Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 5

• 102 078
  • 378
  •   1
Отговори
# 150
Искам да ви питам - нормално ли е да ме боли адски много, когато се мажа с противогъбичния крем Нистатин? Направо ме убива! Също и кръв намирам повечето пъти. Само да добавя - момче съм.

Аз бях така от Клотримазол и си го обясних с алергия. Консултирай се с лекар
Ами аз го питах същия дето ми го предписа, и той каза, че това е защото гъбите са ми повредили кожата по глаивчката и кожата над нея, и също така да го продължавам въпреки болките. Но просто само мисълта за Нистатин вече ме вади от обладание и затова си взех таблетките. Всички лекари при които съм бил си мислят, че се лигавя за болката, и постоянно ми викат "ти мъж лиси или не"... Баси!

# 151
А ти кой вид гъбички имаш ? Кандида ли ? И доктора, при който си ходил прави ли ти някакви изследвания?

# 152
  • София
Момичета, влизам да се оплача. Тъкмо се бях преборила с гадините и ми откриха бактерии в урината (изследвах си урината, защото краката много ми се подуват и лекарката се съмняваше, че имам проблем бъбреците). Още не съм си пуснала стерилна урина и антибиограма, но независимо какви са бактериите, ще трябва да пия антибиотик. Направо ще полудея вече.....

# 153
задължително слагай тогава и свещички докато пиеш антибиотика. всъщност даже и няколко дни след като го спреш продължавай със свещичките, докато се изчисти организма от антибиотика.

# 154
задължително слагай тогава и свещички докато пиеш антибиотика. всъщност даже и няколко дни след като го спреш продължавай със свещичките, докато се изчисти организма от антибиотика.

Да , аз заедно с антиб. си слагах Макмирор и пих Дифлукан (изписани от доктора )

# 155
дано всичко е наред тогава  Hug

# 156
А ти кой вид гъбички имаш ? Кандида ли ? И доктора, при който си ходил прави ли ти някакви изследвания?
Ами не каза от кой вид, само ми дръпна кожата назад, огледа цялата там червения и ми написа рецептата. Никакви изследвания. Но сигурно са Кандиди, все пак нали били най-често срещаните.

# 157
ама че работа. по-добре дай проба за микробиология. и как може да ти казва да продължаваш да се амжеш като имаш такива проблеми. има много други лекарства, да ен е само нистатин  ooooh!

# 158
ама че работа. по-добре дай проба за микробиология. и как може да ти казва да продължаваш да се амжеш като имаш такива проблеми. има много други лекарства, да ен е само нистатин  ooooh!

Съгласна съм с Херелина Peace , защо не отидеш на друг лекар , който да ти направи изследвания, а не да те лекува на "око" . Кандидата са често срещан вид, но я си представи, че е нещо друго ?

# 159
Пий някакъв пробиотик заедно с АБ.

Да се похваля, взех си днес микробиологията - няма нищо.  Завишените левкоцити не били моите, а на някаква адашка.
Само дето имам течение, нормално било, нямало нищо патологично.  Rolling Eyes   
Сега се чудя да направя ли един курс с Лактажин?   newsm78   Трябва ли да се започне веднага след края на цикъла?
Браво,радвам се.Да, може след края на цикъла. Peace

# 160
На мен дифлукан ми изписаха х1 на месец и гинопеварил. Обаче за 2 месеца терапия нищо и сега нанова дифлукат х1 на седмица обаче. Ами то излиза мн скъпо.

# 161
candy,цитросепта и го пия,и си правя промивки.От него ли да се е получило някакво раздразнение?Оф вече не знам...

# 162
candy,цитросепта и го пия,и си правя промивки.От него ли да се е получило някакво раздразнение?Оф вече не знам...

Мила, точно в тази тема преди седмица, може би коментирахме колко вредни са промивките. Моето лично мнение е, че трява да ги спреш. А съм правила същото ... както се казва питай патило, така май беше   newsm78

# 163
Аз и преди съм си правила промивки,но не с цитросепт и се чувствах много добре.Освен цитросепта само ще го пия,а ще си правя промивките със смрадлика.Или въобще да ги спра...Да питам ако ги спра промивките мога ли да продалжа с Ентеросана,защото както бях споменала не се разтваря напълно и когато си направя промивката частта,която не се е разтворила си излиза.Та ако не правя промивка съответно ще си остава в мен  Grinning .Абе направо луднах с тия гадинки.

# 164
аз също мисля, че промивките са вредни. особено пък щом си ги правиш и редовно. ако държиш да продължиш с пробиотиците локално, по-добре флоражин или лактажин според мен. ентеросанът нещо и на емн не ми се разтваряше добре, а и ефект нямаше

Общи условия

Активация на акаунт