Как сте със съседите

• 5 665
  • 114
  •   1
Отговори
# 60
Аз пък да кажа, че нашите съседи за изключително загрижени.
Лятото имам навик, още като стана да дръпна пердетата.
Един ден съм забравила, на всичкото отгоре и съм минала през задния вход за плаж ( т.е. не са ме видели Mr. Green ).
Връщам се към 17:00 и много притеснени почват: "Какво стана, леля? Пердетата не са дръпнати и цял ден не сме те виждали. Притеснихме се, да не си болна нещо.. Crazy"

Joy На мен такова нещо не може да ми се случи  Joy Нашите са жертви на алиенацията  Joy
Едно време най-много шефа да ме попита какво става, ама сега имам шефка, която живее на съседната улица, та и това е изключено.

# 61
argun , смееш се ти, ама аз и по-интересна случка имам. Laughing Впрочем разказвала съм я в една таква тема на Liska.

Веднъж бяха извикали полиция, сериозно притеснени, че съм жертва на домашно насилие.
Пък аз болна, приятелят ми ме разтрива и съвсем естествено пищя, все едно ме колят. Mr. Green
Беше една изключително неловка ситуация, като се появиха господа полицаите на вратата. Sunglasses

# 62
argun , смееш се ти, ама аз и по-интересна случка имам. Laughing Впрочем разказвала съм я в една таква тема на Liska.

Веднъж бяха извикали полиция, сериозно притеснени, че съм жертва на домашно насилие.
Пък аз болна, приятелят ми ме разтрива и съвсем естествено пищя, все едно ме колят. Mr. Green
Беше една изключително неловка ситуация, като се появиха господа полицаите на вратата. Sunglasses

Тюх, това прилича на реакцията на моите съседи при единствения ни семеен скандал с мъжа ми  Joy но тогава дойдоха само домоуправителят и един съсед (млади момчета, да питат какво става и готови да го бият) Laughing да питат какво става. Сега ме е страх даже да му се скарам на моя.
Обаче за невдигнати пердета няма да се помръднат  Mr. Green

# 63
Нямаме близки съседи, входа ни е огромен и повечето даже не ги познавам.

# 64
  • на брега на морето
Всички са тъпанари.
Живея в ценъра на Центъра. Joy

# 65
Всички са тъпанари.
Живея в ценъра на Центъра. Joy
О, някои от тях освен, че са ти съседи, вероятно пишат тук! Twisted Evil Наистина ли ВСИЧКИ са тъпанари?

# 66
...Сега ме е страх даже да му се скарам на моя.
..

Хахахаха. Grinning Случил е човека на съседи. Mr. Green

# 67
Като ви чета , взех да си обичам съседите повече!  Laughing

# 68
  • на брега на морето
О, някои от тях освен, че са ти съседи, вероятно пишат тук! Twisted Evil Наистина ли ВСИЧКИ са тъпанари?

А, аз правя изключение  Mr. Green
Тъпанари са всички съседи, с които
живея в  кооперацията.
Тях имах предвид newsm48

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 17:00 от Иванка Тръмп

# 69
Цитат
Като ви чета , взех да си обичам съседите повече!  Laughing
newsm10

# 70
Много съм добре. Например проучих,че на съседа отдолу,дето ми вдига кръвното ,майка му се казва Силвия.Даже не я знам дали е жива жената,но пък и харесвам много името.Гаджето му е Кристина  и се мразим с нея.Не ,че имаме причина да го правим,ама нали  все някой  трябва да си изберем за обект на омраза и така.Двете си паснахме.Като се разминем в коридора си съскаме без думи.

Другите съседи са Мишо  и Мишо.
Мишо (А) е разведен,живее сам и няма приятелка,работи до късно.Мишо(Б) също е разведен,има си приятелка(и) и  бившата му жена  го навестява.Мишо (Б)има деца,които не живеят с него,слуша музика  и се е отдал на ергенски живот.Не мога да разбера с кого се кара от време на време,но аз го чувам да го прави.

Другата съседка има две котки,дето и съсипаха паркета и роял!!!.Не знам  може ли да свири на него обаче.Рояла го има от  брат си,който пък съвсем наскоро почина от бъбречна недостатъчност.Лека му пръст! Не съм го виждала човека.

Имам съсед ветеран.Той хич не е бъбрив.Трудно говори,но и от него изкопчих информация.Мъжът,който му идва на гости с някакво дете не му е никакъв,а само приятел(сега не сподели дали от фейсбук листата са приятели,ама той си знае,нема да му се бъркам в живота)

Съседката до асансьора само се усмихва и аз практикувам същото с нея.А,веднъж я питах някаква безподобна глупост,но тя ми отговори,че не знае отговора на моя въпрос и така се разбрахме да не се закачаме повече.

Имаме семейство,които са много симпатични.Бъзвам ги от време на време,като имам настроение.Те не ми отговарят.След това ги видях само още веднъж и се поздравихме много мило и  повече не ги видях.За сметка на това винаги им събирам каталозите дето изхвърлят.

Другата съседка   оня ден и бяха правили ченето и докато чакаме асансьора и съчувствах.Тя много искаше да си сподели болката,но явно наистина много я болеше и  не и се занимаваше.На другия ден обаче изкарах бонус.Същата съседка + дъщеря и.Е,извадихме късмет! и се отдадохме на лаф за вчерашното и състояние.Също така разбрах,че дъщерята на съседката има дъщеря на 4 годинки.

Ау,почти ги забравих.Най -важните съседи.Тези с децата.Имат две лапета.Едното ни краде играчките и иска да си ги носи у тях. От съседката на последния етаж разбрах как се казва  крадлата( не влагам лош смисъл в думата,просто детето иска да си ги влачи вкъщи) .Аз през цялото време и виках съвсем друго име.Тя не ми се сърдеше,ама хич.

Тоя отгоре се изнесе,така че няма да му отделя внимание.Като се нанесе някой ще дойда да редактирам.

П.С.Съседът Мишо(Б) пи чаша портвайн на Коледа с нас.Беше се заключил отвън,баш на Коледа.И нали е християнски празник решихме да направим добро.Мъжът ми даже му отключи вратата след това.Мишо(Б) искаше да я разбива.Ама нали имам опит ,та предложих просто да пъхнат нашия ключ в неговата ключалка.След няколко месеца Мишо(Б) си смени ключалката с друга. Не мога да го разбера защо?

А на съседката с котките и дадох препарат за почистване на щети,причиинени от котки.

Сол,захар и олио не сме си разменяли.Никога не е късно.

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 02:13 от ophie

# 71
  • Sofia
В добри взаимоотношения сме със съседите, но чак на маса с тях не сме сядали.

# 72
Ти ме подсети да допълня.Мишо,дето идва у нас и той не седна на маса. Ние го канихме да хапне с нас,така и така беше празник,но той отказа.

# 73
Сега се сетих, че като живеех при майка ми, отношенията със съседите ни, които бяха врата до врата с нас, бяха много добри. Бяхме стигнали един такъв момент, че когато сме на гости у нас например и ти потрябва нещо (прибор, съд и т.н.) - директно "отскачаш" до техния апартамент и си вземаш Simple Smile И обратно. Ходехме си доста често на гости. Ние децата (тогава на около 16-18 години) сме се събирали в единия апартамент да спим, когато родителите ни бяха на работа. Понякога родителите ни бяха в единия апартамент, а ние в другия се учехме да готвим  Mr. Green и си правим отделна трапеза. Наистина си беше интересно и въпреки, че почти непрекъснато бяхме заедно, не е имало моменти, когато някой да ти досади с присъствието си или да не се съобрази с нещо Simple Smile
Майка ми пък беше си направила саксия с целина и тя беше за общо ползване Simple Smile Звъни съседката и казва директно, че и трябва от целината  Mr. Green
Случвало ми се е да ми се прияде нещо от зимнината на съседката. Отивам, ако ще и да е посред нощ и тя ми дава веднага.
Дъщерята на съседката понякога е идвала вкъщи да каже на майка ми, че й се е прияло еди си какво си от гозбите на майка и тя веднага се захваща (като има време или в първия удобен момент) и прави ястието Simple Smile
Когато на баща ми му се наложи да замине в друг град, съседите всяка вечер ни викаха с майка ми да вечеряме у тях заедно. Да не сме сами Simple Smile
Отделно имахме много хубави моменти, прекарани заедно на всички празници.
Една нова година си спомням, че по идея на съседите, се бяхме събрали да празнуваме (всички апартаменти от етажа) на етажа.
Беше наистина хубаво, но вече не сме деца и някак си, не е съвсем същото. А и аз не живея там...

# 74

Честно да си кажа,и аз искам  така.

Преди да се омъжа живеех при нашите. Там ми беше забранено да се къпя след десет часа вечерта,защото смущавах съня на комшията до нас. Къщите са една до друга,залепени,на калкан ли се казваше...И като се пусне вода у нас в банята,на човека му шуми. Аз обаче като всеки млад човек се прибирах по късни доби и първата ми работа беше да си взема душ. И се почваше едно тропане по стената,излизаше на балкона и викаше недоволно...Картинка. Съответно родителите ми,които винаги гледат да са в добри отношения с всички,изкарваха мен виновна. "Ще се изкъпеш сутринта,ама де!". Същият този чичка от яд ли,от какво ли,проби дупка в стената и я напълни с нафта. На стената в спалнята изби голямо жълто петно,мазно и миризливо. Викахме полиция,кротна...Сега вече не живея там,но нашите сигурно след десет часа вечерта продължават да ходят на пръсти и да затягат кранчетата в банята,да не би да смущават почивката на онзи ненормалник.

Общи условия

Активация на акаунт