Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 5

• 102 065
  • 378
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз и преди съм си правила промивки,но не с цитросепт и се чувствах много добре.Освен цитросепта само ще го пия,а ще си правя промивките със смрадлика.Или въобще да ги спра...Да питам ако ги спра промивките мога ли да продалжа с Ентеросана,защото както бях споменала не се разтваря напълно и когато си направя промивката частта,която не се е разтворила си излиза.Та ако не правя промивка съответно ще си остава в мен  Grinning .Абе направо луднах с тия гадинки.
Докато слагаш Ентеросана не си прави промивки защото го отмиваш,направи цялото лечение а пък след това си прави промивки ако искаш...но не е много добре!  Peace

# 166
  • Варна
Момичета здравейте, аз въпреки че микробиологията ми беше наред, моята лекарка ми сложи един Гиназол, и ми каза да продължа с Дуфлукана още три месеца, както и след цикъл да си поставям за по два-три дена глобулки, каза ми или клотримазол, или флоражин. Освен това ми изписа и едни хомеопатични - 3 вида. Въпроса ми е проблем ли е да се прави секс, заради гиназола, т.к знам че той действа 7 дена някаде, и дали някоя от вас е пила хомеопатични? Hug

# 167
  • София
Здравей Розичка,какви хомеопатични ти изписаха?

# 168
Момичета здравейте, аз въпреки че микробиологията ми беше наред, моята лекарка ми сложи един Гиназол, и ми каза да продължа с Дуфлукана още три месеца, както и след цикъл да си поставям за по два-три дена глобулки, каза ми или клотримазол, или флоражин. Освен това ми изписа и едни хомеопатични - 3 вида. Въпроса ми е проблем ли е да се прави секс, заради гиназола, т.к знам че той действа 7 дена някаде, и дали някоя от вас е пила хомеопатични? Hug

Трябва да се избягват контактите. Гиназола стои в тебе 3 дена ( през това време по малко изтича) и не трябва да се правят промивки и секс.

# 169
  • Варна
[Трябва да се избягват контактите. Гиназола стои в тебе 3 дена ( през това време по малко изтича) и не трябва да се правят промивки и секс.

Candy, благодаря ти, ти как си?
Здравей Розичка,какви хомеопатични ти изписаха?
Ами три вида са - Silicea, Helonias dioica i Monilia albicans.
Но тя ми каза нещо че не трябва да пуша и да ям някои неща докато ги пия. За това ми е интересно дали някой друг ги е пил.

# 170

Но тя ми каза нещо че не трябва да пуша и да ям някои неща докато ги пия. За това ми е интересно дали някой друг ги е пил.

то това май си е по принцип за хомеопатичните лекарства, има ограничения.  Thinking

понеже не успях да намеря флоражин, взех си лактажин. виждам, че са като капсули, разтварят ли се добре  Rolling Eyes

# 171
  • София
Това наистина са принципи на хомеопатията,спазвай ги защото няма да ти действат лекарствата.  Peace

# 172
  • Пловдив / София
Аз да се оплача, че вчера при секс изпитах пак дискомфорт. Съвсем лек, но го имаше. Иначе течение нямам, през деня не чувствам нищо. Но др. седмица съм решила да ходя да си правя нова микробиология.
Дано само пак да не са гъбички, че вече ми писна.  Tired
Ту съм добре и мисля, че вече нищо няма, ту след известно време пак някаква болка и симптоми.

# 173
Здравейте...отново!Спрях промивките с Цитросепт-а,само го пия и продължавам с Ентеросан-а.Чувствам се ужасно-сега разбирам какво е хем да те сърби,хем да те боли  #Crazy .Вече не знам какво да правя.Да си взема ли mycomax(май така беше) и лактажин?...Ужасно ме сърбииии,откакто спрях промивките,но не си и помислям да ги почвам пак,защото вече пресъхнах...Помогнете!

# 174
  • София
Здравейте...отново!Спрях промивките с Цитросепт-а,само го пия и продължавам с Ентеросан-а.Чувствам се ужасно-сега разбирам какво е хем да те сърби,хем да те боли  #Crazy .Вече не знам какво да правя.Да си взема ли mycomax(май така беше) и лактажин?...Ужасно ме сърбииии,откакто спрях промивките,но не си и помислям да ги почвам пак,защото вече пресъхнах...Помогнете!
Вземи си Клотримазол за мазане,ще те облекчи веднага.  Peace

# 175
...Вече не знам какво да правя.Да си взема ли mycomax(май така беше) и лактажин?...Ужасно ме сърбииии,откакто спрях промивките,но не си и помислям да ги почвам пак,защото вече пресъхнах...Помогнете!
Затова гинеколозите не одобряват промивките!(освен по тяхно предписание) Naughty LINA... добре те е посъветвала.

# 176
Здравейте, случайно да знаете в аптеките дали дават Клотримазол-крем и Ломексин-глобула без рецепта?

# 177
изкам да споделя сьс всички че- при гьбички хода на преглет защото и те са на видове гьбичките  Sunglasses Confusedаз сьм пробвала на дамска преврьзка малко ракия-загрява Hug Praynig Peaceпробваи Peace Peace Peaceна мен ми е писнало сьщо newsm78  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 178
По добре иди на специалист,има и по съвременни начини, а не с промивки.Има антимикотични препарати,които се пият през устата.

# 179
Само да кажа,че ако не бях влезнала в този форум въобще нямаше да разбера,че промивките не са полезни (може би щях да го осъзная по-късно сама),защото при колкото и гинеколози да съм ходила половината са ми казвали да си правя промивки,а другата половина изобщо не са ми казвали дали трябва или не трябва да ги правя.Затова ви блаодаря,че ме светнахте  Hug .Колкото до съвета на mam4e didi 33 (ако е за мен)-била съм на много специалисти,само парите си дадох и за това започнах да се самолекувам(не случайно пиша в тема с такова заглавие).

Общи условия

Активация на акаунт