Раз, два, три - АВГУСТинче ти ритъма хвани!

• 13 001
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Кроки, Лъчо страшно е пораснал.  Peace И как само майсторски се храни сам.  Whistling С мъжа ми гледахме клипчето и както той казва: направо е готов за детската градина. Grinning
Joy Направо ще прескочим яслата! hahaha
Много е странно ,че толкова добре умее да се храни ,защото е много злояд ,но реши ли да яде - направо ни скрива шапката.
Някой да се оплаче от кариеси?Нашия Лъчо вече има два  Cry Вече му мием редовно зъбите и сладките неща са сведени до минимум ,но белята е сторена.А уж не му даваме шоколад. Tired Като го вземем от Плевен ,ще ходим на стоматолог. ooooh!

# 181
  • В светлината на слънцето
Оооо, това с кариесите е много неприятно. Confused Поне са млечните зъби, а те така или иначе се сменят. За съжаление няма да ви се размине зъболекаря. Дано не се стресира там и всичко да мине леко. Praynig А за хапването сам направо завиждам най-благородно.  Grinning И то без да се цапа. И как само си оглежда кофичката с мляко, за да види откъде да гребне. Сладур!  Hug 

# 182
Ауууу, каква пустош  Whistling
Ха, Добро утро  Mr. Green
Днес се очертава горещ  летен ден   Crazy В Русе е вече почти 20 градуса  Crazy
Крокодил Лъчони е голямо сладурче  Heart Eyes
А за кариесите да те питам - черни ли са? Защото Яни има на долните две предни зъбчета нещо бяло, което прилича на зъбен камък и в едно списание четох, че било като кариес  Rolling Eyes А шоколад не яде. Лоша работа, ако от сега се почне с тези проблеми  Confused
Ади сандалките са супер  Peace А това за изпотяването на крачето, според мен си зависи много от крака  Thinking Има хора дето и сандал да обуят и краката им пак се потят, много е кофти  Confused

И сега малко смях  hahaha тук  Mr. Green
Весел ден, луди разходки и до после  Hug

# 183
Добро утро!!!

Кроки,това с кариесите много лошо.Мен много ме е страх от тях,а Ивон си хапва шоколад,крем-изобщо обича сладичко.Направо не се сещам как ще стоят седнали с отворена уста на зъболекарският стол newsm78Та за капак и някой си непознат ще им бърка вътре ooooh!

Или,много е смешно клипчето.Аз го гледах в някакво предаване и бая се смяхме с мъжо Laughing

И тук е вече 20 градуса.Сега ще излизаме и после ще събираме багажите,че утре си пътуваме за Сандански Party

# 184
Здравейте!
Да ви почерпя за кръщенето на Ицко

Изкарахме си страхотно само дето Ицко много плака в църквата и кръсника му едва го одържаше.
Ето няколко снимкиhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=349883&pid=12199711
Лек ден на всички.

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 11:20 от yanakr

# 185
Привет, момичета  Hug

Аз се радвах, радвах, но не заминахме за България  Tired , ще чакаме още месец. Мъжът ми изобщо не може да отсъства в момента от работа, гонят срок и им е лудница; до последно се надявах, че ще го пуснат предвид някои обстоятелства, ама не...
Но пък пак бяхме на хубавия плаж с пясък и Мая много се забавлява, а ние поизгоряхме  Laughing Водата все още е студеничка, но става - Мая се намокри до раменете. Ето няколко снимки, ако на някой му се гледа:
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs038.snc1/4342_112 … 163_3914291_n.jpg
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs038.snc1/4342_112 … 159_6757943_n.jpg
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs038.snc1/4342_112 … 155_2657151_n.jpg
Имам да чистя сега. После ще чета  Sunglasses
Хубав ден!

# 186
Ади сандалките са страхотни.
Ние вчера взехме едни от Илиянци за 10лв, не са официални, а такива са игра, но ми харесаха....
Кроки, Лъчко е голям сладур. Heart Eyes
yanakr честито ти  христианче.
Слънчогледка страхотно настроение лъха от плажните снимки.А Мая е голяма сладуранка. Heart Eyes

# 187
  • Stavanger,Norway/ Varna
Яна, честито християнче  Hug
Плакал, плакал, ама я виж после как спи като къпан  Laughing Heart Eyes

Слънчо, нищо, важното е, че ще се приберете все пак. А за плажа колко ти завиждам. Мая поне се е налудивала на воля. Едва чакам и тук да стане за плаж, че Йованка от толкова енергия вече не се търпи събота и неделя  Crazy

Ох, аз днес имам да избутам, утре почивам, после сряда и четвъртък и заминаваме за Варна. Изчака ми се чакането  Crazy

# 188
  • В светлината на слънцето
Яна, честит ти малък християнин!   bouquet И накрая как само сладко е заспал. Hug
Слънчо, не се ядосвай за пътуването. Един месец ще мине и няма да го усетите. А Майчето е много сладка, заровена до уши в пясъка. Heart Eyes
Бобче, айде не остана. Скоро ще сте си в България. Hug

# 189
Днес е 11 Май
Ден на Св.св. равноапостоли Кирил и Методий и професионален празник на българските библиотекари.
Честито на именниците.....  bouquet  bouquet  bouquet

# 190
Пак здрасти!!!

Най-после дойде истинската пролет,даже малко към лято идва.. Hug

Яна,страшен е Ицко.И Ивон рева,рева,ама после как спа след кръщенето Heart EyesХайде,да ви е честито Християнчето  bouquet

Слънчи,не съжалявай.Ако бяхте дошли сега,по-бързо щяхте да се върнете,а сега ще хванете най-хубавото време в БГ.Най-хубавото е чакането,после времето минава толкова бързо,че ти се иска пак да предстои,вместо да е вече минало.
Мая е страхотна.Да я нацелуваш по голте крачета Heart Eyes

Бобче,дано времето до пътуването ти мине като на сън Peace

И ние много дивяхме на вън,ама много топло.......Поне бързо се уморява.Обаче ми отказва да ходи вече повечко пеша,предпочита в количката,а я бяхме забравили от 3 м насам newsm78Сигурно е от жегата.

Сладкиш,честити сандалки,голямо важно,че са за 10 лв.И аз ще взема едни такива за в пясъка...

# 191

Сладкиш,честити сандалки,голямо важно,че са за 10 лв.И аз ще взема едни такива за в пясъка...
Aз за това ги купих, че и утре да ги скъса да не ме е яд.....и между другото, за пясък са супер....сваляш изтръскваш и обуваш.....а не като маратонките по 15 минути да ги чистя....

# 192
Снимай да ги видя.Целите ли са изрязани,или отперд са с преградка?

# 193
Задрасти пак  Mr. Green
Яна, честито християнче   bouquet
Слънчо много е сладка Майчето  Heart Eyes и плажа е страхотен  Peace
Ох, и аз се чудя какви сандали да купувам   chef
А преди малко си отрязах дългата коса Rolling Eyes и май не се харесвам  Embarassed Ще ходя май пак тези дни да измислим нещо   Rolling Eyes Нищо чудно като дойде мъжа ми да ни прибере  и да вземе само Яни, а мен да ме остави тук докато ми порасне косата Crazy

# 194
Или,снимай да те видим де Heart EyesСамо споменаваш за новата коса и толкоз. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт