Севлиево 5

• 24 521
  • 367
  •   1
Отговори
# 150
Мммм да .Аз мислех сама да вляза в магазина ,а те да ме изчакат в колата , ама нали си имам една клюкарка в къщи и белким да на пропусне нещо ooooh! .Обещавам един ден да дойда сама и да се видим за по-дълго , а и преждата не ми стигна , та си имама и повод да го направя Wink

# 151
  • Севлиево
Да вече те видях та ще те позная следващия път. Ма така е като не се представяш пък аз съм блейка. И как си го загледах дребоса пък и не го познах и него  ooooh! Ще те чакам да се запознаем офиСиално и да си побъбрим  Mr. Green

# 152
  • Севлиево
Здравейте момичета-кокичета  Laughing, как сте, замръзвате ли?
Аз само набързо да отправя един въпрос към doci, понеже е професионалистка. Искам майка ми да оплете хубав шал на Деси, понеже и двете ми ръце са леви  Laughing Дотук добре, обаче не знам колко прежда ще ми бъде нужна за шал около 1-1,20 м. Та, doci, моля за компетентен и бърз, ако може де, отговор.   bouquet

# 153
  • Севлиево
Grinning По бързо не можах. Ами то си зависи от преждата, ама към 100гр предполагам ще стигне.

# 154
  • Севлиево
Grinning По бързо не можах. Ами то си зависи от преждата, ама към 100гр предполагам ще стигне.
О, много благодаря. Очаквай тогава включване от мен и то много скоро   bouquet

# 155
  • Севлиево
Hug Ще се радвам да се запознаем.

# 156
Къде се загубихте банда ?Wink
Надявам се че няма болни сред нашите редици, че то с тези грипове да ти настръхне косата.
Пети намери ли си работа?Мъжът ми е гледал в jobs bg, че търсят управител за бенз. Петрол , а и за Кауфланд търсели хора.
Юле при вас мога ли да си поръчам календари и чаши със снимки на малкия?

# 157
чаши - не!
Календари - да
но при нас нещата са различни - първо си тикваме фирмите - после майките Mr. Green
Можеш да заповядаш след 15 септември.

На всички остали  Heart Eyes Hug

Доцка е права - 15 декември е наистина!!! Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 16:33 от JuliS

# 158
  • Севлиево
Mr. Green излъга. След 15 декември не е ли  Hug
Пък аз щях да те питам за етикети, ма догодина  Mr. Green че знам колко ти е натоварено  Hug
Иначе ние уж сме здрави, да чукна на дърво пу пу. Аз ходя на работа и мисля разни щуротии, ма тия дни не са ми дни ама никак. ooooh!

# 159
чаши - не!
Календари - да
но при нас нещата са различни - първо си тикваме фирмите - после майките Mr. Green
Можеш да заповядаш след 15 септември.

На всички остали  Heart Eyes Hug

Доцка е права - 15 декември е наистина!!! Mr. Green
ок мерси  Hug

# 160
Здравейте!  Hug
Еми ние пак сме с хрема и кашлица, точно като тая дето беше преди един месец, само дето сега не е така интензивна.  Cry Откакто започна да й тече носа й давам какви ли не глупости и компреси правим, и разтривки...В понеделник ще идем да я преслушат дано, ако се наложи антибиотик да си го пием у дома или в краен случай да ходим само за процедурите, защото се побъркахме предния път цяла седмица.
Тони, не съм си намерила работа, от jobs.bg всеки ден получавам писмо на пощата си. Simple Smile За Кауфланд си подадох документи още преди 2 месеца, гледам сега почнали обученията в Русе, но на мен никой не ми се обади, защото според мъжа на една приятелка, не съм си написала CV-то както трябва.  Mr. Green И психолога дето ги избирал по документи сметнал, че няма да мога да се справя с работата.  Wink Само дето мойто CV е много по-голямо от нейното и с повече покрити изисквания, ама айде.  Rolling Eyes Ах, да трябвало да си работел в голям магазин, само дето в обявата пише по-скоро да си работил някаква работа, свързана с обслужване на клиенти, ама айде.  Mr. Green
За управител на Петрол не покривам изикванията.  Wink И като гледам така ще си работя от вкъщи, те парите комай ще са същите като на повечето места, само дето ще мога да си изляза когато си искам, ако ми се наложи. Та така! Как сте иначе? Юле, аз тъкмо мислех да те питам за чаша, че майка ми само ми мърмори, защото видяла чашата, която ми беше направила миналата година. Но нищо гледам има по сайтовете разни чашки ще видя как ще го измисля.  Mr. Green
Иначе как сте всички? Дано да не се разболявате, че направо ми писна вече. А и приемам съвети всякакви за бабини рецепти, то пак ще идем на лекар де, ама да знам.  Hug Айде лек и спорен ден!  Hug

# 161
Здравейте мамчета.Ние сме здрави,да чукна на дърво.
Пети при нас беше същото-упорита хрема и кашлица,от хремичката.Два месеца бяхме така и накрая с антибиотика и черни капки ни мина за 3 дена.
За чашите свеки ми беше поръчала при Узунов миналата година.
Снощи бях на банкет и мисленето не ми се отдава много в момента Mr. Green тъй че друг път ще пиша повече bowuu

# 162
Нати, то да е с антибиотик само и черни капки у дома ще е добре. Защото аз черни капки имам, ама файда никаква.  Sad Имали сте късмет, че не е слязла по-надолу кашлицата и не е обърнала на пневмония.

# 163
Ехоооо, как сте, мацки?   Hug Минавам само набързо да ви питам дали някоя от вас не знае случайно жена, която да лее куршум? Става въпрос за две наши приятелки. Ще се радвам, ако можете да помогнете.  Hug Хайде лек ден засегам, отиваме на лекар да ни видят дали сме се подобрили.  Praynig

# 164
Момичета, извинявайте, че така се намъквам в темичката ви. Hug Аз съм от Габрово. Ще пускам поръчка от sportsdirect.com . Ето линк към темата:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446934.0 Ако някой иска нещо, да пише. Peace

Общи условия

Активация на акаунт