Безвъглехидратна диета - Тема № 11

• 57 783
  • 446
  •   1
Отговори
# 330

Момичета, здравейте. Днес аз ви черпя с много силно и ароматно кафенце - с кеф да си го изпиете Peace
Не съм писала от много време, но ви чета редовно. Аз вече смятам да се хващам много сериозно, защото просто прекалих последните няколко дни, а така ми е приятно като се видим с някой познат и ми каже, че съм отслабнала. Така че вече твърдо съм с вас Peace.Дано да не се изкушавам много, че много ме е яд колко съм безволева Embarassed
До скоро и успех на всички Hug

# 331
  • София

Момичета ама много сте несериозни  Heart Eyes

Толкова малко ли са избрали безвъглехидратната? Миналият път като бях пишехме по няколко страници на ден, а
сега 1 страница, няколко дена  Crazy

Хайде идва лято, всички сериозно Simple Smile
За отчета: Обяд вчера - пил. пържолка със задушени зеленчуци
Вечеря: пил. филенца с домати и краставици.
Закуска: Домат, краставица, св. филе и варено яйце
Обяд: Ами ще е някакво месце със салата зеле и моркови Twisted Evil
С водата сме приятели към 2 л. на ден отиват.

Как ядете пържени тиквички без кисело мляко? Ох, аз няма да мога, а така ми се хапват  Flutter

# 332
  • В Балкана
Добро утро, дами!

Роси, радвам се да те видя. Благодаря за кафето.   bouquet
Стискай зъби и почвай. Не е лесно, но не е и толкова трудно. А лятото идва, с него и късите, разголени дрешки, плажове, море, почивки. А, защо тогава да не сме хубави и слаби?
Малко воля, много инат и къса пола!  Laughing

didi_pidi , всичко с времето си. Щом след 4-рия ден виждаш намаляване на паласките, значи работата върви добре. После ще последва и дупето и краката.  Wink

rainy...
и аз това се чудя - къде са безвъглехидратките? Има ли ги, няма ли ги или са несериозни?  Twisted Evil
Тиквичките задължително без кисело мляко! Може пържени, но без панировка, задушени или печени. И на мен пак ми се доядоха. Днес май ще си взема.  Simple Smile

На мен вчера нещо времето не ми стигна да се разпиша тук. Обяда беше две варени яйце и шунка. Вечеря - глад, защото нямаше нищо режимно.  Laughing А в по-късните часове, към 20ч редовната чаша бяло вино.
И днес кантара отчете минус половин кг.   newsm44 Радвам се много, вече стана цяло кило.
Обаче тоалетната -  Sick никаква я няма. Чайчетата хич не ми помагат, а още е рано да си почвам пак хапчетата. Ще почакам още ден-два и ако чудото не се случи, че ям пак "Комфорт".

Сега се отправям към закуската - салатка от една краставичка, две доматчета, варено яйце и малко шунка.  А после по-задачите за деня.

Хубав, дъждовен и минусов ден ви желая!  Heart Eyes
И да сте сериозни, че иначе как беше - с тигана или с чука по главата!

# 333
Добро утре. Аз само за малко минавам, че бързам-днес цял ден ще съм заета.
Последните два дни ... бях от несериозните Sad. Да и то много.
 Но вече пак съм тук с нови сили и хъс.
Закуска: пилешка пържола с доматена салата. За обяд си взех още една пил. пържола в кутия и ще ям...някъде Simple Smile Това е засега. Нямам търпение да свърши деня, но съм чак до 01:00ч на работа (през нощта), та дълъг ще ми се види. И времето грозно...
Обаче да мислим позитивно! Simple Smile Приятен ден на всички.

# 334
Ето ме и мен днес на линия за малко Wink

The Sheep благодаря ти за окуражителните думи  bouquet Дано си права. Като гледам тук всички колко малко хапват, започвам да се чудя дали не ям повечко, но по-добре бавно, но славно и да не гладувам, че току виж се откажа по средата на диетата от изтощение - случвало ми се е. Този път обаче съм твърдо решена да си издиетувам до край! Защото, както ти казваш "Малко воля, много инат и къса пола! " Wink Направо ти се възхищавам на волята! Бравос и продължавай в същия дух! Wink

Roosi наистина е мног оприятно да се видиш с познат и да ти каже, че си отслабнал. Ето ти добра мотивация! Wink

Rainy и аз ги обичам тиквичките с мляко, но.. само известно време ще потърпим, а после пей сърце Simple Smile

Их, да не забравя да пиша какво ям днес:
Закуска: малко от тиквичките с кайма, което остана от снощи
Обяд: салата зеле и моркови, пуешко филе
Вечеря: още не знам

Лек ден и от мен, момичета! Да не ви смущава дъждовното време Wink

# 335
Аз да се отчета за обяд - пилешки дробчета и някаква салата /още не съм ходила да си избирам/, а за вечеря сигурно ще е пържени тиквички - обожавам ги!!!
Засега това от мен.
Хайде до скоро Hug

# 336
  • В Балкана
Ето ме и мен!
Капнах и ме болят краката. Изпих вече половин чашка бяло винце, защото няма повече. Обаче ми се пие още. Сега ще преговарям с домашните да отида да купя една бутилка. В последно време ме е срам да си купувам алкохола само за мен.  Embarassed Не че като купя те пият, но поне им предлагам и уж взаимно вземаме решение за закупуване. А после аз им го изпивам.  Laughing

Днес обяд нямаше. Нямаше време, не бях в къщи, а в движение. Нямаше как да ям нещо.
Вечерята - половин краставичка, един домат, две кюфтенца, няколко парченца луканка и няколко филе.
Гледам тук сме се събрали все тиквоящни  Laughing Днес си купих тиквички и като се прибрах ги сготвих. Ама аз ще ям от тях утре, защото преди малко станаха готови. Пак си направих т.н. "лодчици". Който не си е правил до сега, горещо му ги препоръчвам. Стават божествени! И най-важното не стоиш на тигана с часове да пържиш, не се вмирисваш на мазнина и са супер диетични, защото има много малко олио.

mariyana_g
, не така! Ще има бой!  Twisted Evil Бързо влизай в режима. Лека работа и умната, че то до 1ч. хич не е лесно.
didi_pidi, не знам за другите, но аз определено си хапвам доста добре. Понякога дори се освинвам,  Laughing ама само с режимни храни. Изключение са ми дните в които пропускам хранене. Иначе си ям по три пъти на ден.  Яж толкова, колкото да те засити. Идеята не и да се гладува. Е не е и да се преяжда. Златната среда му е майката.  Simple Smile

Нещо друго ..... май няма!
Хубава вечер и до утре.  Heart Eyes

# 337

Гледам тук сме се събрали все тиквоящни  Laughing Днес си купих тиквички и като се прибрах ги сготвих. Ама аз ще ям от тях утре, защото преди малко станаха готови. Пак си направих т.н. "лодчици". Който не си е правил до сега, горещо му ги препоръчвам. Стават божествени! И най-важното не стоиш на тигана с часове да пържиш, не се вмирисваш на мазнина и са супер диетични, защото има много малко олио.
[

Кажи моля те рецептата за тези лодчици, че аз от понеделник влизам отново в безвъглехидратната

Тенкс

Успех на всички безвъглехидратки днес

# 338
Здравейтееее Simple Smile) Въпреки дъждовното време съм в настроение днес, защото съм с -1см ханш и -0.5см бедро за 5 дена диетка. Няма нищо по-мотивиращо от резултатите Wink

Хапнах сутринта варено пилешко месо, а сега чакам да ми донесат някаква салатка, че съм на работа и няма да излизам - да видим домати ли ще са или зеле Simple Smile Та това ще ми е обяда. За вечеря смятам също пилешко(печено или варено още не съм решила) и една салатка зеле с моркови. Нещо много м исе услади зелето тези дни. Явно съм случила макар да не му е сезона.

The Sheep, искам и аз да науча рецептичката за лодките, ако може  chef За проблема с тоалетната забравих да ти пиша вчера понеже и доста бързах. Можеш да опиташ с масажче на коремчето, под пъпа, но не натискай. Някъде около 5мин. При мен действа обикновено. Правила съм го сутрин. Също и на вечеря пробвай с повечко доматки, лук(или зеленце) и по-малко месо. Не, че казвам нещо ново, но да се опитам да помогна все пак с неща, които при мен имат ефект Wink

А утре съм на зъболекар, ох! Но няма начин... Дано не е много болезнено Stuck Out Tongue

Лек и усмихнат съботен ден  bye

# 339
  • В Балкана
Здравейте и от мен!

Чак сега остана време да седна на компютъра и да се разпиша. Половината ден го прекарах в кухнята, а другата половина в банята.  Laughing
Закуската - варено яйце, една краставица, един домат, едно кюфте, няколко парчета луканка, филе и бут. С две думи - голямо ядене.  Laughing
Обяд - три "лодчици" и бут.
Сега не съм гладна и вечерята ще я пропусна. А и след час и нещо трябва да излизам. Но пък по-късно ще изпия няколко чашки винце.

didi_pidi , страхотни резултати! Продължавай все така. Аз също в дъждовното време се чувствам страхотно. Щом е хладно, мрачно и дъждовно аз съм добре.  Simple Smile Нали нямаше нищо по-хубаво от лошото време?
Благодаря за съветите! За масажчето и лекар ми го е казвал. Аз всяка вечер си правя такова, докато се мажа с гела. Това трябва да се брои?  Simple Smile Но по принцип си имам проблем от бебе - лениви черва. То се свиква. Лятото като ям повече плодове / череши и сини сливи/ и нещата почети се получават всеки ден, без използването на хапчета. Ама сега плодове не ям, защото не може. Като свърша диетата - тогава.
Не ти завиждам за зъболекаря. И аз съм на такъв, ама в понеделник. Хубавото при мен е че не боли, защото ходя поради други причини при него.

Гледах няколко рецепти за тези лодчици и се основавах на тях, но си ги правя по мой си начин.
Продукти:
5 средно големи тиквички
2 моркова
2 яйца
филе, месо или някакъв колбас - примерно 100гр., може и повече, аз слагам на око
сол, черен пипер, червен пипер, чесън.

Тиквичките се разполовяват по дължина. Обелват се. Вътрешността се издълбава. Аз го правя с нож. Осоляват се и се оставят да се изцеждат.
Морковчетата и филето се нарязват на кубчета. Вътрешността на тиквичките не могат да се направят точно на кубчета, но се режат на дребно.
Слагам тигана на котлона с малко олио. Като се сгорещи изсипвам морковчетата и филето, доливам вода. Не знам точно колко слагам, на око. Като поомекнат добавям тиквичките и отново доливам малко вода. Тиквичките също пускат водичка, но това да не ви притеснява. На тигана са около 10мин. като ги разбърквам от време на време. Счупвам двете яйца в една купа и ги  разбърквам. Преди да махна тигана от котлона ги изсипвам, като продължавам да бъркам. Когато е готово махам и слагам малко сол, черен и червен пипер и половин пакетче чесън на прах.
Пълня тиквичките с вилица, за да може водата да се изцежда и ги нареждам в тава. Когато цялата смес е разпределена, течността от тигана я изливам в тавата, като добавям още малко вода и олио. Слагам ги да се пекат. В моята фурна ги пека около 45-50 мин. Когато изключа фурната на част от тиквичките слагам настърган кашкавал. Ама тиквичките с кашкавал не ги ям аз, а домашните.  Wink Да не ги сбъркате?  Simple Smile
Стават страшно вкусни, меки, крехки и много леки.
У дома всички ги харесаха.

Голямо писане му дръпнах.  Laughing За това спирам.
До ... докато седна пак тук!  Heart Eyes

# 340
Ето ме и мен... за бърз отчет
Не съмя ла кой знае какво днес - само претичвам до хладилника за по парченце колбас...
Следващата седмица ще се измеря и ще се изфукам с резултата... ако има такъв. Стискайте палци Simple Smile

# 341
Здравейте безвъглехидратки,
ето ме отново и мен Wink Та... да си дам отчета. Тази седмица още -2 кг имам, но...от три дни съм в застой. Не съм свалила нито грам  Thinking Вече се отчайвам Cry Спазвам диетата стриктно, ям месо със салата основно, вчера и маслинки си хапнах. Три пъти в седмицата играя тае бо, а всяка вечер си правя коремните преси. По дрехите си мисля, че съм свалила някое килце, но когато се кача на кантара той не помръдва. Днес съм на лунната диета, та се надявам утре сутрин да даде резултат, защото вече ми се плаче  Cry
Утре ще пиша, за да кажа какво показва кантара  Wink
Успех на вас с увеличаването на минусчетата  Simple Smile

# 342
здравейте момичета 2 дни не съм писала защото нямах никакво време
за протокола
закуска и обед нямаше отново време
следобед малко телешки салам и малко пържени патладжани
вечеря мисля салатка
а сега да се оплача  момичета в голям застой съм от 8 дни не помръдвам свалих две килца първите 12 дни и това е а съм стриктна пия си поне два и половина литра вода на ден по 30 минути на тренажора и разходки с малкия по 2 или 3 часа на ден и не и не направо се отчаях ще искарам до края то не остана но съм отчаяна днес ми е 19 ден а само 2 кг. толкова се надявах ако успея поне да сваля 4 за този 24 дневен цикъл но явно няма да стане  Cry

# 343
  • В Балкана
Никакви отчайвания!  #Cussing out
Сега нямам време, много бързам. По-късно ще се разпиша.

# 344
Здравейте момичета само минавам,но след всички хапчета ,с които се натъпках резултата е 5кг нагоре Tired
Ще ходя на едно семинарче,но след това мисля да ви пробвам,имам само едно въпросче,какво хапвате,като ви се дояде сладичко newsm78-май съм придобила зависимост?

За протокола 80кг-желани поне 69кг.
Сега отивам да ви чета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт