Сега се опитвам да е така,но нещо не ми се получава,че процеса е двустранен.Трябва всички да спазват определени правила като живеем заедно,пък на някои не им се отдава винаги.

Приеха ни много добре. Мога да ги помоля за помощ ако трябва, услужила съм съседката с пакет краве масло когато й беше свършило. Случило се е да се засечем на вън, да си говорим, да се присъединят други съседи и накрая всеки да си носи един стол и каквото намери в хладилника и да стоим до полунощ на улицата, през седмицата
Сега има едно ново семейство и в петък пак ще се събираме за да ги опознаем и тях.

. Като минават да изхвърлят боклука - има един съсед винаги ни прибира кофата в двора да не седи на улицата..
Винаги може да отидеш до съседа отсреща да искаш нещо - захар, брашно, стълба, резачка, косачка, цвете...ето вчера докарахме 5 камаза със специална пръст да садим тревна смеска - няколко баби дойдоха - може ли да вземем малко да си пресадим цветята - никакъв проблем - знаят че могат да вземат и нас да ни няма пак не е проблем - е така си живеем... е ся има и злобили дето за всичко ти завиждат 1 прозорец да направи - инсулт получават, ама тях им даваш игнор и сме готови.
Като в малко общество сме... пък иначе имам и съседи на едно друго място - с тях не сме много на "ти" (ние не ги и познаваме много де), че милото им тропа много като се съберат по мъжки (през вечер две... и те на хорицата им е малко изнанагорно, ама....). 

аи то като се напушиш от миризмата на марихуана