Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за педиатрите в южните райони на София?
Как да регулирам количеството изцедено мляко въз основа на нуждите на бебето?
Какво е мнението за клизмите преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за педиатрите в южните райони на София?
-
Как да регулирам количеството изцедено мляко въз основа на нуждите на бебето?
-
Какво е мнението за клизмите преди раждането?
-
Как да се подготвя за домашно раждане?
-
Как да се регулира количеството на изцеденото мляко?
. Много късмет на Сисика. Аз днес за първи път бях на запис на тоновете лекарката ми каза че са добре (каквото и да означава това). Другата седмица съм на лекар и тогава ще питам за подробности. Аз вече се чувствам като подвижно слонче макар, че гледам да се движа доста, вече много взе да ми натежава. Чакам с нетърпение вече срещата с малкия Влади. Успех на всички който скоро им предстои раждане. Мериес, Елфичка при вас май не остана. Хубава вечер момичета.

,сигурно роднините ще се бъркат коя е Сияна и коя е Дария

То с таратор,пържени картофи и дюнери няма как да си набавя необходимото желязо,ама днес си взех лапад от пазара и направих една манджичка с ориз ,пък дано ми се пооправи хемоглобина 
(Мирайесчето предполагам,аз съм за 9-ти май)
И сега съм с една такава на кичури , средно къса,рошава и никаква и като си представя как се будя сутрин,като караконджул
Може накрая пак да вържа две малки миши опашици,че поне да ми е удобно докато се валям и гърча в предродилна