Аз съм безработна,вече 5 години от както завърших училище,бях в паралелката на видимата,карах практика и летен стаж там,обещаваха ни сигурна работа след завършването ни "Вие сте нашето бъдеще'',глупости на търкалета,чрез нас някои хора правеха по 2 норми и накрая духахме супата.Няма нито един от класа да работи там.А бяхме първите ,които се записахме в тази паралелка.
Хич да не ти пука за разни идиоти. Много ясно, че ще гледат да ви зарибят, ако ви бяха казали как стоят нещата в действителност сигурно щяхте да се откажете. Аз също бях ходила на две интервюта във Видимата и големите надежди бяха, че като завърша университета щели да ме вземат, трябвало ми само една диплома. Поне така каза една приятелка. Ама нъцки. Това беше преди да забременея, докато си бях в Габрово. Но...всяко зло за добро, не се знае какво ще стане след време. Може пък да си намериш много по-хубава работа, което в Севлиево да не те отчайвам, ама... Пък и във Видимата, повечето са такива интриганти, че нищо чудно след време да чуеш нещо за себе си, дето да се чудиш откъде са го измислили. Аз иначе исках да работя там най-вече, защото си има социални придобивки и т.н., ама... И така. Но както и да е. Знам как се чувстваш и аз дълго време бях без работа, започваш да си мислиш, че не ставаш за нищо, но не е вярно.
Да наистина така се чувствах.Мисля си че немога да работя нищо вече и да намеря нещо няма да се справя че неставам за нищо,въобще съм без самочуствие.Но сега единственото което ме интересува е бебчето ми
,нямам търпение да си го гушна
.
Аз казах повечето. И повярвай ми, знам какво говоря.

Ели, те и Доци бяха с пневмония само, че в болницата, можеше да се засечете, ако бяхте в Актата, те май пак миналата седмица бяха.