Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 5

• 102 064
  • 378
  •   1
Отговори
# 180
А този Лактажин много го хвалят,малко е скъпичък,ама ако ще помогне го взимам веднага.Ако някой е доволен,моля да сподели.

# 181
  • Пловдив / София
А този Лактажин много го хвалят,малко е скъпичък,ама ако ще помогне го взимам веднага.Ако някой е доволен,моля да сподели.

Аз съм доволна от Лактажина.
Макар сега, както писах и по-горе да усещам пак някакъв съвсем лек дискомфорт, но определено Лактажина действа.
Но аз го пих за бактериална вагиноза.
На опаковката обаче пише, че възтановява вагиналната микрофлора след бактериални и гъбични инфекции.

В понеделник съм на нова микробиология, в края ва др. седмица ще разбера какво е положението.
Само се моля да не са пак гъбички, по-малкото зло са бактериите. Tired

# 182

Аз съм доволна от Лактажина.
Макар сега, както писах и по-горе да усещам пак някакъв съвсем лек дискомфорт, но определено Лактажина действа.
Но аз го пих за бактериална вагиноза.
На опаковката обаче пише, че възтановява вагиналната микрофлора след бактериални и гъбични инфекции.

В понеделник съм на нова микробиология, в края ва др. седмица ще разбера какво е положението.
Само се моля да не са пак гъбички, по-малкото зло са бактериите. Tired

Аз си мислех,че са глобули,а ти казваш,че си ги пила.Или има два вида?Глупав въпрос,ама като не знам-питам  Peace

# 183
  • София
Цитат
Аз си мислех,че са глобули,а ти казваш,че си ги пила.Или има два вида?Глупав въпрос,ама като не знам-питам  Peace
Ето тук може да погледнеш!
http://www.framar.bg/proizvoditelya-pharmascience+inc

# 184
  • Варна
Лактажина са вагинални капсули.
И аз да се оплача че след поставянето на гиназола имам чувство че всичко започна отначало, вече мн се изнервих, май пак ще си взема лекарствата от старата рецепта и ще мина всичко от начало. По принцип сега трябва да пия едни хомеопатични, но в момента не мога, защото имам невродермит и за него ми изписаха Лоратидин и Атаракс и не мога да започна хомеопатичните. Чудя се дя не би течението да започна заради тези две лекарства, но те не са антибиотици. Не знам и аз вече  Sad

# 185
  • София
Лактажина са вагинални капсули.
И аз да се оплача че след поставянето на гиназола имам чувство че всичко започна отначало, вече мн се изнервих, май пак ще си взема лекарствата от старата рецепта и ще мина всичко от начало. По принцип сега трябва да пия едни хомеопатични, но в момента не мога, защото имам невродермит и за него ми изписаха Лоратидин и Атаракс и не мога да започна хомеопатичните. Чудя се дя не би течението да започна заради тези две лекарства, но те не са антибиотици. Не знам и аз вече  Sad
Колко време мина откакто си сложи Гиназола?

# 186
  • Варна
Ами днеска е 6-ти ден  ooooh!

# 187
аз да питам, лактажина на следващия ден изтича ли под формата на бяло течение?

# 188
  • София
Ами днеска е 6-ти ден  ooooh!
Изчакай още 2,3дни...нека да подейства лекарството.  Peace
пп. На мен не ми действа това лекарство!

herelina,всяка глобула или вагинална таблетка изтича предполагам че и с тази е така...според мен не се  притеснявай!

# 189
  • Варна
Herelina, аз съм ползвала Лактажин и изтича доста наистина.

Лина мислиш ли че това което на мен ми тече и аз мисля че пак са гъбички би могло да е от лекарството newsm78
  bouquet

# 190
мен ме притеснява, че когато имах съмнения, че имам гъби си пуснах МБ и всичко беше ок. няма гъби, бактерии, левкоцити завишени. обаче, течението се усили. правих тест домашен за канидда - отрицателен. течението си е на парцалчета, не се повлия от гиналгина нито от микомакса. нямам сърбеж. явно пак ще се ходи на лекар, но незнам за какви изследвания да настоявам, освен МБ какво друго може да ми пусне? за хламиди правих скоро, но то и течението за тях е по-различно. ако имаше пък някакво възпаление щях да имам завишени левкоцити. направо в чудо се виждам вече  #Crazy

# 191
  • Варна
А щом микробиологията ти е била чиста, защо си се лекувала.
Абе започвам да се съмнявам че се превръщам в хипохондричка  #Crazy

# 192
самоизписах си ги  Embarassed определено това течение не е нормално.

# 193
  • Варна
Нзн какво да ти кажа, но след като изследванията са ти били добри, може би не е било добра идея да се самолекуваш. Нзн може просто да имаш по обилна цервикална слуз, или пък ако имаш възпаление на шийката, поне на мен моята лекарка и това ми е казвала, като евентуална причина Hug

# 194
  • София
 Simple Smile  Здравейте, момичета! Вас само течение ли е това,което ви притеснява?  Защото аз нямам никакво течение, но за сметка на това имам УЖАСЕН ДИСКОМФОРТ - парене, щипане, бодене като с игли, смъдене, сърбежи - направо е кошмар. Където и да отида на гинеколог дори отказват да ми вземат микробиология - уж " НЯМАЛО НУЖДА" . newsm78 Направо съм се видяла в чудо.......

Общи условия

Активация на акаунт