все сме си 118 номер за 60 места - засега само едно дете не било записано - понеже било прието чрез централизираното класиране в друго ОДЗ. Няма да стане тая с тия ясли... Stanella давай кординати и на вашата ясла, не ми е далече Гео Милев, пък и се очаква скоро да преместят офиса на Агенцията в Гео Милев така че ще пробваме. Приемам кординати и на всякакви ясли в районите на Хаджи Димитър, Суха река, Левски, Редута, Слатина, Гео Милев, Изгрев, центъра, пък даже и във Връждебна и околностите - по добре малко по далече от нас, но все пак да не е на 500 километра детето - щото май няма да издържа много без него. Имам и резервен вариант с частна в Левски - но ми се щеше и да посспестим някой лев за апартамента...Иначе Коко бил много добре с баба си - говорим си по телефона поне по 10 пъти на ден... не ни търсим много, вкъщи много слушал, но на улицата бил като хала - искал всичко и на всички, но нищо свое не давал....... 
споко на всеки може да се случи, важното е че всичко е Ок. Какво стана н Температурата?
Препоръчани теми