Отговори
# 225
  • Варна
Пепи,това на Вълчев съм го виждала  Hug ще пробвам.
Благодаря на всички за помощта   bouquet

Продават го в Кауфланд.

# 226
Кауфланд още нямаме в нашия град Grinning очакваме го Hug,но ще се справя.

# 227
Имам един объркан въпрос.Искам да си направя тиквички,патладжан и чушка на тиган и да ги залея с кисело мляко.Ядох нещо подобно в един ресторант и сега мисля да си го направя в къщи.Може ли малко помощ как точно да го направя?

# 228
Момичета,препоръчайте ми готов сос за спагети -марка ,цена,отзиви ....Вчера гледах един на Дерони -сносен като цена ,но не посмях да го взема  Confused  Благодаря предварително  bouquet
Аз съм много доволна от сосовете на Дерони,ползвала съм "Босилико" и " Доматен с гъби" .
Цената е около 2,50-2,90....нещо такова  Rolling Eyes
Един буркан е достатъчен за 1 пакет спагети .
Преди години имаше сосове в шишета пак на Дерони ,мисля че все още ги продават ,но са по скъпи ,също са много хубави  Peace

# 229
Имам един объркан въпрос.Искам да си направя тиквички,патладжан и чушка на тиган и да ги залея с кисело мляко.Ядох нещо подобно в един ресторант и сега мисля да си го направя в къщи.Може ли малко помощ как точно да го направя?
На грил тиган ли беше или пържено?

# 230
Алма,изпържи си всички зеленчуци които искаш оваляни в брашно/отделно/
Киселото мляко се разбърква със сол /копър и чесън/на вкус, и 2 с.л. олио от тигана, където са пържени тиквичките или чушките.
Поливаш отгоре зеленчуците със соса,и това е.
Дано ме разбра Crazy

# 231
Мисля че беше пържено защото имаше и мазнина.Но не съм много сигурна .

Благодаря ти  delicate ,ще го направя така после ще кажа дали е излезнало нещо Hug

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 18:18 от *Alma*

# 232
TheNMaster, преди време питах за пангасиус на оребрения тиган. Да се отчета, стана много, ама мого хубаво, днес пак ще го правя. Сложих съвсем малко зехтин, за да не залепне. Благодаря ти за съдействието   bouquet
Предварително мариновам рибата с малко зехтин, лимон и куркума ( това моят мъж го чу по някоя ТВ) и най-интересното е, че на другия ден беше още по-вкусна-студена.

# 233
TheNMaster, преди време питах за пангасиус на оребрения тиган. Да се отчета, стана много, ама мого хубаво, днес пак ще го правя. Сложих съвсем малко зехтин, за да не залепне. Благодаря ти за съдействието   bouquet

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мисля че беше пържено защото имаше и мазнина.Но не съм много сигурна .

Благодаря ти  delicate ,ще го направя така после ще кажа дали е излезнало нещо Hug

Алма,хубаво е преди да пържиш или там каквото ще правиш с патладжаните,първо да ги нарежеш на колелца и да ги посолиш.Оставяш за около15 мин. За да си пуснат горчивия сок.После както си знаеш.... Hug

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 18:56 от TheNMaster

# 234
TheNMaster ,точно това направих.Изцедих патладжаните.Но не се получи същия вкус както там където ги ядох.Но пък са много вкусни!

# 235
*Alma*,да не си яла готова салата....продават ги на килограм :патладжан или тиквички с млечен сос  newsm78
Соса е по скоро сметанов,не е млечен....и е доста гъст.

# 236
Не мацка.Няма нищо общо с готовите салати,тиквички с чесън и патладжан с незнам си какво.Всичко беше объркано заедно.Аз вместо да питам само ще отида в оня ресторант и ще попитам сервитьора. Wink

# 237
  • Разград
Не мацка.Няма нищо общо с готовите салати,тиквички с чесън и патладжан с незнам си какво.Всичко беше объркано заедно.Аз вместо да питам само ще отида в оня ресторант и ще попитам сервитьора. Wink

В повечето менюта,под названието на ястието има описание какво съдържа.И от там също можеш да се ориентираш.

# 238
Пише че има патладжан,чушка и тиквичка.На мен ми е люобопитно как се прави.

# 239
  • На брега на реката
Тези зеленчуци аз си ги пека на контактен грил първо, а след това си ги смесвам и овкусявам със сос със зехтин и подправки. Пробвайте и ще ви хареса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт