Безвъглехидратна диета - Тема № 11

• 57 777
  • 446
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Дами исках да ви питам как стои въпроса с течностите...?
Освен вода, с малко лимон (както и кафе и чай)може ли да се пие нещо друго - сокове някакви или нещо подобно... боза?!

Добро утро,
също да кажа, че доматения сок на БББ няма захар и може да се пие  Peace Можеш да си приготвяш сок от моркови,
но НЕ прекалявай с него, защото има много въглехидрати - можеш да добавиш и малко магданоз за повече вкус  Heart Eyes
Т.е. фреш от зеленчуци може да се пие. Надявам се бозата да е била на майтап  Joy

Така, да се отчета: Аз съм си още на тиквичките, хапвам си ги и са ми вкусни. Постния вариант, гарнирам с кюфте  Crazy

The Sheep : Щях да те питам - тая пилешка супа, нормална пилешка без картофи и застройка ли е? ( аз по принцип не слагам
фиде) или има нещо друго?

# 361
Мерси rainy... Simple Smile
Да се отчета и аз за обяда: салатка, половин краставица, един домат... 1 кюфте и 1 варено яйце Simple Smile

# 362
  • dobrich
ЗДРАВЕЙТЕ КРАСАВИЦИ-БЕЗВЪГЛЕХИДРАТКИ! БЛУДНИЦАТА СЕ ЗАВРЪЩА С ПЪЛНА ПАРА Joy
ВИЖДАМ ЧЕ ЗДРАВО УДЪРЖАТЕ ФРОНТА Peace
ОВЧИЦЕ БРАВОС ЗА РЕЗУЛТАТА А И ГЛЕДАМ ЧЕ И РАЙНИ СЪЩО Е НА ЛИНИЯ.
ТА ОТ УТРЕ И АЗ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАМ ОТНОВО КЪМ ВАС - НАДЯВАМ СЕ ЧЕ ЩЕ СИ МЕ ВЗЕМЕТЕ ОБРАТНО В ОТБОРА.
НЕ СЪМ НАДДАЛА НИТО ПЪК СВАЛИЛА. ЕЙЙЙЙЙЙ ТЕЗИ ПОСЛЕДНИ 3кг СА ДОСТА УПОРИТИ НО ПЪК ТОЗИ ПЪТ СЕ НАДЯВАМ ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО ДА ГИ РАЗКАРАМ.
ХУБАВА ВЕЧЕР ОТ МЕН И ДА ЗНАЙТЕ ЧЕ МИ ЛИПСВАХТЕ МНОГО.ЦЕЛУВКИ ОТ НАС С БЕБО  love001

# 363
  • В Балкана
Да се отчета за днес.
Закуска - пилешка супа, луканка и филе. Обяд - същото. Не съм вечеряла, защото въобще не съм гладна. Ама то как и да съм като си хапнах хубаво днес. Супата свърши.  Simple Smile А с нея колко оцет отиде.... Ама пак да се похваля - и днес имаше тоалетна  Laughing и то много добра.
Иначе бялото вино върви. То кога ли при мен не е вървяло. Та вече съм изпила две чашки. След малко ще гаврътна и още една. Да се побера в половиния литър.  Laughing

rainy... , супата която правя си е съвсем обикновенна. Слагам морков, лук, магданоз, подправки и пиле. Аз не обичам в супите чушки и домат, и за това не слагам. Няма картоф, няма фиде, няма застройка - мляко, брашно. Иначе за застройката други мацки бяха писали - може ако е само яйце и оцет. Аз такава не съм правила.

Поли, ако щеш ми вярвай, ама днес си мислех за теб. Чудех се какви ли ги вършиш и няма ли да идваш пак тук.  Simple Smile И ей те на - на линия. Баш ми е драго да те видя.   bouquet

п.п. Аз не съм ти казвала, ама сме почети адашки.  Wink

п.п.п. Хубава вечер и до утре!  Heart Eyes

# 364
Привет на всички и от мен Simple Smile

Давам отчет за вечеря: същото като обяда Simple Smile

# 365
  • София

polinakoleva : О, радвам се да те видя отново  Hug
Пожелавам ти много минусчета.  Peace

Момичета на мен преди 2 дни ми дойде и сега идва черешова задушница, та аз до неделя ще си почивам,
като ще включа само плодове и днес за обяд едни спагети. Всичко останало остава по режима и от
понеделник с пълна сила изключвам "лошите" неща от менюто  Crazy

# 366
  • dobrich
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА! ХАЙДЕ НА   food010 kaffeetrmker_2 morning ПОСЛЕ ПРЕЗ  smile3550 И НАКРАЯ НА КАНТАРА И ОЧАКВАМ ДА СЕ ПОХВАЛИТЕ С МИНУСЧЕ Mr. Green
ДНЕС МИ Е ПЪРВИ ДЕНза кой ли път вече ТА ОЩЕ НЕ СЪМ ИЗМИСЛИЛА МЕНЮТО НО ЗАКУСКАТА Е КАФЕНЦЕ И МАЛКО САЛАМ. РЕШИХ ВЕЧЕ ДА СЕ ВЗЕМА В РЪЦЕ ЗАЩОТО ЗАПОЧНАХ И АНТИЦЕЛУЛИТНИТЕ ПРОЦЕДУРИ ЗА КОИТО ГОВОРЯ ПОВЕЧЕ ОТ 3 МЕСЕЦА , ТА ЗАТОВА ТРЯБВА И С ДИЕТКА ДА СЕ КОМБИНИРАТ.
ХАЙДЕ СЪБУЖДАЙТЕ СЕ , ХАПВАЙТЕ И БЯГАЙТЕ НАВЪН ЧЕ ВРЕМЕТО Е НАПРАВО СУПЕР ЗА РАЗХОДКИ.

# 367
  • В Балкана
Здравейте и от мен.
Вчера беше последният 25-ти ден от диетата. Крайният резултат е минус 4кг. /И още два от зверската ми гергьовденска почивка/ Аз съм доволна, режима действа, който не вярва да повярва.  Laughing
Имах малки прегрешения в количеството вино и започването му, два дена по-рано. Хапвах си доста добре, дори понякога преяждах, но режимно.
От днес продължавам да се храня по същия начин, като ще вкарвам постепенно и други храни. Целта ми е до края на месеца, ако не стигна 53кг, то поне да е 54-55кг. Остават малко и сега започва трудното.
За да ми е по-лесно ще броя точки.  Simple Smile
Ще наминавам и от тук.

Поздрави мацки и до скоро!  Heart Eyes

# 368
здравейте минавам за бърз отчет в4ера не съм писала защото нямах време а за днес
закуска нямаше време
обед няколко пилешки крилца на скара и салата
днес имам минусче най после -300 с което сваленото до тука за 23 дни става 2.300кг надявах се на повече но какво да се прави Sad

# 369
  • софия
Здравейте и от мен, минавам за бърз отчет.
Вече свърших с диетата и отслабнах 4кг.
Сега се захранвам и за около 3 дни съм свалила още 0,5кг.Дано продължа така.
Лек ден и много минуси ви пожелавам!

# 370
момичета и аз приключвам диетата 2 дни по рано защото от няколко дни се чуствам адски изтощена и нямам сили за нищо след малка почивка ще се върна отново при вас Simple Smile

# 371
  • София

smile3501 за страхотните резултати. Пожелавам на всички ни такива  Twisted Evil

Днес няма да закусвам, иначе за обяд ми се хапва пилешка пържолка със салатка зеле, а
вечеря както вчера - ягоди или череши (както казах включих за кратко и плодове до след
задушница  Flutter)

maria_q_b: На мен винаги ми е било добре с тази диета...

# 372
при мен се получи така защото явно прекалих с натоварването 3 часа разходки с малкия, после на работа следобед и вечерта по 30 мин на тренажора и се скапах, аз съм си виновна правя една едноседмична почивка и пак съм тука но ще го карам по кротко Simple Smile

# 373
здравейте имах дертове с нета и не  можех да ви пиша липсвахте ми нооооооооооооо съм си много стриктна не съм прегрешавала и имам резултат newsm44 newsm44 newsm44
първо побързах да си поправя линииката от 11.6 на 13.1
утре съм на работа но още от сега я мисля неделята че е почивен ден а аз много прегрешавам тогава но ще стискам зъби че съм на сватба края на мес.
айде сега лека вечер а утре ще пусна кафето  bouquet

# 374
Привет на всички момичета тук.Правила сам я диетата и сам много доволна свалила сам почти 9кг.Но след това си направих една голямааааа пауза в която си върнах едно килзе но не само него искам да премахна а и още повече.От утре сам с вас като стартирам с.......не зная колко аз се меря сутрин.Така че утре сте пиша началните ми килограми.Надявам се да ми помагате  newsm17за да не сгафя.Толкова за сега.Желая ви приятна вечер и успех на всички smile3525. P.С. Тиквичките пържите ли ги и ако да не е ли много мазничко?  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт