Безвъглехидратна диета - Тема № 11

• 57 776
  • 446
  •   1
Отговори
# 375
добро утро мои стимулчета правя кафенцето
днес да се похваля сутринта още 0,300 съм надолу и то без да съм минала през wc-то
добре дошли  отново при нас на поли и kurnianos
а на тези които са в почивка  Naughtyвнимавайте какво си хапвате да не ни плачете после Joy
лек ден от мен аз днес съм работна и ще пиша чак следобяд smile3525
П.п-веднага си преправих и линийката newsm53 newsm68 newsm53

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 06:26 от МИГЛЕНА МИТЕВА

# 376
ехейййййййййй
къде сте
никой не се е почерпил от сутрешното кафе newsm45 newsm45 newsm45
всеки хайманосва
видяхте хубаво време и да ви няма а дано довечера по хладина някой дойде да пием винце
аз пак да се похваля че днес след работа кантарчето ме зарадва още и си местя линийката с още
-0.600

# 377
здравейте момичета мисля тези дни отново да се върна във вашите редици а може и още от утре ще видим Simple Smile

# 378
Zdraveite i ot men, priemate li me v otbora na otslabvastite  bouquet.Ot edna sedmica sam na bezvaglexidratnata dieta i rezultatat e dosega -4 kg.Kak vi se struva ? Pri polojenie 4e imam da svaliam okolo 25 kg. Thinking

# 379
  • София
Tani6a, добре дошла!
Чудесен резултат! Спортуваш ли нещо?
Да знаеш, че тук пишем на кирилица  Peace

# 380
здравейте как сте днес в този горещ ден  grinning039
tani6a добре дошла при нас .резултатите ти са страхотни само така напред  и аз имах да свалям 26.5 но вече са наполовина и то благодарение на нашата диета
почнах да се мажа с антицелулитен крем че много се е отпуснала кожата ми сега имам  на евън  а може ли някой да ми препоръча и нещо друго newsm78
приспах дзвера и отивам  на кростренажора поне 30 мин.
чао

# 381
Zdraveite , blagodaria za toploto posrestane, mnogo bix iskala da pi6a na kirilitsa no komputarat ima samo latinica za koeto se izviniavam.Imam vkasi krostrenajor i vseki den go vartia okolo 40 min.-ina4e drug sport ne praktikuvam.Miglena za kolko vreme gi svali  Simple Smile?

# 382
аз се мажа с Нивеа Май Силует много хубаво действа на кожата стяга я и премахва целулита доволна съм

# 383
tani6a когато тръгнеш да пишеш отговор отгоре имаш за смяна от английски  на кирилица  където са мама начало и така нататък едно синьо квадратче
мария колко парички струва нивеята

# 384
Благодаря Меги  Embarassedне бях обьрнала внимание.

# 385
струва около 20лв стига за около 25 дни не повече

# 386
От утре (надявам се) съм във вашия отбор. Стартирам с 63.5, целта е поне 5 кг да сваля.
Дано да е резултатна диетата.

# 387
добро утро слабунки -пускам кафето
снощи ядох до 9 и днес ще се помъча да направя луната  newsm17 newsm53 newsm20
цяла седмица се хранех горе долу  разделно и имах много добър резултат а в събота си сготвих и кантарчето ме показа тази сутрин + 1 кг без вц-то де е аз и си хапнах повечко вчера де ама все позволени нещица newsm78
от една есдмица се будя все в 5.30 дано като мине пълнолунието пак почна да си поспивам до по късничко
лек ден и да сте  по активни днес

# 388
  • София

Добро утро на всички,

след активното ядене на плодове съм повишила сантиметрите +1 на всякъде  Rolling Eyes , ама и биричка пих  ooooh!
Е сега вече с нови сили съм тук и съм си приготвила пил. дробчета по селски ( абе с много зеленчуци и гъби)
и салатка домати и краставица.

МИГЛЕНА МИТЕВА: Благодаря за кафенцето, бързам да се почерпя.

И на всички нови - добре дошли и много минуси   bouquet

# 389
Kak сте сладурани? Да се похваля 8 ден от диетата минус 5,5 кг.Много съм доволна и продължавам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт