Севлиево 5

• 24 529
  • 367
  •   1
Отговори
# 210

Аз съм безработна,вече 5 години от както завърших училище,бях в паралелката на видимата,карах практика и летен стаж там,обещаваха ни сигурна работа след завършването ни "Вие сте нашето бъдеще'',глупости на търкалета,чрез нас някои хора правеха по 2 норми и накрая духахме супата.Няма нито един от класа да работи там.А бяхме първите ,които се записахме в тази паралелка.

Хич да не ти пука за разни идиоти. Много ясно, че ще гледат да ви зарибят, ако ви бяха казали как стоят нещата в действителност сигурно щяхте да се откажете. Аз също бях ходила на две интервюта във Видимата и големите надежди бяха, че като завърша университета щели да ме вземат, трябвало ми само една диплома. Поне така каза една приятелка. Ама нъцки. Това беше преди да забременея, докато си бях в Габрово. Но...всяко зло за добро, не се знае какво ще стане след време. Може пък да си намериш много по-хубава работа, което в Севлиево да не те отчайвам, ама... Пък и във Видимата, повечето са такива интриганти, че нищо чудно след време да чуеш нещо за себе си, дето да се чудиш откъде са го измислили. Аз иначе исках да работя там най-вече, защото си има социални придобивки и т.н., ама... И така. Но както и да е. Знам как се чувстваш и аз дълго време бях без работа, започваш да си мислиш, че не ставаш за нищо, но не е вярно.  Peace  

Да наистина така се чувствах.Мисля си че немога да работя нищо вече и да намеря нещо няма да се справя че неставам за нищо,въобще съм без самочуствие.Но сега единственото което ме интересува е бебчето ми preggo ,нямам търпение да си го гушна Hug

# 211
Ама , аз не съм интриганткаааааа  newsm45.
Шани, предстой ти най-хубавата и сладка работа.
Нати , къде се загуби , как е Бобчо, надявам се че сте здрави Hug

Е, кой пък говори за тебе бе.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Гузен негонен бяга. Stuck Out Tongue Аз казах повечето. И повярвай ми, знам какво говоря.  Wink
Кака ви Наталка наистина се загуби някъде и тя по пътищата.  newsm78
Шани, важно е някой да ти даде шанс, а аз смятам, че все ще се намери. Айде стига вече с тая дискриминация на майките или пък на тези, дето не ги знае целия град. Мен не че ми пука вече де, да не е само Севлиево, само дето май тенденцията е навсякъде такава.  newsm78 Айде лека нощ от мен!  Hug

# 212
Ама , аз не съм интриганткаааааа  newsm45.
Шани, предстой ти най-хубавата и сладка работа.
Нати , къде се загуби , как е Бобчо, надявам се че сте здрави Hug

Е, кой пък говори за тебе бе.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Гузен негонен бяга. Stuck Out Tongue Аз казах повечето. И повярвай ми, знам какво говоря.  Wink

Абе знам бе , ама реших да се оправдая преди да сте ме помислили за такава Mr. Green
М/у другото и Ели скоро не се е мяркала.

# 213
Ми то по Софията малко ли сняг падна, най-много да ги е затрупало нейде, и те като в онуй село да са останали без ток, интернет и т.н.

# 214
  • София/Севлиево
Tuka sme, samo 4e 1 sedmica bqhme v sevlievskata bolnica s bronhit.Ama ne w Akata , a w drugata.
Izwinqwam se za latinicata, ama ne6to ot 1 sedmica ne moga da si namerq bylgarskiq na laptopa.
Ina4e nqma ni6to nowo pri nas.Oba4e v temata ima-4estito na bremennite mai4eta i dobre do6li na nowite.
Haide mnogo pozdrawi na wsi4ki i dano drugiq pyt imam bylgarski na kompa  Hug

# 215
Добро утро на всички и спорни нова седмица и месец.   bouquet
Какви са тия болести бе, Ели, баси имам чувството, че тия месеци всички деца боледуват. Който и да срещна познат с дете ми се оплаква, че я бронхит, я пневмония, не като да е някоя настинка. Дори едно бебе си имаме болно, засега само червено гърло, дано не слиза към дробчетата, че...  Praynig Ели, те и Доци бяха с пневмония само, че в болницата, можеше да се засечете, ако бяхте в Актата, те май пак миналата седмица бяха.  newsm78 Ние иначе подкарахме четвърта седмица на градина, броя ги и аз като... Ама дано засега се задържим здрави, че като слушам как са пълни отделенията...
Хайде лек ден засега от мен и бъдете здрави.  Hug

# 216
Днес е моят ден рожден, почерпете се от мен!

# 217

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТЕЧИ!!!
ЖИВА И ЗДРАВА!ВСЕ ТАКА ТАЛАНТЛИВА И МНОГО ИДЕИ ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ ТИ ЖЕЛАЯ!!!

# 218
  • Севлиево
Честит рожден ден и от мен!

# 219
Благодаря, момичета!
Точно с вас двете смятам да се запозная, не че с другите не искам, но с вас ми е по-ясно как ще стане. Ще ида да видя мартениците на Доци и ако е там (и ако не ме хване срам) ще се запознаем, а с JuliS  може би на родителска среща... или в кламерчето (ама не знам стои ли там).

# 220
Благодаря, момичета!
Точно с вас двете смятам да се запозная, не че с другите не искам, но с вас ми е по-ясно как ще стане. Ще ида да видя мартениците на Доци и ако е там (и ако не ме хване срам) ще се запознаем, а с JuliS  може би на родителска среща... или в кламерчето (ама не знам стои ли там).
Mr. Green Mr. GreenНЕ не стои там!!! За срамотите не е стъпала една седмица!!!Щото и е студено и не и се мърда. Можеш да ме откриеш в офиса целодневно!!!! Mr. Green

# 221
  • Севлиево
А да, мисли му ако не се обадиш  Crossing Arms

# 222
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН, ТЕЧЕ.   bouquet Hug ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА МАЙКА И СЪПРУГА.  Wink

Иначе, за да се запознаеш с мен, трябва да ме изведеш на кафе, нали у дома ми е офиса.  Mr. Green То и аз трябва да зареждам с мартеници, та може и да се засечем в сборния пункт за този месец.  Mr. Green Ще го кръстим, "При Доци".  Mr. Green Айде засега толкоз щуротии от мен, отивам да тренирам малко.  newsm39

П.С. - Да напомня на новите попълнения и старите забраванки - качвайте смимки в албума, моля. Долу в подписа ми, паролата я знаете.  Laughing Ако не на лични моля.  Mr. Green

# 223
Честит Рожден Ден, Тече

# 224
  • Севлиево
Първо тук ще пиша когато съм готова с нареждането на мартениците в магазина. Иначе не се знае кога ще се върна на работа. Сега излязохме от болницата и пак кашляме. Утре ще ходим на УНГ и в сряда пак, но при двама различни доктори. Мотаят ни че имал трета сливица Дамян, но не съм сигурна - с тия пневмонии.

Общи условия

Активация на акаунт