Безвъглехидратна диета - Тема № 11

• 57 791
  • 446
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, момичета Simple Smile Благодаря ви за топлото посрещане!  Hug Вчера не можах да пиша понеже не ми остана време, но ето днес ще се отчета Simple Smile

Вчера бях основно на пилешко и домати. Няма да казвам подробно кога и какво, че и не помня добре Simple Smile Днес сутринта хапнах пилешка пържолка на скара около 60г, пийвам все още кафенце без захар. За обяд салатка от зеле, моркови и тук-таме царевица, пилешко филе. довечера смятам едно пилещко бутче и доматки да хапна. Как ви се струва? Тази царевица в салатата ме пртеснява обаче. Не е много като количество, но все пак... И още нещо да питам. Саламите, които хапвате каква марка са? Защото по принцип те нали съдържат соя Rolling Eyes

Усмихнат ден, момичета и все повече минуси ви пожелавам Simple Smile Виждам, че имате за хвалене Wink

# 301
didi_pidi царевица неможе
за протокола
закуска варено яйце
обед пържени тиквички
от вчцера яхам тренажора по 30 мин. и гледам да докарам водата до 3л. напъвам се поне Simple Smile

# 302
  • София
от 01.06.2009 започвам и аз

# 303
  • В Балкана
Здравейте, дами!
Почувствах се комфортно  Simple Smile и сега ми е много добре.
Направих си заплануваните пълнени тиквички или лодчици, както им се вика. Само, че си ги забърках по мой си начин и станаха страхотни. Много лека храна, въпреки мазничкото, което бях сложила. Изях три парчета, тоест една тиквичка и половина. Надявам се и за утре да остане нещо за мен, а не домашните да ги омахат.  Simple Smile

maria_q_b, а моята вечеря няма да е тренажор, нещо с течение на годините не ме влече. Виж ако ходя на фитнес друга работа, ама сега нямам тази възможност, за съжаление.  Sad За това и ще вечерям с чаша бяло вино. Виж, това пък много добре ми идва.  Laughing

rosij
имаш още 4-ри дена. Може и цяло кило да падне, а защо не и повече.  Wink И дано така да стане.
Вили64, чакаме те от първи.  Hug

Отправям се към мивката, че цялата е в неизмити съдове.  Laughing
До после.  Heart Eyes

# 304
  • В Балкана

п.п. lil_Biatch, изчисти си пощата! Wink

# 305
Отчет за днес - салатка и малко колбас   chef
The Sheep - изчистих

# 306
The Sheep ама че глупава правописна грешка имах предвид че от вчера ползвам тренажора именно защото и аз нямам възможност в момента да ходя на фитнес
а иначе и аз предпочитам вино за вечеря пред тренажор Simple Smile

# 307
Здравейте, мисля да се присъединя към вас Simple Smile Имам да свалям поне 7-8 кг., как мислите за 24 дена дали е възможно?

# 308
  • В Балкана
mtg , здравей и добре дошла!  Hug
Напълно е възможно да ги свалиш, ако спазваш всичко стриктно, не прегрешаваш и вкараш малко спорт.
Аз миналото лято с нещо подобно на тази диета, но с ограничения, които са режимни, но сега не си поставям, свалих толкова килограми.
Но нека и по-старите безвъглехидратки да кажат.

# 309
Аз пак да си попитам какви колбаси хапвате, момичета? Повечето в нашия магазин съдържат соя или нишесте Rolling Eyes Да си кажа, че целта ми е 3-4кг. Дано успея да ги сваля, че са ми се запънали... Ходя на танци 2-4 пъти в седмицата така, че и движение не ми липсва.

# 310
Аз пак да си попитам какви колбаси хапвате, момичета? Повечето в нашия магазин съдържат соя или нишесте Rolling Eyes Да си кажа, че целта ми е 3-4кг. Дано успея да ги сваля, че са ми се запънали... Ходя на танци 2-4 пъти в седмицата така, че и движение не ми липсва.

Ами аз казвам не като голям капацитет, просто казвам какви колбаси си купувам аз - обикновено сухите и дълготрайни на Тандем...

# 311
относно колбасите мое мнение е че във всичко има соя Weary дори и в скъпите продукти
моя позната работеше в цех за пилешки продукти и ми е казвала че и бутчетата ги дупчат и ги слагат в нещо като цинтрофуга и ги тъпчат пак със соя затова че не можем много да избегнем соята ами да е в по малки количества

# 312
за протокола
закуска варено яйце
обед пържени тиквички
следобед салата с едн парче печено на скара свинско
вечеря пържени патладжани
 Praynig дано успея с тези 3 кг

# 313
Здравейте и от мен Simple Smile
Първо да кажа добре дошли на новите! То и аз съм нова де, та заедно ще се подкрепяме Simple Smile
Да кажа и аз за колбасите - то точно колбаси не купувам, ами взимам шунката на Тандем класическа и пражка с 3% мазнини, много ми е хубава. Има си написани и калории и въглехидрати на опаковката...аз без надписи, напоследък избягвам да купувам меса. Иначе аз днес си купих пил.филе-пеперуда и си го опекох на грил тигана. Ама да ви кажа по принцип ако го овалям в подправки и ми загаря, а без подправки е егати безвкусното (по принцип не обичам бяло месо). Ама сега си ги начуках филетата, сложих им една насипна подправка на пиле на скара и соев сос, за да не е само суха подправка и станаха...убиец. И мъжа много ги хареса. Не, че е нещо кой знае какво, ама аз явно досега все не съм ги докарвала.
Това е за днес, лека вечер на всички Simple Smile

# 314
здравейте
пускам кафето и ще бягам че съм работарка
сигурно от другата седмица пак съм с вас че съм на сватба края на юни и искам до тогава да сваля поне още 5 кг.

Общи условия

Активация на акаунт