждам поименно сега, защото пак закъснявам, а може да пропусна някоя от вас.  Simple Smile
За всички, които се отчайват - не го правете! Диетата действа и вие отслабвате. Това, че кантара е в застой нищо не означава. После от раз може да смъкнете кило, две. А и не килата са важни, а как изглеждаме. Може да смъквате сантиметри.
Вчера ме видяха две приятелки с които не бях се виждала дълго време. Останаха учудени. колко добре съм изглеждала, а аз имам още да смъквам! Вечерта като излязох се събрахме обичайната компания. И въпреки че с тези хора се виждам всеки ден, двама от мъжете ми казаха, че виждат в мен огромна промяна. Е, значи е така. Така е и при вас.
Позитивно мислене, хубаво настроение, режимност!

Поздрави  на всички мацки.   bouquet
По-късно пак ще мина!  Heart Eyes

Хубав и минусов ден!

# 350
Привеет и от мен.
Наминавам само да видя как сте и се отправям към Университетска библиотека Simple Smile
Пожелавам ви приятен и супешен ден въпреки прогнозите за дъжд в по-късните часове.. Simple Smile

# 351
  • София

Добро утро   bouquet

The Sheep : Леле какви преживявания само. Ама мила да не ядеш е много лошо за диетата. По-добре се насили
и хапни по малко (изключвам лунуването разбира се от гладуването  Twisted Evil ) Дано успееш, стискам ти палци!

Аз днес нямам време за закуска и ще я пропусна. За обяд си приготвих от остатъка от лодките, с копър, магданоз,
доматено пюре (домашно - без захар Naughty ), 2 яйца и куп подправки манджа. Та нея ще ям за обяд, за вечеря
ще са лодките, че храна не обичам да хвърлям, а май се надцених с количеството  Joy
След седмица пак ще докладвам как е при мен.. въпреки че аз за себе си прецених, че само ще намаля млечните
продукти, този път май имам по-голям успех от предишния, в който не хапнах нищо млечно  Peace

# 352
Да дам и аз едно отчетче за обяд - скумрия с доматен сос и салатка... Simple Smile

# 353
здравейте момичета след 24 дневния цикъл на диетата има захранване нали така или съм разбрала погрешно ако е така може ли някой от да ме светне за какво става въпрос?

# 354
  • софия
ами  на първа страница не видях да има нещо за захранване, но аз имамам тази диета от другаде и там има захранване. Миналата година не се захранвах бях свалила 4кг и в продължение на 1 г си ги върнах.Сега съм решила да се захранвам, да видим какво ще стане.
Захранването е на следния принцип - на всеки три дни се включва по един вид храна/ сега съм на работа и не помня много точно последователността на храните, но ако се интересува някой ще я напиша/
 1-во - кремвирши и наденици от този тип,
2-ро - млечни продукти
3-то - хляб / ръжен или тип Бонус / и т.н.

# 355
Дами исках да ви питам как стои въпроса с течностите...?
Освен вода, с малко лимон (както и кафе и чай)може ли да се пие нещо друго - сокове някакви или нещо подобно... боза?!

# 356
  • София
Може да си направиш доматен сок, домашен. Никакви бози и сладки неща.

# 357
аз знам че може само вода с малко лимон

# 358
  • В Балкана
Добро утро, дами!
За разсънване едно кафенце.

Вчерашния ден отново пълна програма от към ангажименти. Но пък вече мога да ям.  Simple Smile Не ме болят зъбите и дъвча храната. Закуската вчера - тц. Обяд - пилешка супа, няколко парчета бут и луканка. Вечеря - същото. Тоалетната - веднага след това.  Laughing
rainy... , знам скъпа, че не е хубаво, но вярвай - не е по мое желание. Когато не можеш да дъвчеш храната от болка, венците ти кървят и сълзите се стичат по лицето - как да ядеш? Добре, че сега това липсваше.  Laughing Миналата година не ядох шест дена по същите причини. Но тогава положението беше по-сериозно. И за тези дни отслабнах с 5кг, без да съм искала. От тях задържах 4-ри. Но от едно нормално, нережимно хранене, изведнъж да минеш само на течности - сокчета, чайове, айрян и алкохол / за да притъпя болката/ - нямаше как да не смъкна при пълен глад.
Вчера беше последният ми 24-ти ден от диетата, но при наличието на половин тенджера супа и днес ще съм режимна. Планирам днес да е последният ми ден. На кантар не съм се качвала, малко по-късно ще го направя.

Относно захранването, аз също схема не съм виждала, но съм си измислила мое такова. Ще ми останат килограми за сваляне, които искам да махна до края на месеца. Първите три дена мисля да вкарам млечни - сирене, кашкавал, мляко. След това плодове - грейпфрут, ягоди и череши / имам една кутийка във фризера със замразени плодчета, от нашата градина, които не съм опитвала/. След това, евентуално ако ми се хапват въглехидрати малко печени картофки, ориз и т.н. Още не съм сигурна как ще го направя, затова като почна, ще пиша всеки ден какво ям. Наред с това, ще броя и точки по точковата диета, за да видя до къде ще го докарам.

Успешен, минусов ден!
До по-късно!  Heart Eyes

# 359
Добро утро!
И аз да се запиша като за сефте.
На диета съм от 01.04.09 г., за сега съм свалила 13 кг., но ми остават още много -47, но горе главата, ще се стопим лека полека.
Хубав и успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт